Koronavirüs Salgını - Tek Konu

Yazım tepki alacak ama yazmadan duramam :)
ilk olarak biraz geçmişe git kuş , domuz vsvs

sürekli grip tarzı bir hastalık çıkmaktadır 3 senede bir yeni bir virüs çıkıyor

ne tesadüf ki hep aynı tarz hastalık >>>>

son olarak ABD ( masonlar vsvs ) çin iran ve italya ? özellikle 3 ülke

bu 3 ülke abd ile sorun yaşayan karşı gelen ve abd nin sözünü tutmayan ülkelerde hastalığın hat safada olmasıda mı tesadüf ??

çin abd malum sorunlu

iran abd malum sorunlu

italya peki ne yaptı ?

italya tüm avrupanın karşı çıktığı çin ticaretine onay verdi oylamada :)

olaylar asla tesadüf değil bilerek virüs çıkarılıyor olan sıradan insanlara oluyor..........

Türkiyede de vardır, ama açıklamazlar, turist kaybı olur ve daha birçok sıkıntı olacaktır açıklarlarsa

hocam bir kişi virüs olsaydı onun görüştüğü bulunduğu ortam daki herkese ulaşılmaya çalışılır ve olabildiğince kontrol altına alınmaya çalışılır... tüm bunlar olurken sosyal medyadan illa haberimiz olur.

Yazım tepki alacak ama yazmadan duramam :)
ilk olarak biraz geçmişe git kuş , domuz vsvs

sürekli grip tarzı bir hastalık çıkmaktadır 3 senede bir yeni bir virüs çıkıyor

ne tesadüf ki hep aynı tarz hastalık >>>>

son olarak ABD ( masonlar vsvs ) çin iran ve italya ? özellikle 3 ülke

bu 3 ülke abd ile sorun yaşayan karşı gelen ve abd nin sözünü tutmayan ülkelerde hastalığın hat safada olmasıda mı tesadüf ??

çin abd malum sorunlu

iran abd malum sorunlu

italya peki ne yaptı ?

italya tüm avrupanın karşı çıktığı çin ticaretine onay verdi oylamada :)

olaylar asla tesadüf değil bilerek virüs çıkarılıyor olan sıradan insanlara oluyor..........

ben de benzer şekilde düşünüyorum. muhtemelen çin de bunu düşünüyodur. sadece açıklarlarsa savaş riski söz konusu o yüzden %100 ispat olmadan sessiz kalıyolardır.

çin geleceğin en büyük devleti olacaktı. abd'yi geçeceği aşikardı. en büyük ekonomi, en güçlü ve en çok etki sahibi devlet konumuna gelecekti. üstelik siyonizmin etki alanının büyük ölçüde dışında kalıyorlardı. çin'i devşirip diğer ülkeler gibi kendilerine bağlamak kolay iş değil sonuçta, demokrasi ile yürütülmüyor oradaki işler haliyle yanlış yapanı, hain olanı alırlar aşağı.

bu büyüme karşısında abd nin verebileceği tek cevap kendilerini daha da büyük yapmak değil, onları küçültmekti. bunu yapabilmek için de neticesi en büyük zararı vermekle sonuçlanacak biyolojik silah saldırısı oldu.

çin'den sonra 2. sırada iran'ın patır patır ölüm verme nedeni neydi? ( güney koreyi saymıyorum çin ile komşu olduklarından )

iran nerde, çin nerde. ne alaka? neden iran'da da bu kadar vaka, bu kadar ölüm yaşandı aniden? ne çabuk? 200 küsür ülke var, neden abd nin başına bela olmuş ülkeler öncelikli? keza milletvekillerine kadar bulaşmış bi şeyden söz ediyoruz.

bana göre nedeni belli.

önce çin'de hastalığı ortaya çıkardılar bi pazarı bahane ederek. hastalık tüm dünyada duyurulduktan sonra artık nerede çıkarsa çıksın süpriz olmayacak, kimse şaşırmayacaktı. haliyle doldurdular ceplere hastalık taşıyan tüpleri, gittiler iran'a yahut oradaki ajanlara teslim ettiler. onlar da muhtemelen insanların tüketebileceği ürünlere serpti, sulara kattı. bi anda iran'da virüs olayları patlak verdi çok çok kısa bi süre içinde çok fazla sayıda.

yani bu bi biyolojik savaş bana göre. yıkımlarına katlanarak ortaya çıkarılmış bi savaş. abd büyük yara alacak olsa da o yaranın 10 katını çin'e, 5 katını iran'a verecekleri için umurlarında olmadı, göze aldılar. 1 sene içinde de zaten çaresini bulduk derler sağlık sektörü üzerinden zarar ettikleri tüm paraları tekrar çıkarırlar panzehir/aşı satışlarıyla. neticede tüm kurumlar belli kişilere ait. bu belli kişiler de ortak çalışıyor, senin paran benim param yok aralarında. ortak güç var. siyonizm.

ama bu olay sonrası çin en az 30-40 sene toparlanamayacak. kendi içinde toparlansa dahi yurtdışına ihracatları geçtiğimiz senedeki oranlara uzaktan yakından yaklaşamayacak. küçülecekler ve abd nin rakibi olmaktan uzaklaşacaklar.

Son düzenleme:
arkadaşlar türkiye virüsü açıkladığı an panik başlar ve borsa çöker , enflasyon ve döviz kuru uçar , ekonomi zaten yatalak olmuş komple felç olur , yani açıklayabildikleri kadar geç açıklayacaklar ama bundan haberi olmayan birçok insana çoktan virüs bılaşmış olacak.
yani çok ağır bir darbe yiyebilir türkiye.

Yine yazarlık görevine başlanılmış, arkadaşlar çok film izlemek gerçekten çok zararlı.

Bahsettiğimiz bir virüs, yani bir evcil hayvan değil git gel diyebilesen. Bir ülke nasıl da başka bir ülkeye virüs bulaştırabilir.

Ki bu virüs dediğimiz şey de bulaşıcı bir şey, kendisine de bulaşacağı belli, hangi millet böyle ele avuca sığmayan bir olayı yapar :))

Amerika'da ölen kişi sayısı 2, 100ü geçik de vaka olduğu tespit edildi.

Lütfen araştıralım, televizyon kanallarından duyduğumuza göre yorumlar yapmayalım.

Virüs yorumlarını okumuşumdur ;

s-fb58a38a2c6f1c649c5bad6696dae299ad96630d.jpg

Son düzenleme:
Şu yeme içme ile ilgili yorum yazanlar çok komiksiniz, yok yarasa çorbası yerse böyle olur, yok böcek yerse şöyle olur ben bunlara gülüp geçiyorum. Arkadaşlar bu adamlar 100 binlerce yıldır bu yarasayı yiyor, bu çorbayı içiyor, yemedikleri bişey yok, dedelerinin desenisinin dedesi de yiyordu şimdi mi virüslü oldu yarasa, bana göre hayvandan, yemekten içmekten değil çok farklı olaylar dönüyor ben bu olayı biyolojik savaş olarak görüyorum..

ben de benzer şekilde düşünüyorum. muhtemelen çin de bunu düşünüyodur. sadece açıklarlarsa savaş riski söz konusu o yüzden %100 ispat olmadan sessiz kalıyolardır.

çin geleceğin en büyük devleti olacaktı. abd'yi geçeceği aşikardı. en büyük ekonomi, en güçlü ve en çok etki sahibi devlet konumuna gelecekti. üstelik siyonizmin etki alanının büyük ölçüde dışında kalıyorlardı. çin'i devşirip diğer ülkeler gibi kendilerine bağlamak kolay iş değil sonuçta, demokrasi ile yürütülmüyor oradaki işler haliyle yanlış yapanı, hain olanı alırlar aşağı.

bu büyüme karşısında abd nin verebileceği tek cevap kendilerini daha da büyük yapmak değil, onları küçültmekti. bunu yapabilmek için de neticesi en büyük zararı vermekle sonuçlanacak biyolojik silah saldırısı oldu.

çin'den sonra 2. sırada iran'ın patır patır ölüm verme nedeni neydi? ( güney koreyi saymıyorum çin ile komşu olduklarından )

iran nerde, çin nerde. ne alaka? neden iran'da da bu kadar vaka, bu kadar ölüm yaşandı aniden? ne çabuk? 200 küsür ülke var, neden abd nin başına bela olmuş ülkeler öncelikli? keza milletvekillerine kadar bulaşmış bi şeyden söz ediyoruz.

bana göre nedeni belli.

önce çin'de hastalığı ortaya çıkardılar bi pazarı bahane ederek. hastalık tüm dünyada duyurulduktan sonra artık nerede çıkarsa çıksın süpriz olmayacak, kimse şaşırmayacaktı. haliyle doldurdular ceplere hastalık taşıyan tüpleri, gittiler iran'a yahut oradaki ajanlara teslim ettiler. onlar da muhtemelen insanların tüketebileceği ürünlere serpti, sulara kattı. bi anda iran'da virüs olayları patlak verdi çok çok kısa bi süre içinde çok fazla sayıda.

yani bu bi biyolojik savaş bana göre. yıkımlarına katlanarak ortaya çıkarılmış bi savaş. abd büyük yara alacak olsa da o yaranın 10 katını çin'e, 5 katını iran'a verecekleri için umurlarında olmadı, göze aldılar. 1 sene içinde de zaten çaresini bulduk derler sağlık sektörü üzerinden zarar ettikleri tüm paraları tekrar çıkarırlar panzehir/aşı satışlarıyla. neticede tüm kurumlar belli kişilere ait. bu belli kişiler de ortak çalışıyor, senin paran benim param yok aralarında. ortak güç var. siyonizm.

ama bu olay sonrası çin en az 30-40 sene toparlanamayacak. kendi içinde toparlansa dahi yurtdışına ihracatları geçtiğimiz senedeki oranlara uzaktan yakından yaklaşamayacak. küçülecekler ve abd nin rakibi olmaktan uzaklaşacaklar.

İtalya?

İran'a niye böyle yayıldı ben söyliyim hiç takmadılar virüsü bir şey olmaz dediler sağlık hizmetleri zaten kötü ondan böyle yayıldı ve ölüm çıktı, zamanında karantina uygulasalardı bu kadar yayılmazdı.

Türkiye'den ABD'ye dönen bir kadında Koronavirüs tespit edildi. Bu vaka, Türkiye seyahatiyle ilişkilendirilen dünyadaki ilk vaka.

Bakan yazar bugun; bizde vrüs yok önlem aldık 9999 ülkede görülür ama türkiyede görülmez. Ama biz sizi uyaralım önleminizi alın sonra devlet uyarmadı demeyin :)

Ülkede ne düzgünki gelmişler birde devlet birşey saklamaz tayfası var.
Turizm geliri, egonomik göstergeler, egonomik parametreler, Döviz kurları.
Kısaca para para para.

- İtalya komple ülkeyi karantinaya aldı.
- Abd'de virüs yayılması yavaşta olsa hızlandı.
- İspanya'da virüs yayılmaya devam ediyor.
- Çin dünyadan izole virüs bitti okeye dönüyor diye açıklama yapıyor.
Ne kadar inanılır tabi onada bakmak lazım. Kesin bitmiştir.
:D

- Ülkemizde son durum, virüs hala bizi teğet geçmekle meşgul.
Fakat şöyle bir sıkıntı var, TV'lerde son 3 gündür KORONADAN korunma yöntemleri hem Haber Bültenleri hemde KADIN PROGRAMLARINDA sabah akşam anlatılıyor.
Lessie bize birşeylermi anlatmaya çalışıyor acaba?
:cool:

Aralık ayının başlarında çok şiddetli bir şekilde hastalanmıştım belirtileri iyice araştırığımda corona virüsü olup atlattığımı fark ettim evdeki herkesde benden sonra hastalanıp iyileşti çok şiddetli bir hastalıktı nefes darlığı yüksek ateş öksürük ne ararsan vardı eğer corona virüsü olduysam daha önce gene olurmuyum bağışıklık kazanmışmıyımdır ?

Türkiye'den ABD'ye dönen bir kadında Koronavirüs tespit edildi. Bu vaka, Türkiye seyahatiyle ilişkilendirilen dünyadaki ilk vaka.

Bakan yazar bugun; bizde vrüs yok önlem aldık 9999 ülkede görülür ama türkiyede görülmez. Ama biz sizi uyaralım önleminizi alın sonra devlet uyarmadı demeyin :)

o kişi Türkiyeyi transit olarak kullanmış. olay siyasi biraz

+
Bütün dünyaya yayılmış bir şeyin Türkiye de olmama gibi bir ihtimali var mı? sorarım herkese. peki bunu saklamak iranın yaptığı olaydan bir farkı olur mu? kesinlikle saklandığını düşünmüyorum ki bu teknolojik çağda daha dün şehit olan mit çalışanını bile ifşalayan gazete korono virisunu mü es geçicek.

Tabi ki ülkemiz de vardır ama kuluçkadadır. elbette o kişiden birine geçecektir sağlık bakanlığıda önleminizi alın size geçmesin diyor bu kadar basit???

ben fransadayım türkiye de alınan önlem burada alınmış değil hergün 10 kişi ölüyor vaka sayısı 1300 e dayanmış dün burada yaşadığım 60 bin kişilik kasaba da bir öğretmen öldü.

Türkiye yi her anlamda kötülemekten vazgeçin artık senaryo üretmeyi bırakın. İtalya karantina altına alınmış fransa ile hala sınırlar açık...

bu arada [MENTION=51092]underworld25[/MENTION] sözlerim size değil.

---------- Spam Engelliyici 15:56 ---------- Önceki Mesaj 15:53 ----------

Aralık ayının başlarında çok şiddetli bir şekilde hastalanmıştım belirtileri iyice araştırığımda corona virüsü olup atlattığımı fark ettim evdeki herkesde benden sonra hastalanıp iyileşti çok şiddetli bir hastalıktı nefes darlığı yüksek ateş öksürük ne ararsan vardı eğer corona virüsü olduysam daha önce gene olurmuyum bağışıklık kazanmışmıyımdır ?

o tarihler de hasta olmayan hatırlamıyorum herkes hastaydı. sizin ki kuruntu da olabilir hocam

Şaka gibi ülkeyiz.
Yav he he devlet birşey saklamaz.
:D :D :D

- - -

Bakan Koca, ''Bu salgının şu anda Türkiye'de olma ihtimali çok yüksek'' ifadesini kullandı.

https://www.mynet.com/koronavirus-n...lecek-mi-bakan-koca-dan-aciklama-110106473986

- - - -

Haber linki bıraktım.
İsteyen istediği şeye inanmakta özgür tabiki.
Demokrasi var ülkede.

Edit : Açıkalamadan sonra, Dolar 6.16'ya yükseldi.
Borsa İstanbul Eksi %3 lerde.

Son düzenleme:
Şaka gibi ülkeyiz.
Yav he he devlet birşey saklamaz.
:D :D :D

- - -

Bakan Koca, ''Bu salgının şu anda Türkiye'de olma ihtimali çok yüksek'' ifadesini kullandı.

https://www.mynet.com/koronavirus-n...lecek-mi-bakan-koca-dan-aciklama-110106473986

- - - -

Haber linki bıraktım.
İsteyen istediği şeye inanmakta özgür tabiki.
Demokrasi var ülkede.

Edit : Açıkalamadan sonra, Dolar 6.16'ya yükseldi.
Borsa İstanbul Eksi %3 lerde.
fikrini belirtiyorsun sana karışan var mı? zoruna gidiyor ki gelip altına hemen düşünceme saygı duymayıp yav he he yazıyorsun nasıl bir zeka seviyen var merak ediyorum. hayır her konun altına da yorum atmaktan sıkılmıyorsun evde kalmış gibisin :D:D milete sarmadan duramıyon heralde :cool:

Uzmanların, doktorların açıklamalarına göre korona virüs geçmişten buyana hep olan bir şeymiş zaten, yani normal bir grip gibiymiş, şimdiki gibi tehlikeli değilmiş, işte bu çinde çıkan korona virüs mutasyon geçirmiş, ve bu yüzden de tehlikeli duruma gelmiş. Sizin geçirdiğiniz hastalıkta korona virüs olabilir, hatta ülkemizde bir çok kişide olabilir ama çin de olan gibi mutasyon geçirmiş hali olmayabilir.

Dr. Oytun Erbaş olayı videoda çok güzel açıklamış

https://www.youtube.com/watch?v=blwj6FIkNnU

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri