Koronavirüs Salgını - Tek Konu

Biri tedbir mi dedi ? :D Forumda da maske takma kararı aldım

KlOJ9h.jpg

#SONDAKİKA İngiltere Sağlık Bakanı #corona virüse yakalandı

Şaşırtıcı cidden, kendisi karantinaya alınacakmış. Böylesi gündemde kişilerin bile tüm dikkatlerine rağmen virüse yakalanması sıkıntılı bir durum gibi duruyor. İranda da sağlık bakanı yardımcısı yakalanmıştı, İngiltere de direk sağlık bakanı yakalanmış

Şaşırtıcı cidden, kendisi karantinaya alınacakmış. Böylesi gündemde kişilerin bile tüm dikkatlerine rağmen virüse yakalanması sıkıntılı bir durum gibi duruyor. İranda da sağlık bakanı yardımcısı yakalanmıştı, İngiltere de direk sağlık bakanı yakalanmış

iranı artık es geçiyorum. ama ingiltere de bir sağlık bakanın yakalanması şaşırtıcı gerçekten...

Keşke ili açıklasalardı ona göre insanlar fazladan tedbir alabilirdi. Bu iş maalesef artık çorap söküğü gelir gibi geliyor bana. Vaka sayısı 50-100 ü bulursa karantina olayları başlar. Okul tatil, stadların seyircisiz olması vs gibi.

Keşke ili açıklasalardı ona göre insanlar fazladan tedbir alabilirdi. Bu iş maalesef artık çorap söküğü gelir gibi geliyor bana. Vaka sayısı 50-100 ü bulursa karantina olayları başlar. Okul tatil, stadların seyircisiz olması vs gibi.

İl olarak İstanbul söylentisi var ama ne kadar doğru bilemem şu ki her il de varmış gibi kendimize daha dikkat etmemiz gerekiyor. Nasıl korunmamız gerektiğini tek tek yazmama gerek yok sanırım.

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Corona Virüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Merkel, "Almanya’da yaşayan insanların yüzde 60 ila 70’ine virüs bulaşacak" ifadelerini kullandı.

https://www.hurriyet.com.tr/dunya/s...muzun-yuzde-60-70ine-virus-bulasacak-41465944

Ortalık karışacak vaziyet alın. :D

https://www.youtube.com/watch?v=Aw0U5kbHnXE

zor durum evet ama ilaç şirketleri bayram ediyor hayat bundan ibaret malesef :/

Benim anlamadığım Bill Gates bu virüsten 2018 yılında nasıl haberdardı? Nasıl bu kadar net bir şekilde 30 milyondan fazla insanın 6 ay içerisinde öleceği öngörüsünde bulunabildi?

[MENTION=8077]NoEroin[/MENTION] [MENTION=44072]baris13[/MENTION] ikili tartışmadan banlamam gerekiyor ama banlamayacağım yazdıklarınızı siliyorum siyaset - hakaret vb şeylerden kaçının bu seferlik bir ilk yapıp uyarıyorum ikincide banlarım.

[MENTION=8077]NoEroin[/MENTION] [MENTION=44072]baris13[/MENTION] ikili tartışmadan banlamam gerekiyor ama banlamayacağım yazdıklarınızı siliyorum siyaset - hakaret vb şeylerden kaçının bu seferlik bir ilk yapıp uyarıyorum ikincide banlarım.

Şunu şuraya ekleyeyim. Tahrik edici ve hakaret içerikli mesaj yazan üyeler uzaklaştırılmıştır.

Kural

15-) Futbol takımları taraftarlarının karşılıklı atışmaya varacak ya da siyaset dini konularda tartışmaya ve kalp kırmaya gidecek türde mesajlar yazılması, tahrik etme, kışkırtıcı sözler yasaktır.
Bu kuralın ihlalinde kişi; 7 gün forumdan uzaklaştırılacaktır.

Ellerimizi sabunla yıkayalım, herkesle tokalaşmayalım. Zaten ölüm oranı 1000 kişiden 2 kişi oda yaşlı insanlar yani vucudü dirençli olmayan kişiler.

Sağlığımıza, kişisel hijyene dikkat edelim bide vitamin alalım oldu bitti işte.

Bi ton sayfalarca kavga edip boş yere banlanmanıza gerek yok beyler.

dünya genelinde borsalar çöktü , büyük ihtimal coronavirüs ile ilgili birşeyi fiyatladılar . yakında haberlere yansır.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri