Koronavirüs Salgını - Tek Konu

fikrini belirtiyorsun sana karışan var mı? zoruna gidiyor ki gelip altına hemen düşünceme saygı duymayıp yav he he yazıyorsun nasıl bir zeka seviyen var merak ediyorum. hayır her konun altına da yorum atmaktan sıkılmıyorsun evde kalmış gibisin :D:D milete sarmadan duramıyon heralde :cool:

Ben sana birşey yazmadım, genel yazıyorum.
Bakan açıklamaları var senden alıntımı yaptım?
Bakanın açıklamalarını beğenmiyorsan alıntı yapma benden.
Ben genele yazarım kişilere yazacak olsam senin gibi alıntı yapardım.
Takıl kafana göre forum geniş, boş yazı yazma benden alıntı yapıp, en az 10 kere yazmışımdır sana.
Senin gibi 3-5 kişi daha var yazdıklarımı beğenmiyorlar paso alıntı yapıp laf sokma çabasındalar.
:cool:

Ben işin daha çok ekonomik boyutunu yazıyorum.

Ben sana birşey yazmadım, genel yazıyorum.
Bakan açıklamaları var senden alıntımı yaptım?
Bakanın açıklamalarını beğenmiyorsan alıntı yapma benden.
Ben genele yazarım kişilere yazacak olsam senin gibi alıntı yapardım.
Takıl kafana göre forum geniş, boş yazı yazma benden alıntı yapıp, en az 10 kere yazmışımdır sana.
Senin gibi 3-5 kişi daha var yazdıklarımı beğenmiyorlar paso alıntı yapıp laf sokma çabasındalar.

Ben işin daha çok ekonomik boyutunu yazıyorum.

ben bakanın açıklamasını sabah okudum merak etme. sen daha 2 yorum üstünde post atmışsın benım yorumumdan sonra yav he he diyorsun benden başka gizlemiyor diyen var da ona mı dedin ? çocuk musun

ben bakanın açıklamasını sabah okudum merak etme. sen daha 2 yorum üstünde post atmışsın benım yorumumdan sonra yav he he diyorsun benden başka gizlemiyor diyen var da ona mı dedin ? çocuk musun

Haberin tarihi altta.
Son Güncelleme - 10.03.2020 17:58
Saat akşam 18:00 ama sen haberi sabah okumuşsun.
:D
Sonra sizlerle birşeyler konuşmaya çalışınca suçlu ben oluyorum.
Evet ben haberi sabah okumadım neden acaba.
Neyse forum geniş takıl, ben piyasaları takip etmeye devam edeceğim.

Haberin tarihi altta.
Son Güncelleme - 10.03.2020 17:58
Saat akşam 18:00 ama sen haberi sabah okumuşsun.
Sonra sizlerle birşeyler konuşmaya çalışınca suçlu ben oluyorum.
Evet ben haberi sabah okumadım neden acaba.
Neyse forum geniş takıl, ben piyasaları takip etmeye devam edeceğim.

dostum iyi misin bakanın açıklamaları var diyorsun ben de sabah yaptığı açıklamayı kast ediyorum. okulların tatil edilmesi hakkında ki haberle benim sana yazdığımın ne alakası var. ben sana benim yazdığım düşünceye

"ülke bir şey saklamıyor yav he he" derken beni kasıt ettiğini söylüyorum niye dönme dolap gibi dönüyorsun.

dostum iyi misin bakanın açıklamaları var diyorsun ben de sabah yaptığı açıklamayı kast ediyorum. okulların tatil edilmesi hakkında ki haberle benim sana yazdığımın ne alakası var. ben sana benim yazdığım düşünceye

"ülke bir şey saklamıyor yav he he" derken beni kasıt ettiğini söylüyorum niye dönme dolap gibi dönüyorsun.

Ya sabır, tamam size birşey anlatılmıyor.
Sen pekmezini ye, kelle paçanı iç.
Canan Karatay zamanında korunma yollarını açıklamıştı.

Bende şimdiden kelle-paça almaya gidiyorum, gerçi sevmem ama alim köşede dursun.

Ya sabır, tamam size birşey anlatılmıyor.
Sen pekmezini ye, kelle paçanı iç.
Canan Karatay zamanında korunma yollarını açıklamıştı.

Bende şimdiden kelle-paça almaya gidiyorum, gerçi sevmem ama alim köşede dursun.

dostum hala bir yerlerinden element uydurup beni yargılama yapıyorsun? canan karatayı sen dinliyorsun ki gelmiş burada tavsiye veriyorsun. sana afiyet olsun.

senle en son tartıştığımız dan beri sana bir şey yazamama rağmen sınırlarını zorlayıp gelip laf yetiştiriyorsun. bu forumda her konuya yorum yapan sensin oysa kimse seni de takmıyor ama millete laf yetiştirme peşindesin. en büyük sensin ben özür dilerim hayatında başarılar. :) engelliyorum seni sen de beni engelle lütfen :D

o kişi Türkiyeyi transit olarak kullanmış. olay siyasi biraz

+
Bütün dünyaya yayılmış bir şeyin Türkiye de olmama gibi bir ihtimali var mı? sorarım herkese. peki bunu saklamak iranın yaptığı olaydan bir farkı olur mu? kesinlikle saklandığını düşünmüyorum ki bu teknolojik çağda daha dün şehit olan mit çalışanını bile ifşalayan gazete korono virisunu mü es geçicek.

Tabi ki ülkemiz de vardır ama kuluçkadadır. elbette o kişiden birine geçecektir sağlık bakanlığıda önleminizi alın size geçmesin diyor bu kadar basit???

ben fransadayım türkiye de alınan önlem burada alınmış değil hergün 10 kişi ölüyor vaka sayısı 1300 e dayanmış dün burada yaşadığım 60 bin kişilik kasaba da bir öğretmen öldü.

Türkiye yi her anlamda kötülemekten vazgeçin artık senaryo üretmeyi bırakın. İtalya karantina altına alınmış fransa ile hala sınırlar açık...

bu arada [MENTION=51092]underworld25[/MENTION] sözlerim size değil.

---------- Spam Engelliyici 15:56 ---------- Önceki Mesaj 15:53 ----------

o tarihler de hasta olmayan hatırlamıyorum herkes hastaydı. sizin ki kuruntu da olabilir hocam

:)) tamam kuruntu olsun

benim anlamadığım bu transit yolcular hava alanında bir uçaktan diğerine havada zıplayarakmı geçiş yapıyor . bu adamlar türkiyeye inen diğer yolcularla ve kabin memurlarıyla aynı ortamda gelmiyormu ?
diğe ülkelerde millet kiliseye gider 1500 kişiye virüs bulaştırır , bizde uçakta dip dibe oturan yolculardan birbirine virüs bulaşmıyormuş :D , hava alanında dolaşınca virüsler bulaşmaktan vazgeçmişler ve liderleri demişki " türklere bulaşmayın , 1 tanesi bile sağ kalırsa devlet kurar , kökümüzü kuruturlar " demiş :D

hocam kuruntu değilse buraya yazmak yerine hastaneye gitmelisin bence :(

:D aralıkta oldum dedim kaç ay geçmiş şuan iyiym belkide corona değildi ama corona belirtilerini gösteren ağır bir hastalıktı şimdi gitsem ne fayda edecekse corona değilsem bile hastanede kapma riskim var ? toplumdan uzak duruyorum

Umarım sağlık testleri yeterlidir bir de bildiğim kadarıyla sadece yurtdışından gelenlere bu testler yapılıyor yurtiçinde bu virüs gelmiş olabilir çok önceden. Tabi her hastayı teste tutmak zor ama ben yurtiçinden belirtileri gösterip de teste tutulan hasta olduğunu duymadım.

Kuduz virüsü taşıyıp da ölmeyen tek canlı yarasa. Çorba yapılması nasıl bir fantezi hiç anlamadım.

yemedikleri birşey yokki çinde bir adam borcunu alamadı die adamı kesmiş sosis sucuk falan yapmış adamdan mangal yaparken adamı yakalamışlar hapse atmışlar insan bile yiyorlar :D

Bence; bu forumdakilerin panik yapmasına gerek yok

✔ Sağlık bakanı burada

✔ Dünyanın en iyi atanamayan ekonomisti burada

✔ Dünyanın en iyi atanamayan gazetecisi burada

Hatta aramız da corona bulaşıp yenen bile var.

Sağlık Bakanlığı:

"Corona Virüsü Covid-19 salgını sebebiyle Genel Müdürlüğümüz, merkez ve taşra teşkilatında çalışan tüm personelin ikinci bir emre kadar yıllık izinleri iptal edilmiştir"

Bakan açıklama yaptı. 1 Erkek vatandaşımız pozitif çıkmış. Yurt dışından gelen vatandaş.

10 tane n95 ffp3 maske aldım küçççük bir ilçede yaşamama rağmen tedbiri aldım valla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri