Koronavirüs Salgını - Tek Konu

İtalyanın gün gün verilerine baktım Türkiyeninde
İtalyada bizden yavaş ilerlemiş Eğerki Türkiyede bı hızla giderse Allah korusun İtalyayı Geçeriz
Devletimizin daha katı kurallar koyması gerek yoksa durum çok vahim...

bence bizim durum biraz farklı olabilir. umre ve yurtdışından binlerce kişi yurda döndü ve dönmeye devam ediyor. bugüne kadar yapılan test sayısı, urtdışından dönenlerin sayısına yaklaşmamış. bence test şuan neredeyse sadece onlara yapılıyor.

yurtdışından gelenlerde pozitif olanlar var ve aynı araç ile geldiklerine göre, birbirlerine bulaştırmışlar belliki, vaka sayısının artmasını ancak bu şekilde açıklayabiliyorum ben kendi adıma.

şu saatten sonra tek önemli olan şey, yurtdışından gelip pozitif olanların kaç kişiye virüsü bulaştırdığı ve bu baya baya karışık bir hal almış olabilir.

Rabbim yardımcımız olsun, inşallah devlet, millet, sağlık çalışanları elele vererek bu süreci en az kayıpla kapatırız

---------- Spam Engelliyici 23:19 ---------- Önceki Mesaj 23:08 ----------

3 gün önce yerel haberciler, bu haberi yayınladılar. haber yayınlandığı için paylaşıyorum!
bunun gibi umreci olsun, avrupa abd den gelmiş olsun, kaç kişi var ve kaç kişiye bulaştırdı.

kişi hakkında yeni bir haber, bilgi yok!

bence bizim durum biraz farklı olabilir. umre ve yurtdışından binlerce kişi yurda döndü ve dönmeye devam ediyor. bugüne kadar yapılan test sayısı, urtdışından dönenlerin sayısına yaklaşmamış. bence test şuan neredeyse sadece onlara yapılıyor.

yurtdışından gelenlerde pozitif olanlar var ve aynı araç ile geldiklerine göre, birbirlerine bulaştırmışlar belliki, vaka sayısının artmasını ancak bu şekilde açıklayabiliyorum ben kendi adıma.

şu saatten sonra tek önemli olan şey, yurtdışından gelip pozitif olanların kaç kişiye virüsü bulaştırdığı ve bu baya baya karışık bir hal almış olabilir.

Rabbim yardımcımız olsun, inşallah devlet, millet, sağlık çalışanları elele vererek bu süreci en az kayıpla kapatırız

---------- Spam Engelliyici 23:19 ---------- Önceki Mesaj 23:08 ----------

3 gün önce yerel haberciler, bu haberi yayınladılar. haber yayınlandığı için paylaşıyorum!
bunun gibi umreci olsun, avrupa abd den gelmiş olsun, kaç kişi var ve kaç kişiye bulaştırdı.

kişi hakkında yeni bir haber, bilgi yok!
Böyle giderse durum çok vahim

Böyle giderse durum çok vahim

çinden iyi gidenler arasında çini geçen ve geçebilecek olanlar var. bu grafik olabilirde olmayabilirde demek.

son dakika haberi vereyim. suriyeden ülkeye giriş yapan birinde virüs tespit edilmiş. şimdi dahada zor olacak durum.

Çin baya temizledi virüsü, adamlar dronlarla sokakları yıkadılar. Bu virüs tüm dünyada daha yayılırsa aşısı veya ilacı bulunması yakındır

Bundan sonra sanırım sonuçları daha erken saatte ve daha detaylı olarak açıklayacakmış bakan.

Şaka gibi çok geçmiş olsun. Keşke şubat biter bitmez her şey iptal edilmeye başlansaydı. Bence çok büyük zaafiyet var. Koronavirüsü bize 10 martta gelme şansı yok sıkı bir çalışma olsaydı çok daha erken farkedilirdi diye düşünüyorum. Neyse artık daha da çok kenetlenmemiz lazım. Umarım 1000’leri aşan hastalarımız kısa sürede iyileşir.

Kötü konuşmak istemiyorum ama ş*refsiz futbolun yönetici tayfası şimdi gönül rahatlıyla dolaşabilir.

Onlara kalsa hala ligleri ertelemeyeceklerdi Bakan devreye girdi. Nihat Özdemir istifa etmelidir!

SON 24 SAATTE 3.672 test sonuçlandı. 293 yeni tanı kondu. Çabalarımıza rağmen, hastalığa yenik düşen 7 insanımız daha oldu. GENÇLERE UYARIMIZ VAR: Salgının dışında değilsiniz. Hayatınızı yavaşlatın. Risk ortamına girmeyin. Riski evinize taşımayın. Evde kalın. Hayat eve sığar.

Toplam Vaka : 1529
Toplam Ölen İnsan Sayısı: 37

SON 24 SAATTE 3.672 test sonuçlandı. 293 yeni tanı kondu. Çabalarımıza rağmen, hastalığa yenik düşen 7 insanımız daha oldu. GENÇLERE UYARIMIZ VAR: Salgının dışında değilsiniz. Hayatınızı yavaşlatın. Risk ortamına girmeyin. Riski evinize taşımayın. Evde kalın. Hayat eve sığar.

Toplam Vaka : 1529
Toplam Ölen İnsan Sayısı: 37

Ölenler gençlermiş,uyarı bu yüzden gençlere özellikle :(

Lanet mikrop kolay bulaşmasa taşıyıcı olarak güzel olurdu ama şimdi annemi babamı düşündüğüm için sıkıntıdan patlasamda evden çıkmıyorum.Kendimden korkmuyorum da.

Gezmeyi seven arkadaşlarım sizi anlıyorum ama evdekiler için sizde dikkat edin 10 gün kadar evde kalıp ilerisini görelim belki bi ilacı bulunur.Bi yazın güneşini sıcaklığını görelim kışın yayılan bu mikrop sıcakta tutunamayabilir.

Son düzenleme:
Lanet mikrop kolay bulaşmasa taşıyıcı olarak güzel olurdu ama şimdi annemi babamı düşündüğüm için sıkıntıdan patlasamda evden çıkmıyorum.Kendimden korkmuyorum da.

Gezmeyi seven arkadaşlarım sizi anlıyorum ama evdekiler için sizde dikkat edin 10 gün kadar evde kalıp ilerisini görelim belki bi ilacı bulunur.Bi yazın güneşini sıcaklığını görelim kışın yayılan bu mikrop sıcakta tutunamayabilir.

Her sabah işe giderken korkarak çıkıyorum evden. Daha 2 aylık kızım var kendimi geçtim ona birşey olursa diye üzülüyorum valla.

Denver Havalimanını yazın araştırın kıyamet projesini eğer bu komple teorisi doğruysa geçmiş olsun

Boris Johnson: Birçok aile sevdiklerini kaybedecek. Bir hafta sonra farkına vardı.

Sadece marketler ve eczaneler açık kalacak
Johnson, giyim ve elektronik mağazaları, kütüphaneler, oyun bahçeleri, açık hava spor salonları ve ibadethanelerin yanı sıra elzem öneme sahip olmayan ürünleri satan işletmelerin kapatılmasına da karar verildiğini söyledi.

Ayrıca ev halkı hariç iki kişiden fazla toplantıların yasaklandığını duyuran Başbakan, cenaze törenleri hariç düğün, vaftiz törenlerinin de aralarında olduğu tüm sosyal etkinliklerin durdurulduğunu bildirdi.

Bu önlemlerin şu aşamada 3 hafta uygulamada kalacağını, ancak süreci izleyeceklerini kaydeden Johnson, kurallara uyulmaması durumunda çok sayıda kişinin hayatını kaybedeceğini söyledi.

Ölü sayısı 335 oldu
İngiltere'de Kovid-19 nedeniyle ölenlerin sayısı 54 artarak 335'e çıkmıştı. Ölü sayısı artarken Johnson, pazar günü kalabalıklar halinde sokağa çıkılmasının ardından yaptığı açıklamada, daha sert önlemleri hayata geçirebileceklerini söylemişti.

Toplumsal bağışıklık kazanılması için virüsün kontrollü bir şekilde yayılması stratejisini izleyen İngiliz hükumeti, eleştirilerin ve toplamda ölü sayısının 277 bini bulabileceğine yönelik değerlendirmelerin ardından politikasında değişikliklere gitmek zorunda kalmıştı.

Hükumet, geçen hafta yeni bir emre kadar tüm okulların kapatılmasına karar vermişti. Ayrıca Londra'da metro hatlarının kısmen kapatılmasına yönelik uygulama da hayata geçmişti. Geçen hafta barlar, restoranlar, kafe ve sinema gibi işletleler de kapatılmıştı.

Rd1r13.png

---------- Spam Engelliyici 00:51 ---------- Önceki Mesaj 00:50 ----------

Denver Havalimanını yazın araştırın kıyamet projesini eğer bu komple teorisi doğruysa geçmiş olsun

hocam video ?

https://www.youtube.com/watch?v=XxEq2jBsBgg

Boris Johnson: Birçok aile sevdiklerini kaybedecek. Bir hafta sonra farkına vardı.

Sadece marketler ve eczaneler açık kalacak
Johnson, giyim ve elektronik mağazaları, kütüphaneler, oyun bahçeleri, açık hava spor salonları ve ibadethanelerin yanı sıra elzem öneme sahip olmayan ürünleri satan işletmelerin kapatılmasına da karar verildiğini söyledi.

Ayrıca ev halkı hariç iki kişiden fazla toplantıların yasaklandığını duyuran Başbakan, cenaze törenleri hariç düğün, vaftiz törenlerinin de aralarında olduğu tüm sosyal etkinliklerin durdurulduğunu bildirdi.

Bu önlemlerin şu aşamada 3 hafta uygulamada kalacağını, ancak süreci izleyeceklerini kaydeden Johnson, kurallara uyulmaması durumunda çok sayıda kişinin hayatını kaybedeceğini söyledi.

Ölü sayısı 335 oldu
İngiltere'de Kovid-19 nedeniyle ölenlerin sayısı 54 artarak 335'e çıkmıştı. Ölü sayısı artarken Johnson, pazar günü kalabalıklar halinde sokağa çıkılmasının ardından yaptığı açıklamada, daha sert önlemleri hayata geçirebileceklerini söylemişti.

Toplumsal bağışıklık kazanılması için virüsün kontrollü bir şekilde yayılması stratejisini izleyen İngiliz hükumeti, eleştirilerin ve toplamda ölü sayısının 277 bini bulabileceğine yönelik değerlendirmelerin ardından politikasında değişikliklere gitmek zorunda kalmıştı.

Hükumet, geçen hafta yeni bir emre kadar tüm okulların kapatılmasına karar vermişti. Ayrıca Londra'da metro hatlarının kısmen kapatılmasına yönelik uygulama da hayata geçmişti. Geçen hafta barlar, restoranlar, kafe ve sinema gibi işletleler de kapatılmıştı.

Rd1r13.png

---------- Spam Engelliyici 00:51 ---------- Önceki Mesaj 00:50 ----------

hocam video ?

https://www.youtube.com/watch?v=XxEq2jBsBgg

o videoyu izlemedim şu var mesela https://www.youtube.com/watch?v=7bEfV-Yw8EI&t=2s

Şunuda söylemek gerek arkadaşlar tamam virüsten tedbir alalım ama çevremde artık görüyorum virüsden değil virüs korkusundan kafayı yiyenler var. Bunada dikkat etmek lazım öbür ay virüs gider bu panik ataklık, anksiyeti bozukluk kalır geriye. Akıl sağlığınızı koruyun yani abartı panik yapmadan.

Her şeyi geçtim yarasa çorbası nedir arkadaş hiç mi kafa yok hiç mi mide yok bunlarda nicelerini yiyorlar ....

Mevzu yarasa yemeleri değil yarasayı bu adamlar 600 yıldan fazladır yemekte. Mesela tavuk giribi, domuz gribi gibi şimdide korona çıktı fakat bu sefer daha güçlü bir şekilde çıktı. kesinlikle insan eli deyipte olan bir durum değil. Bu virüşden en çok fayda gören doğa oluyor işin özüne bakarsak.

https://www.youtube.com/watch?v=e8m9i3yKb_k

Oner Bey'in 18:47 deki Mart 2020 yorumu ve 59:00 daki Salginlar tahmini ! Ve Dincer Bey'in 27:22 ve 1:22:51 deki tahminleri

Adamlar bilmiş gerçekten çok ilginç ve şaşırtıcı , devamında yaşanacak olanlar dahada şaşırtıcı :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri