Kpss Kadroları Dağılımı Açıklandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arbys

Kayıtlı Üye
Orta öğretim - Sınava giren 3.287.124 atanacak olan 151
Ön Lisans - Sınava Giren 1.357.010 atanacak olan 752
Lisans - Sınava Giren 1.285.765 atanacak olan 1148

Toplam sınava giren 5.929.899 Atanacak olan 2051

Son düzenleme:
Böyle olacağını tahmin ediyordum . Herkese umut satıldı

şoför,hizmetli olmak için bile 97-98 almak gerekiyor artık :(

KPSS SINAV ÜCRETİ : 55,00 TL

3.287.124 * 55.00 TL = 180.791.820 TL

Yarısı sınav masrafı olsa, matbaa gözlemci vs.

90 Milyon TL...

Temiz para...

KPSS SINAV ÜCRETİ : 55,00 TL

3.287.124 * 55.00 TL = 180.791.820 TL

Yarısı sınav masrafı olsa, matbaa gözlemci vs.

90 Milyon TL...

Temiz para...

aynen öyle bir de bazıları 3 oturuma falan giriyor sınav ücreti 150 TL falan oluyor

Bu yıl öğretmen de alınmadı memur da alınmıyor devlet bu yıl iyice boşladı atama işlerini. Hayırlısı bakalım ne günler bekliyor bizi.

Herkes memur olmak zorunda mı? Bu devlet memur alarak insanlara bakmak zorunda mı ? Ya zamanında çok çalışıp top ünilerden mezun olunsun yada özel sektörede insanlar yönelsin. Her sene atama beklerikkk kadar saçma bir olgu yok yani.

Herkes memur olup iş garantisi alıp yan gelip yatmanın peşinde bu ülkede.

90 milyon tl devletime feda olsun.
Atanabilecek olan arkadaşlara da hayırlı olsun :)

Devletimize herşey feda olsun ona lafımız yok :)

Keşke alım kadrolarını sınav başvurusundan önce açıklasalar'da insanlar ona göre müracaat etse, kapasitesi doğrultusunda umut bağlasa sınav harcı yatırsa.

Tamam çok bir rakam gibi görünmüyor fakat gerçekten o parayı bile zor yatıran insanlar olduğuna eminim.

Tekrardan atanacak herkese hayırlı olması dileği ile...

bu sınava harbi umut bağlayanlara gerçekten üzüldüm ben öylesine girmiştim yazık vallahi

Evet kontrol ve otomasyon mezunuyum alanımda 1 kontenjan var. :) Bu durumun savunulacak bir tarafı yok. Bir dünya insan umut bağlıyor buna. Sen sınavdan önce söylesene bakalım 2000 kişi alıcaz diye kaç kişi başvuruyor sınava gör. Özel sektörün hali ortada. Nasılsa bir dünya işsiz var diye 1300 tl ye 1 ay köle gibi kullanıyorlar insanı. Memura devlet mi bakıyormuş. Bu nasıl bir düşünce. Memur adam başlasa 2500 tl ile çok mu yani. Bütün devlet memurları yan gelip yatıyor mu? Sayın siyasiler mecliste uyurken çok mu iş başarıyorlar da gariban memurun malı gözünüze batıyor. Biz böyle olduğumuz sürece bizi yolan çok olur.

arkadaş tüm sınavlara 4.5 milyon insan girdi. herkesten oturum başı 55 tl alındı. resmen dolandırıcılık bu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

benim arkadaşım bizim bölümde 89 puanla birinci , bizim bölümün yan dalında 11 oldu...Devlet malesef şuan her iki bölümden atama yapmayacak.

15 lira tercih olayı tamamen sahtekarlıktır.

Gel seni almanya'ya götüreceğim deyip garibanın cebindeki son para alınmış gibi duruyor.

Allah belasını versin resmen para tuzağı yeminsederim ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri