krtzyn - Samet Gür İsimli Sahte Telifciden Şikayetçiyim

• Kullanıcı SameT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var

SameT

Kayıtlı Üye
Web sitesi
purtukal.com
@krtzyn nickli arkadaşımız skype'den eklidir bende. Kendisi ile samimi olduğumu düşünüyordum. İsmi Samet Gür

04 Ekim 2014 Dizi kanalıma '' [email protected] '' bu maile bağlı bir kanaldan telif gelmiştir. Ve araştırmalarımız sonucu @daralll abimle birlikte domain araştırması yaptık.

Süreç Filmcilik – İletişim | Süreç Filmcilik | www.surecfilmcilik.com bu site üzerinden [email protected] mail adresi alınmış. Fakat site fake sitedir.

Orjinal site budur : Süreç Filmcilik – İletişim | Süreç Filmcilik | www.surecfilm.com.tr

Sahte olan siteyi araştırmalarımız sonucu kime ait olduğunu bulduk. Bu konuda @daralll abimin emeği geçmiştir teşekkür ederim kendisine.

Sahte site aşağıda gördüğünüz gibi yuvarlak içinde olan mail adresine kayıtlıdır.

ve bu maile kayıtlı olan kanal sayfası budur: Dizi Türk - YouTube

JE9VkB.jpg

ve bu mail adresine kayıt olan kanal varmı acaba bi bakayım dediğimde samet gür denilen sahte telifçiye ait bir kanalın olduğunu gördük. Kanal kapağında ismi felan yazıyordu akıllının :)

Bu konu ile ilgili foruma konu açmıştım. Tam kesinlik kazanmadığı için konunun kapatılmasını istemiştim.

Sonrasında kendisi ile skype'den iletişime geçtim. Tabi haliyle inkar etti durumu..

Erkut Medya adında bir ofisin bu işi yaptığını söyledi. Daha önce kendisine de telif attıklarını belirtti. Sonrasında ben onlarla görüşürüm resmen benim üzerime oyun oynamışlar, herşeyi benim üzerimden kayıt etmişler vs.. dedi..

Odbr1Z.jpg

Ertesi gün samet ile görüşmemde, kendilerine sözde facebook sayfasından mesaj atıp telifi geri çektirttiğini söyledi ve baktığımda gerçekten telif geri çekilmiş.

Sözde onlara yazdığı facebook mesajı aşağıdadır.

b41vnb.png

Beni bu işin bu kadar kolay çözülmesi işkillendirdi açıkcası ve erkut medya ile iletişime geçtim. Dedim böyle böyle durum var diye. Kendileride böyle birşeyin olmadığını inkar etti ve haklılardı. Çünkü 4 ekim günü aynı facebook adı ile başka bir Erkut Medya sayfası açılmış. Bu olaydanda anladığım kadarı ile Samet Gür denen arkadaş bu facebook sayfasını açıyor ve kendi yazdığı mesajı kendisi cevaplıyor.

VyOByB.jpg

Sonrasında Erkut medya'dan rica ettim. Dedim bu kişi ile olan en son görüşmeniz ne zaman diye. kendilerinin söylediği 1 yıl kadar oldu ve ispatı aşağıdadır

zEZGW7.jpg

Çünkü 1 yıl önce kurtlar vadisi dizisi ile aralarında bir sıkıntı çıkmış ve en son o zaman görüşmeleri olmuş.

SONUÇ : Samet Gür denen sahte telifçi hala olayları inkar etmektedir. Ve sayesinde yüksek bir miktar paramda bloke olmuştur. Allah'da aynı üzüntüyü kendisine gösterir inşallah diyorum ve konuyu sonlandırıyorum...

PEdGZ7.jpg

Bu kadarda rahat bi insan...

Erkut Medya : @Machines buyrun sizde konuya

@krtzyn

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kim önce atarsa kim patlatırsa o hafta kazançlar ondadır abi bu sahte telifin amacı ne bukadar yani milletin gözünü aşırı para hırsı bürümüş,herkes adam gibi kazansın işte parasını bu hafta o tutturdu,haftaya sen...boş boş işlerle uğraşıp canımı sıkıyorlar yav,geçmiş olsun bu arada.

ne güzel tiyatro oynamış ya kendi yazmış kendi çizmiş kendi cevaplamış buralarda sürünüyo bu arkadaş başka yerlerde olması gerekiyordu

geçmiş olsun ama helal olsun işin peşini bırakmamışsın umarım mod larda gereken ilgiyi gösterip şahıs hakkında işlem yaparlar

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] bi kedi gördüm sanki :p
primary-medium.jpg

Şu sahte telif konularında forum kuralları geçerli olmayacak varyaaa .

ne güzel tiyatro oynamış ya kendi yazmış kendi çizmiş kendi cevaplamış buralarda sürünüyo bu arkadaş başka yerlerde olması gerekiyordu

Valla hocam başımdan ne geçtiyse herşeyi anlattım burda. Diyecek laf bulamıyorum. Açmıyacaktım konuyu insanlık bende kalsın dedim ama. İçime oturdu, bildiğiniz gibi değil

Kendisi gelsin açıklamasını yapsın ondan sonra uygun görülürse gerekli işlemler yapılır.
[MENTION=8286]krtzyn[/MENTION]

Eğer kişi böyle birşey gerçekten yaptı ise kanalını bizzat tekrardan ekleyeceğim istediğinizi yaparsınız. Ama ilk önce nasıl bir açıklama yapacak ona bakmamız gerekiyor.
[MENTION=11620]era[/MENTION]

zaten resme bakınca da multi üyelik oldugu belli. [MENTION=11620]era[/MENTION] konu size emanet.adam üşenmemiş gitmiş domain alıp siteyi kopyalamış resmen.

banlayın bu insancıkları bence. multisi varsa onlarıda.. Yazık 3 kurus ıcın yalan dolana dusenlere

geri bildirim yollayarak işi mahkemeye götürme durumu olmuyormu? çunku böyle bir sahte telif olayı kanunende suçtur. ve cezası var.

Zamanında bir arkaşın para kazanması bir kanal yüzünden uçmuştu, bir telif attırıp kapattıramadık, adsense çöp oldu.
O zaman kimse sahte telif atmaz oluyor, kimse telif atmayı bilmiyor oluyor.
:D

bu eleman da bir terslik olduğunu düşünüyordum bayadır,sitenin aktif sayılabilecek eski üyelerinden ama gereğinden fazla saf yapıyordu kendini patladı sonunda

Vay vay ne büyük dolandırıcıymış adam web sayfası açmış facebook sayfaları falanlar filanlar, bu adamın yüzünden kimbilir kaç kişi ekmeğinden oldu.

. O ekmeğini oynadığın insanlardan biride benim. O kanal kapanmasaydı birine büyük bir iylik yapacaktım, ama onuda engelledin yazıklar olsun sana.

Son düzenleme:
banlayınca geri geliyorlar bir başka bir önlem alınmalı bunun gibi üyeler skype kamera açıp kimliğini göstersinler bir yönetici yeni üyeleri denetlesin 18 küçük çocuklar üye olmasın banlanan üye tekrar üyede olamaz böylece

spam yapılan bi forumda etik kurallara sahip insanlar beklemiyorum ama bu forumdaki kadar dolandırıcı, hırsız, ahlaksız insanı bi arada görmedim. kimse üstüne alınmasın çok iyi insanlar da var onlar lütfen üstüne alınmasın. ama hergün açılan şikayet başlıkalrından ve başıma gelen bi olaydan bu tespiti yaptım.

Vay vay ne büyük dolandırıcıymış adam web sayfası açmış facebook sayfaları falanlar filanlar, bu adamın yüzünden kimbilir kaç kişi ekmeğinden oldu.
Fotoğrafında hayır yok zaten yoksunu iğrenç adam.
[MENTION=8286]krtzyn[/MENTION] yazıklar olsun sana. O ekmeğini oynadığın insanlardan biride benim. O kanal kapanmasaydı birine büyük bir iylik yapacaktım, ama onuda engelledin yazıklar olsun sana.

index: [MENTION=8286]krtzyn[/MENTION] dolandırıcıdır, [MENTION=8286]krtzyn[/MENTION], SAMET GÜR dolandırıcıdır, Samet gür

sizede mi sahte telif attı hocam ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri