krtzyn - Samet Gür İsimli Sahte Telifciden Şikayetçiyim

• Kullanıcı SameT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Edit : @darall hocam allah razı olsun senden...

---------- Spam Engelliyici 14:12 ---------- Önceki Mesaj 14:11 ----------

aynen hocam bu mail adresinden gelmiş idi.

Yok yani bu kadar aç gözlü olunmaz ki be kardeşim. Herkesin bi derdi var sıkıntısı var . Boş yere mi uğraşıyoruz bu işlerden para kazanmak için. Nasıl bir insanlığınız var anlamak elde değil

Avukat bir yakın arkadaşım var böyle bir şey yapması tamamen ciddi bir suç. Bir şirketin scriptini aynı şekilde çalıp, aynı isimde domain regleyip aynı isimle youtube'da kabadayı olmaya çalışmış. Perşembe günü arkadaşıma bildireceğim gereken neyse yapılsın böyle şeref yoksunu insanlara acımak yok

Telefon
0212 286 26 64
Fax
0212 286 39 09
Email
[email protected]
Adres
Süreç Filmcilik San. Tic. Ltd Şti.
Ayazağa İş Merkezi Kat 4
Maslak - İstanbul/Türkiye

Arayın arayamayın mail atsın ne kadar cok kısı olursa boylelerı cok daha iyi cezalandırılır

Avukat bir yakın arkadaşım var böyle bir şey yapması tamamen ciddi bir suç. Bir şirketin scriptini aynı şekilde çalıp, aynı isimde domain regleyip aynı isimle youtube'da kabadayı olmaya çalışmış. Perşembe günü arkadaşıma bildireceğim gereken neyse yapılsın böyle şeref yoksunu insanlara acımak yok

Benimde çalıştığım yerin üstünde avukat bi abimiz var . Bende konu ile kendisiyle görüşeceğim

Bayramda süreç film adına insanların kanallarını patlatan bu arkadaş mı? Bu arkadaş konu açıyor yüksek gelirli kanal satıyor sonra o kanalları patlatıyor mu şimdi?

Bayramda süreç film adına insanların kanallarını patlatan bu arkadaş mı? Bu arkadaş konu açıyor yüksek gelirli kanal satıyor sonra o kanalları patlatıyor mu şimdi?

Evet hocam maalesef bayram gününe bu şekilde uyandık. Süreç filmin işi gücü yok ya , bayram bayram çalışıyorlar ve telif atıyorlar :) bu kadar akıl yoksunu bi üç kağıtçı adam bu

Arkadaşlar süreç filme ben şikayet edeceğim bu alçak insanı bilgilerini kopyalayıp onların adına dolandırıcılık yaptı diye, yandı herifin hayatı şimdi işte.. Varsa şikayet etmek isteyen orjinal site ve iletişim var burda ;

Süreç Filmcilik – İletişim | Süreç Filmcilik | www.surecfilm.com.tr

Duyarlı arkadaşlar yazın çekinmeyin, şimdi gördü dünyanın kaç buçak olduğunu bu adamlar bu işin peşini bırakmaz.
[MENTION=8286]krtzyn[/MENTION]
Şikayet geçtim abi, umarım peşini bırakmazlar.

Yuhh bide bunumu yaptı ? Hem kanalı satıp o sattığı kanalamı telif yolluyor.Pes bu kadar da dolandırıcılık olmaz.

Hayır bu arkadaşın konusu vardı yüksek gelirli kanal satılıktır diye. Merak ettim bende hem kanalı satıp sonra patlatıyor mu diye sordum. Eğer kendi yolluyorsa telifleri demek kanallar böyle patlıyordur.

Edit : Arkadaşlar gerçekten ciddi bir suç bu,

Düşündümde adamın hayatını karartırlar, okul okuyosa okulu biter iş felan bulamaz.Hayatı biter, Kendi haline mi bıraksak ? Forumdan banlasansa yeterli olmazmı sadece. Aramasak mı firmayı üzüldüm şimdi birden..

Düşündümde adamın hayatını karartırlar, okul okuyosa okulu biter iş felan bulamaz.Hayatı biter, Kendi haline mi bıraksak ? Forumdan banlasansa yeterli olmazmı sadece. Aramasak mı firmayı üzüldüm şimdi birden..

bişey olmaz buna okuldan atılsa hırsızlık yapar dolandırıcılık yapar gasp yapar yolunu bulur;)

Ben kendisine söyledim bu işin peşini bırakmayacam, üzerine gidecem diye . Kendisi çok rahattı ip adresimi felan vereyim istersen dedi :/

Forumda daha böyle niceleri vardır da bunun kadar akılsız değildir..İnanıyorum sahte telifleri %80 forumdaki ben kazanamıyorum başkası da kazanamasın ya da benden çok kazanıyor rakip azaltma çabası içinde olanlar atıyor kişisel görüşümdür..

PEdGZ7.jpg

Bu kadarda rahat bi adam

Telefon
0212 286 26 64
Fax
0212 286 39 09
Email
[email protected]
Adres
Süreç Filmcilik San. Tic. Ltd Şti.
Ayazağa İş Merkezi Kat 4
Maslak - İstanbul/Türkiye

Arayın arayamayın mail atsın ne kadar cok kısı olursa boylelerı cok daha iyi cezalandırılır

Bir şirketin adını kullanmak suç mahkemeye versin sorun yaşadığı kişiyi dolandırıcılıktan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri