Seni domaltırım isteğini geri çevirmem de mekan müsaait değil. İlgilen bakalım nasıl ilgileniyosun.
lan adi insan bu babamın kanalı mı?
Dizi Türk - YouTube
hani 2 3 ay ara vernistin sen?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Seni domaltırım isteğini geri çevirmem de mekan müsaait değil. İlgilen bakalım nasıl ilgileniyosun.
Kes lan sesini, boştan sallama ara şikayetini ver. Belirtirken şikayetini bi de şey söyle ABİ BİZ SİZİN DİZİLERİ KAÇAK YOLLA YUTUBA ATIYOZ DA Bİ ARKADAŞ TELİF ATTI BİZE de.
Daha fazla üslubu bozmayım, neyse.
[MENTION=8286]krtzyn[/MENTION] Lan o fotoğrafına bakınca ağzını yüzünü dağıtasım geliyor, şeytandan bozma haysiyetsiz seni bi de gelmiş, yok ben uğraşıyorum da sabaha kadar sonra benden çalıyolarda , babanın malı sanki it herif
[MENTION=12623]zack[/MENTION] o sildiğin kanal ismini yerine yazar mısın lütfen.bunun kanal ifşasına girmediğini herkes biliyor herhalde.
ayrıca bir işlem yapın artık.
malak onları sizin için yazdım.
vay arkadaş smodlar istifa etti ,modlarda ban yetkisi yok.ortada adminde olmayınca adam yazıp duruyor [MENTION=12623]zack[/MENTION] on puanlık ceza puanı ver otomatik ban yesin adminin biri gelene kadar![]()
Abi ben de anlamadım, küfürü yazıyorum siliyorum yazıyorum siliyorum, admin yokmu forumda, ne yüzsüz bir adamdır bu. İnsan der ben ettim siz etmeyin yok abi, hala saydırıyor.
serefsiz twitter gizledi
Aynen simdi gizlediYokmu muglada yasayan birileri?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.