krtzyn - Samet Gür İsimli Sahte Telifciden Şikayetçiyim

• Kullanıcı SameT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Erkut Medya

Erkut Medya adına konuşacağım arkadaşlar:
Konun anca sonuna gelebildim.Öncelikle [MENTION=12529]SameT[/MENTION] arkadaşımıza böyle bir konu açtığı için teşekkür ederiz.Sizlerin ilgi ve alakası için de ayrıca teşekkür ederim.Anlaşılan bu şahıs herkese bir kuyruk acısı yaşatmış.Yaklaşık 1 yıl önce gerçekten çok yüksek bir geliri olan kanalımız telif saldırıları ile kapatıldı.Saldırıyı yapanı tespit edip kanalını kapattırdık (Ne bundan önce nede bundan sonra saldırı gerçekleştirmedik).Sandırı sonucu bu konuyu açmış yeni gördük onuda inceleyeceğiz.Kanalı kapandıktan sonra bize gelerek kanalın sahibi olduğunu bize saldıranın o olmadığını ve telif şikayetini geri almamızı istedi.Uzun bir tartışmadan sonra olay tatlıya bağlandı ve her ne kadar o olmadığına inanmasakta telifleri geri çektik.Ancak uzun bir aradan sonra [MENTION=12529]SameT[/MENTION] arkadaşımıza saldırı yapıldı ve olay üzerimize atıldı.Onunla da uzun bir tartışma geçirdik ve bizim böyle bir şey yapmadığımıza ikna ettik ve kanıtladık.Ancak 1 hafta önce bir saldırı daha aldık, saldırı yapanı tespit ettik ancak o şahıs olduğunu bilmiyorduk [MENTION=12529]SameT[/MENTION] arkadaşımız ile dün yaptığımız görüşme sonucu her şeyi açıklığa kavuşturduk.
İlginiz ve alakanız için teşekkürler, olayı özetlemeye çalıştım.Gereğini yaptığınız için ayrıca teşekkür ederiz.İyi yayınlar bol kazançlar....

Son düzenleme:
2 dir takip ediyorum,2 olaydada bir sebepten yemin ederim adamlarin Anne karninda nasil vakit gecirdigine kadar herseyi ogrendiniz :D Iste bu yuzden kanal satmiyorum :D :D

Ben bunu biliyordum abi. Kesinlikle bu süreç olayında karşılaştım ve resmi olmadığını biliyordum ama peşini kurcalamamıştım. Helal olsun

Erkut Medya adına konuşacağım arkadaşlar:
Konun anca sonuna gelebildim.Öncelikle [MENTION=12529]SameT[/MENTION] arkadaşımıza böyle bir konu açtığı için teşekkür ederiz.Sizlerin ilgi ve alakası için de ayrıca teşekkür ederim.Anlaşılan bu şahıs herkese bir kuyruk acısı yaşatmış.Yaklaşık 1 yıl önce gerçekten çok yüksek bir geliri olan kanalımız telif saldırıları ile kapatıldı.Saldırıyı yapanı tespit edip kanalını kapattırdık (Ne bundan önce nede bundan sonra saldırı gerçekleştirmedik).Sandırı sonucu bu konuyu açmış yeni gördük onuda inceleyeceğiz.Kanalı kapandıktan sonra bize gelerek kanalın sahibi olduğunu bize saldıranın o olmadığını ve telif şikayetini geri almamızı istedi.Uzun bir tartışmadan sonra olay tatlıya bağlandı ve her ne kadar o olmadığına inanmasakta telifleri geri çektik.Ancak uzun bir aradan sonra [MENTION=12529]SameT[/MENTION] arkadaşımıza saldırı yapıldı ve olay üzerimize atıldı.Onunla da uzun bir tartışma geçirdik ve bizim böyle bir şey yapmadığımıza ikna ettik ve kanıtladık.Ancak 1 hafta önce bir saldırı daha aldık, saldırı yapanı tespit ettik ancak o şahıs olduğunu bilmiyorduk [MENTION=12529]SameT[/MENTION] arkadaşımız ile dün yaptığımız görüşme sonucu her şeyi açıklığa kavuşturduk

İlginiz ve alakanız için teşekkürler, olayı özetlemeye çalıştım.Gereğini yaptığınız için ayrıca teşekkür ederiz.İyi yayınlar bol kazançlar....
Desteğinizden dolayı bende Size teşekkür ederim

6082583169044303

Adsense kimlik numarası bu ..

Son düzenleme:
6082583169044303

Adsense kimlik numarası bu ..

Evet bu adsense numarası ile gerçek kimlik bilgilerine ulaşabileceğiz
Ey Samet Sen nerede olduğunu sanıyorsun burası YTPARA adamın aklını alırız..

Sen sahte telife devam et bakalım
Allahtan zaten bulacaksın ama birazda biz uğraşalım seninle..
Bu konu hakkındaki son mesajım bu

Ayrıca şuan karamandaki Madende su baskını yaşayan canlarımıza acil şifa diliyorum inşallah kazasız belasız tahliyeler gerçekleşir..

forumda yasal işlem başlatamayız ama süreç filme şikayet edelim sitesini.

onlar yasal işlem başlatabilir, biraz sürünsün eleman.

O verilen adsense numarasını basitçe google'da aradım, acayip bir şey oldu.:)

kel alaka bir vietnam forumunda adamlar (sanırım) sahte telif gönderdiği için bu kullanıcıdan bahsetmişler.

Bahsettiğim sayfa: http://www.ddth.com/showthread.php/...xác-nhận-bản-quyền-phim-Vừa-Đi-Vừa-Khóc/page3

Google translate'ten türkçe ya da ingilizce yapıp bakabilirsiniz, zaten aşağıda birbirlerine yardım ediyorlar sahte telif göndermeye nasıl itiraz edebiliriz gibisinden caps koymuşlar. Bu hesaba bağlı iki kanal adresi de tespit etmişler baktım o kanallara teliften kapalı.

Aynı arama ile bir tane de kopyalanmış youtube kanalı buldum ama onun mudur değil midir çözemedim. Başkasının kanalını da hedef göstermiyim şimdi.

Merak ettiğim; acaba ta oralara kadar uğraşıyor muydu yoksa denk mi geldi öylesine.

edit: Bir tane daha bu numara ile alakalı vietnam dizi kanalı buldum. full vietnam dizisi dolu içi ve burada anlatılan yöntemlerle yapılmış. kurallar açısından sıkıntı olmayacaksa link verebilirim.

edit2: Numara life ve quizinmiş. Mercurial sağol bilgi için.

Son düzenleme:
O bahsedilen pub numarasi ona ait degil, quiz-life ikilisine ait. Adsense hesabina bagli degil cunku o kanal.

oha lan :D
hiç beklemezdim valla. sonra gelip derler bemonth zengin oldu falan. beni eleştireceğinize çevrenizde olup bitene bakın. şoktayım :D

adresini falan bilen yok ziyaret edelim. istte değil muğla da sanırım. amacı neymiş öğrenelim.

birde bu adamı youtube'a şikayet edemez miyiz? özellikle ingilizcesi iyi olan arkadaşlar mail falan yazarak durumu izah etse sonuç alamaz mıyız?

ne yapılması gerekiyorsa, yapalım. ibret olsun böylelerine.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri