r10dan banlatın bu cakalı konusunu acın orda arkadaslar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=11620]era[/MENTION] mümkünse konu onaysızlara kapatılsın.
YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: sametgur
salak gidip adınla aldıgın üyelikle girme bari [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=12623]zack[/MENTION] [MENTION=13675]AborJin[/MENTION]
YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: sametgur
salak gidip adınla aldıgın üyelikle girme bari [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=12623]zack[/MENTION] [MENTION=13675]AborJin[/MENTION]
Al kardeşim ne zararım var sana benim böyle fırlamalık mı yapıyorum bak adımı yazmışım lütfen yapmayın ya fake falan değilim
Bize dava felan açacakmış millet dikkat edin![]()
Böyle dolandırıcıya 20 lira ne olcakki hocam diyorumya 500 TL yapacaksın üyeliği bak bakalım böyleleri daha uğrayabiliyormu .Allahım bu nasıl bir adamdır ya ? Bu nasıl bir insan dır ? Arkadaşlar bu adam iblismidir nedir korkuyorum, bu şekilde ben insan görmedim hemen bi üyelik almış salak hemde adıyla neyin peşinde bu adam ? adam demiyim
Böyle dolandırıcıya 20 lira ne olcakki hocam diyorumya 500 TL yapacaksın üyeliği bak bakalım böyleleri daha uğrayabiliyormu .
TC işi sakat yasal zorunlulukları izinler vs. var. Foruma pek uymaz.gene gelir hocam, bence tc çalışılmalı
bu konu yüzünden öğleden sonram boşa gitti
bugün tatil video yüklerim diyordum
zamanımızıda çaldı
Her açılan forum tutsaydı köşeler dönülmüştü çoktan. Açamak önemli değil kemikleşen bir kitleyi yakalamak ve çekmek önemli oda YT için artık çok zor.
Senden 8 yaş büyüğüm uslübüne dikkat et. Terbiyesizleşme.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.