krtzyn - Samet Gür İsimli Sahte Telifciden Şikayetçiyim

• Kullanıcı SameT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Al kardeşim ne zararım var sana benim böyle fırlamalık mı yapıyorum bak adımı yazmışım lütfen yapmayın ya fake falan değilim

onaysız olarak girip hakkında yazılan ve ifşa edilen linklerini görmesin diye onaysıza kapatılmasını istedim.kişisel algılamayın lütfen

Son düzenleme:
Allahım bu nasıl bir adamdır ya ? Bu nasıl bir insan dır ? Arkadaşlar bu adam iblismidir nedir korkuyorum, bu şekilde ben insan görmedim hemen bi üyelik almış salak hemde adıyla neyin peşinde bu adam ? adam demiyim
Böyle dolandırıcıya 20 lira ne olcakki hocam diyorumya 500 TL yapacaksın üyeliği bak bakalım böyleleri daha uğrayabiliyormu .

Her açılan forum tutsaydı köşeler dönülmüştü çoktan. Açamak önemli değil kemikleşen bir kitleyi yakalamak ve çekmek önemli oda YT için artık çok zor.
Senden 8 yaş büyüğüm uslübüne dikkat et. Terbiyesizleşme.

[MENTION=16914]jamaican[/MENTION] usluba dikkat edelim.

Her açılan forum tutsaydı köşeler dönülmüştü çoktan. Açamak önemli değil kemikleşen bir kitleyi yakalamak ve çekmek önemli oda YT için artık çok zor.
Senden 8 yaş büyüğüm uslübüne dikkat et. Terbiyesizleşme.

Açıkçası size katılıyorum şöyle olabilir mesela illa normal üyeden degilde satış yapan yada yapacak üyelerden belli bir miktar veya para alınabilir, satış yapacak adamda o meblayı önemsemez yatırır zaten kendi parası yada r10 gibi bi havuz sistemi vs yol çok,kimse bana demsin yönetim onla bunlamı ugraşacak ,tabiki bi çözüm bulmak zorunda, yönetim olarak onunda görevi, taşın altına elini sokması lazım..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri