Life Network 2000 Izlenim Sinirini Kaldirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi 500 kanalı olanlar abanır ve sonuç eski partnerler gibi olur 1,2 aya merak etmeyin :) Halimiz freedom gibi olacak :)

Bu çok iyi oldu gerçekten, + bir soru sorabilir miyim peki kapanan kanalların ödemesini yapıyor mu peki?

Izlenim siniri olmadigindan artik tek telifte atiyolar. Ne zamana kadarlar atarlar bilemem. Burada ilk yayildigindada telif yiyenleri atiyolardi direkt ama bi sure sonra birakmislardi.

atıyorum kanalı life a soktuk 10 gün durdu telif yedi ve kanalı attılar o 10 gün kazandıran parayı ödüyorlar mı ?

4 kanalı üst üste lifeye geçireyim dedim cerez silmedim ip degiştirmedim 3 saat sonra 4 kanalla birlikte 8 kanalım kapandı :D

Forumda bazi arkadaslarin aldigi ozel linkleri kullanip life'a 10 saniyede kanal sokup bu kanallari 5-10 lira gibi fiyatlara satmaya kalkmalarinin ardindan durumu life'a bildirdim ve izlenim sinirini artik tamamen kaldirdilar.

hocam sizi şiddetle kınıyorum
yaptığınız son derece yanlış, neden böyle bişey yaptınız gerçkten aklım almıyor

ya zaten lifeye kanal sokmak isteyen bu işe gönül vermiş adamlar için 2k izlenim hiçbişeydi
bu 2k izlenim hunharca spam yapanların önünde bi engeldi, siz bu engeli kaldırdınız

zaten bu konuda bahsettiğiniz 10 saniyede özel linkler durumuna gelince
forumda az kişi bu adamlardan kanal alıyodu
şimdi siz bu şekilde yaparak tüm Türk spamcılarını lifeye dadanmasına sebep oldunuz
tebrikler lifeyide çöp ettiniz bi bu kalmıştı

%70 biz kullanıyorsak bize sorup bizimde görüşlerimizi alman gerekirdi.Life kullanmıyorum ama kullansaydım benim için çok kötü olurdu.

ya zaten lifeye kanal sokmak isteyen bu işe gönül vermiş adamlar için 2k izlenim hiçbişeydi
bu 2k izlenim hunharca spam yapanların önünde bi engeldi, siz bu engeli kaldırdınız

şimdi siz bu şekilde yaparak tüm Türk spamcılarını lifeye dadanmasına sebep oldunuz

aynen öle katılıyorum . bide marifet gibi konu acmaya devam eden adamlar var yaa . cıldırıcam yaaa. maili atıyorum bende 20 k olsun die

Hunharca spam yapan adamlarin kanali orada barinmaz merak etme sen. Tek ihtarda atiyorlar zaten artik kanallari, ihtar olmadigi surecede spam kanallarin networka bi zarari yok. Ayrica diger satis yapan bazi arkadaslarinda nasil satis yaptigini anlattim. Sahte izlenim cekilmis yada +18 p**** videolarla izlenim cekilmis kanallar hosuna gidiyorsa diger bi baslikta baska birinede soyledigim gibi suan stok yapmazsin ve yeni yildan sonra gider o arkadaslardan parasini verir kanali alirsin. Onlarda cikip burada ben oyle yapiyordum yazamaz zaten.

Hunharca spam yapan adamlarin kanali orada barinmaz merak etme sen. Tek ihtarda atiyorlar zaten artik kanallari, ihtar olmadigi surecede spam kanallarin networka bi zarari yok. Ayrica diger satis yapan bazi arkadaslarinda nasil satis yaptigini anlattim. Sahte izlenim cekilmis yada +18 p**** videolarla izlenim cekilmis kanallar hosuna gidiyorsa diger bi baslikta baska birinede soyledigim gibi suan stok yapmazsin ve yeni yildan sonra gider o arkadaslardan parasini verir kanali alirsin. Onlarda cikip burada ben oyle yapiyordum yazamaz zaten.

hocam bişey demiyorum 2k izlenim şartı hertürlü iyiydi ya, tek bunu bilir bunu söylerim, life çöp olduğunda ozaman ne demek istediğimi anlarsın

ekleme

beyler ben life neden izlenim şartını kaldırdığını biliyorum

yakında ünlem gelecek partnerlere ondan dolayı kaldırmıştır büyük ihtimalle

Son düzenleme:
hocam bişey demiyorum 2k izlenim şartı hertürlü iyiydi ya, tek bunu bilir bunu söylerim, life çöp olduğunda ozaman ne demek istediğimi anlarsın

Herhangi aksi bi durumda zaten siniri tekrar getirecekler. Sistemin cilkini cikartan adamlarin kanallarini paypal adreslerinden tespit etmeleri cok vakitlerini almaz. Siz dogru duzgun kullanmaniza bakin.

Herhangi aksi bi durumda zaten siniri tekrar getirecekler. Sistemin cilkini cikartan adamlarin kanallarini paypal adreslerinden tespit etmeleri cok vakitlerini almaz. Siz dogru duzgun kullanmaniza bakin.

düzgün kullanmaktan kasıt nedir hocam ?
life' ı ne için kullanıcaktık özgün kanalımız için mi?
spam yapmalık network işte önüne gelen basıcak 50-100 kanal

tabi forumdaki hayvani şekilde kanala sahip olanları katmıyorum bile 4-5 kişi var onlar artık 4-5k kanal sokar

ne kadar iyi yaptınız bilmiyorum ama hiç quiz yada life satın almamıştım

inşallah sonu freedom gibi olmaz ne diyelim

düzgün kullanmaktan kasıt nedir hocam ?
life' ı ne için kullanıcaktık özgün kanalımız için mi?
spam yapmalık network işte önüne gelen basıcak 50-100 kanal

tabi forumdaki hayvani şekilde kanala sahip olanları katmıyorum bile 4-5 kişi var onlar artık 4-5k kanal sokar

ne kadar iyi yaptınız bilmiyorum ama hiç quiz yada life satın almamıştım

inşallah sonu freedom gibi olmaz ne diyelim

Tekrar yaziyorum, o kadar kanal sokan adamlari barindirmazlar zaten kolay kolay. Artik tek ihtarda kanallari atiyorlar. 1 topluluk yada 1 telif olsun farketmez. Surekli ayni paypal adresleriyle sistemi zora sokacak olanlari zaten toplu cikartirlar sistemden. Duzgun calismaktan kastim duzgun 2 gunde telif, topluluk yemeyecek icerik yukleki sorun yasamayasin. Life sorun cikartacak olsa bu vakte kadar coktan cikartabilirdi zaten, google odedigi surece oderiz dediler bu vakte kadarda tersini yapmadilar. Google ile aralarini bozacak bi durumada musade etmezler.

Su yeni cikmak uzere olan google politikasi geregi kapanan kanallara odeme yapmazsa o zaman sinir olsun olmasin, zaten kapanan kanallara odeme alamayacaktik. Suanki durumun kimseye zarari yok, kanal saticilarindan baska.

Benim için kötü olmasının tek nedeni İmzalar gelmedi 3aydır 10dakıkada gelen imzalar kaç saat oldu hala gelmedi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri