Life Network 2000 Izlenim Sinirini Kaldirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstediğiniz oldu satış yapanlar

Sorry, your channel is too low for a programm
Your YouTube channel may be eligible for the Partnership Program if it meets the following criterion: it must provide at least 2000 views in the last 30 days. How to optimized your channel,

Simdi demek istediklerimiz yasaniyor :) 1 gun dayanabildiler Turklerin gazabina

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
İstediğiniz oldu satış yapanlar

Sorry, your channel is too low for a programm
Your YouTube channel may be eligible for the Partnership Program if it meets the following criterion: it must provide at least 2000 views in the last 30 days. How to optimized your channel,

aldıkları kanalları atma sebepleri ney ya öyle sey mı olur

dünden beri networke sokulan kanalların eminim %90ı partner kanal satıcılarnın marifeti.

dün boş kanalların atılacağını tahmin ettim. 5 tane kanalı life sokup sağlam kanal yaptım hiçbiri atılmamış. sabaha kadar uyumadan partnere kanal sokanlar düşünsün. artık şu forumda gelirsiz partner satışını yasaklayan kural getirilsin. kural gelirse böyle durumlar yaşanmayacak.

Bu saatten sonra 2k izlenimi bile yetmez,10k izlenim yapmaları için konuşacağım..Böylece satış yapanlarda azalacaktır yada satmayacaktır!!!

çok bilmişler yine toplandi 2k izlenim yapip sokamayanlar başımiza cok bilmis kesildi bide yorum yapiyor ilginc

aldıkları kanalları atmaları afedersınızde dalga gecmektır cevaplarını bekleyelım bakalım... belki sorun vardır dıye umuyorum iyimser olarak!

Benim anlamadığım diğer bir nokta şu, forumda gezerken ne yapim ne yapim dur şu partner satanların satışını engelliyim diyen başı boş adamlar var :D

ruslar son şakasını yaptı şimdi denedim olmadı kanala girip atılmamak en iyisi:D

1 günde 1 yılda partnere giren kanal kadar kanal sokulursa sonu böyle olur tabi.

Hocam zaten 5-6 yorum yaptın. Şöyle olacak, böyle olcak diye.. Hepsi oluyor sırayla :D

Hocam bu olacaklar belliydi simdi saticilar yuzunden boyle oluyor diye camur atmaya basladilar :) bu partneri hic kullanmadim demek ki icime dogmus.. Ne zorunuz varmis be saticilarla insanlarin emekleriyle kazandigi paralarda ne cok gozunuz varmis.. Almayin o zaman da protestonuzu yapin.. İsiniz gucunuz muhalefet..

guys, if your channel has 0 videos, it will be removed.
if we made mistake with anyone, mail me.
sorry for that

Hocam bu olacaklar belliydi simdi saticilar yuzunden boyle oluyor diye camur atmaya basladilar :) bu partneri hic kullanmadim demek ki icime dogmus.. Ne zorunuz varmis be saticilarla insanlarin emekleriyle kazandigi paralarda ne cok gozunuz varmis.. Almayin o zaman da protestonuzu yapin.. İsiniz gucunuz muhalefet..

Hocam sömürgecilik ve çamur atma konusunda üstümüze yok zaten. İlk konu açıldığından beri tüm yorumları okuyorum.. En ufak bişeyde ikili tartışmalar çıkıyor.

Bakalım daha ne tür sataşmalar, laf çarptırmalar olacak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri