Ekim ayında kapanan kanalın parasını bekliyorum. Daha önce gelmişti kapanan kanal. Umuyorum şimdide gelir. Beklemedeyim
Herhangi bir değişiklik yok yine ödeyecekler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ekim ayında kapanan kanalın parasını bekliyorum. Daha önce gelmişti kapanan kanal. Umuyorum şimdide gelir. Beklemedeyim
Herhangi bir değişiklik yok yine ödeyecekler
Şimdi 3. telifi aldım. 7 gün sonra kanal kapanacak. Life geçen ayın kazancını ödermi acaba. Yoksa 60 yada 90 gün felan sonramı ödeyecek?
Ben bu durumda kalan bütün videoları sildim ve life partnerden hemen çıkardı. Hani kendisi çıkardı umuduyla zamanında öder diye düşünerekten yaptım. Bakalım bende aynı şekilde beklemedeyim.
Şimdi 3. telifi aldım. 7 gün sonra kanal kapanacak. Life geçen ayın kazancını ödermi acaba. Yoksa 60 yada 90 gün felan sonramı ödeyecek?
arkadaşlar life da paypal için alt limit 30$ mıydı?
Öyle bir limit yok sanırım benim bildiğim.![]()
life ın tanıtım konusunda paypal limiti 30$ diyor.bi arkadaşın kanallarını bagladık dün,şimdi aklıma geldi bu.kanalları yeni,ilk ay 30$ geçmez hiçbirisi büyük ihtimalle.benim kanal olsa sıkıntı yok da![]()
life ın tanıtım konusunda paypal limiti 30$ diyor.bi arkadaşın kanallarını bagladık dün,şimdi aklıma geldi bu.kanalları yeni,ilk ay 30$ geçmez hiçbirisi büyük ihtimalle.benim kanal olsa sıkıntı yok da![]()
Geçen ayın kazancını bu ay sonu alırsın.Ama Aralık kazancını 1 ay geç alırsın.
pazartesi günü ödemeler baslar mı
Belli olmaz bugün de başlayabilir hafta sonu da ödüyor. Ama belki de 10 gün sonra başlar. Beklemeyin yani boşuna heyecanla.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.