Life Network

Banka ile almak istiyorum bu konuda bilgisi olanlar adres isim falan doğru mu olmalı yoksa sallayalım mı?

arkadaşlar 3 ay önce quiz'e bir kanal soktum, 1 ay sonra partnerden attılar, geçenlerde life'a başvuru yaptım anında kabul ettiler fakat sözleşme gelmedi, life ve quiz aynı alt yapıyı kullandıkları için tekrardan sözleşme imzalamam gerekiyor mu?

arkadaşlar 3 ay önce quiz'e bir kanal soktum, 1 ay sonra partnerden attılar, geçenlerde life'a başvuru yaptım anında kabul ettiler fakat sözleşme gelmedi, life ve quiz aynı alt yapıyı kullandıkları için tekrardan sözleşme imzalamam gerekiyor mu?

destege mail at hocam sözleşme gelmedi diye hemen gönderiyorlar.

destege türkçe mesaj atmıyorsunuz degil mi ?

Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Hata devam ederse, lütfen destek hattımızla iletişime geçiniz [email protected]. sayfa hata veriyor

yok hocam tabikide türkçe atmıyorsun. o mail adresine davetiye gelmedi diye ingilizce mesaj atın en geç 30 dakkaya gönderiyorlar.Bana 2 sefer öyle oldu.

rYgMVa.png

Kusura bakmayın ilk defa partner çalışıyorum bu nedir ne yapmamız gerekiyor. Reklam ayarlarında neler seçmeliyiz. Yardımcı olur musunuz? Ayrıca davet geldi kabul ettikte başka birşey var mı? Sözleşme daha gelmedi ve nereden kazançlarımızı takip ediyoruz. Diğer kanallarımızla birlikte kontrol olanağı var mı? Bu tv bölümü film gibi şeyler nedir :) [MENTION=12446]dervegider[/MENTION] seni gözüme kestirdim bi cevaplayıver

Son düzenleme:
rYgMVa.png

Kusura bakmayın ilk defa partner çalışıyorum bu nedir ne yapmamız gerekiyor. Reklam ayarlarında neler seçmeliyiz. Yardımcı olur musunuz? Ayrıca davet geldi kabul ettikte başka birşey var mı? Sözleşme daha gelmedi ve nereden kazançlarımızı takip ediyoruz. Diğer kanallarımızla birlikte kontrol olanağı var mı? Bu tv bölümü film gibi şeyler nedir :) [MENTION=12446]dervegider[/MENTION] seni gözüme kestirdim bi cevaplayıver

Yanıtlıyorum hepsini.

Reklam ayarlarında en alttaki seçenek hariç hepsini işaretle. Davet geldiyse kabul ettiysen bir de sana imza için form yollayacaklar bir gün içinde gelir o. Kazançlarını sadece youtube üzerinden takip edeceksin Buraya tıkla ve bunu sık kullanılanlara ekle Diğer kanallarınla birlikte kontrol edemezsin, tv bölümünü falan hiç karıştırma onlar bizi ilgilendiren şeyler değil.

[MENTION=12446]dervegider[/MENTION] diğer formada yazmıştı bu arkadaş cevap verdim demek ki kapalı :) batuhannoyan

Arkadaşlar ilk defa life a girdim bu sözleşmemi oluyor ? Ne yapmam gerekiyor bilgilendirebilirmisiniz ?

Screenshot by Lightshot
[MENTION=12446]dervegider[/MENTION] [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION]

Arkadaşlar ilk defa life a girdim bu sözleşmemi oluyor ? Ne yapmam gerekiyor bilgilendirebilirmisiniz ?

Screenshot by Lightshot
[MENTION=12446]dervegider[/MENTION] [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION]

yesil alandan sonra senden imza isticek imzadan sonra da complete filan bisey cikacaktır zaten..

life beni hep attıgı için icerigimden dolayı bayadır ilgilenmiyorum ..

ben ödemeler ne zaman gelecek diye buraya kontrole geliyorum :)

250$ biriken kanalım telif sebebiyle atıdı şuan kazançlar 0 gözüküyor ödeme alırmıyım daha önce bu durumu yaşayanlar varmı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri