Life Network

Ana mailde 10 a yakın alt kanalımız var ve bu alt kanalları ayrı ayrı networklere bağlayabilir miyiz? Bir sorun cıkarmı bu işlemi yapan arkadaşlar cevap verirse iyi olur. Şu an bazı kanalları life bağladım. Bir partnere daha bağlamak istiyorum. İzlenim kasmayla uğraşmamak için boş kanalı alan ve ödemesi iyi olan:)

Ana mailde 10 a yakın alt kanalımız var ve bu alt kanalları ayrı ayrı networklere bağlayabilir miyiz? Bir sorun cıkarmı bu işlemi yapan arkadaşlar cevap verirse iyi olur. Şu an bazı kanalları life bağladım. Bir partnere daha bağlamak istiyorum. İzlenim kasmayla uğraşmamak için boş kanalı alan ve ödemesi iyi olan:)

Bağlayabilirsin diye biliyorum.

Bağlayabilirsin. Ödemesi iyi olanlar izlenim de istiyor maalesef. 2000 izlenim çok değil.

Bakalım heyecanlı bekleyiş suruyor .. 20-30 temmuz da dediler .. atılan bi kanalım vardı daha sonra da telifden kapandı ödemesini yapacaklar mı bakalım

herkes de heyecanlı bir bekleyiş .. her ay ayın 18 ile 20 si sessiz sedasiz geçer :) ta ki biri ödeme aldım diyene kadar :))

2 telifli kanalım hala lifede haziran odemesi 20-30 arası yaparlar mı sızce

2 telifli kanalım hala lifede haziran odemesi 20-30 arası yaparlar mı sızce

Benim 2 telifli ve kapanan kanalarım var bende senin gibi bekliyorum ama geçmiş mesajları okudum ödeme alamayanlar yüksek memlalar 3-4 bin dollar gibi .. yani alırız inşallah

Benim 2 telifli ve kapanan kanalarım var bende senin gibi bekliyorum ama geçmiş mesajları okudum ödeme alamayanlar yüksek memlalar 3-4 bin dollar gibi .. yani alırız inşallah
benim kanal ayakta ve hala lifede normalde ilk telife atıyorlar ama o kanalı atmadılar alacağım 400-500 dolar felan verirler inş

150 dolar degil, 500 dolar olmasi gerek. Sitelerinde yazanda 1000 dolar ama duzeltmemisler daha :D

[MENTION=8672]ysr.ckr[/MENTION] bu konun takipcisi genelikle [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] dir .. onun cevabı daha da geçerlidir dostum ..

Tesekkürler mercurial sayende adamı yanlış yönlendirmicez

[MENTION=8672]ysr.ckr[/MENTION] bu konun takipcisi genelikle [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] dir .. onun cevabı daha da geçerlidir dostum ..

Tesekkürler mercurial sayende adamı yanlış yönlendirmicez

Yanlis anlama bana mailde 500 demislerdi, sitelerinde 1000 yaziyor, sanada 150 dedilerse sasirmam :D Ama benim bildigim 150 siniri zaten diger networklarda var, zoomin, cn, music nation, forela ve turevlerinde.

Beyler biri şu soruma cevap verebilrimi rica etsem

dün bir kanalı lifeye geçirttim, hala sözleşme gelmedi
haftasonundan dolayı mı acaba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri