Life Network

liFe - YouTube partnerin kanalı ve istatistikleri
356 Kanal bağlıymış :eek:

xBv1Vg.png

---------- Mesaj saat 12:51:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:37:58 civarında gönderildi. ----------

Kabul ettim hesap özetine gelen daveti kabul ettim devam diyorum hata alıyorum sinirimi bozdular

Hocam Tekrar tarayıcı baştan açıp tekrardan join tıkladım düzeldi.

Kg2GZZ.png

aylık 10 000 izlenim istiyor

Error happened
Sorry, your channel is too low for a programm (min 10 000 monthly views)

web sıtelerınde 2000 den fazal kanal bağlı ağımıza yazıyor ama aslın 356 var. Ruslar sakattır sonra pışman olmayın.

e milet yeni açtığı kanalları nasıl bağlıyo o zaman

Orasını bilemiyorum.Arkadaş özel mesaj atıp sorun.Muhtemelen 10.000 izlenim üzeri vardır.

web sıtelerınde 2000 den fazal kanal bağlı ağımıza yazıyor ama aslın 356 var. Ruslar sakattır sonra pışman olmayın.

Ödeme yapsın da sorun yok.Zaten benim için önemli olmayan bir kanalımı geçirdim.

Document serial Document number

Kaydolurken buraya ne yazıyosunuz arkadaşlar?

#35 ' e +1 arkadaşlar.
ne yazacağımızı daha önce başvuranlar söylesin de ona göre yazalım bizde.

Document serial Document number

Kaydolurken buraya ne yazıyosunuz arkadaşlar?

Pasaport için hocam o bir numara girin kafanıza göre U ile başlayan 7 sayı içersin yan yana.

---------- Mesaj saat 14:43:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:43:11 civarında gönderildi. ----------

#35 ' e +1 arkadaşlar.
ne yazacağımızı daha önce başvuranlar söylesin de ona göre yazalım bizde.

Ne demek istediğini anlayamadım.

35. mesaj benim için de geçerli demek istedim aldım cevabımıda :) Adresi falan sallayalımmı?

hocam kanalı kabul ettiler de dashboard gibi bşey felan var mı bilgilerimizi nerden göreceğiz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri