Life Network

1 kanal daha soktum şimdi süper network ya diğer kanalda 1 haftada 700 dolar oldu ya

işte mayıs 31inde kazandıgını tam 1 ay sonra 31 haziranda alıyorsun

Nedense dün bende giremedim ama bulunduğunuz ay içinde 1l izlenim istiyor . Mayıs'a yeni girdik analyticsde bu ay 1k izlenim gösteriyorsa girer

Nedense dün bende giremedim ama bulunduğunuz ay içinde 1l izlenim istiyor . Mayıs'a yeni girdik analyticsde bu ay 1k izlenim gösteriyorsa girer

1k izlenim istiyor benim analytics ise 1,5k gösteriyor ama yinede kabul etmiyor.

Hata : Sorry, your channel is too low for a programm
Your YouTube channel may be eligible for the Partnership Program if it meets the following criterion: it must provide at least 1000 views in the last 30 days. How to optimized your channel, read here.

1k izlenim istiyor benim analytics ise 1,5k gösteriyor ama yinede kabul etmiyor.

Hata : Sorry, your channel is too low for a programm
Your YouTube channel may be eligible for the Partnership Program if it meets the following criterion: it must provide at least 1000 views in the last 30 days. How to optimized your channel, read here.

2k ya çıkardı galiba o sayıyı ondan kabul etmiyor. 2k üstü kanallarımı sorunsuz kabul etti.

arkadaşlar 4 gündür life deyimde reklam kazançlarına hala bakamıyorum analitcten sizdede öylemi alıntı alarak cevaplarsanız sevinirim

Hello

We are back from holidays, ready to listen your questions, especially from those who say that we do not pay.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri