En azindan "1 yil sonra yarisini oderiz", yada "youtube bize veymediki abi payayi" demiyolar millete.
Sıkıntı yok , öbür alırız paramız kalmasında
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
En azindan "1 yil sonra yarisini oderiz", yada "youtube bize veymediki abi payayi" demiyolar millete.
arkadaslar ilkdefa ödeme aldim az önce paypala baktım gelmiş ama en az 75dolar iken 17 dolr yatmış nedenini bilen varmı..şoktayım
Kanali spamdan kapanan arkadaslara uyarida bulunayim, odemeyi bir sonraki ay yapiyorlar. Mayis ayinda kanaliniz kapandiysa yani spamdan dolayi bunun odemesi onumuzdeki ay yapilacak bu ay degil.
Olaya bak şoktayım[/QUOT
belli senin hoşuna gitmiş
arkadaşlar mayıs ayı kazancım net 1200$ civarı. Daha ödeme yapılmadı...
Kanalımda 1 topluluk ihtarı vardı.
Haziran ayı ise Bugün itibariyle 5500$ olmuştu.
Biraz önce baktım hiç bir sebep gösterilmeden LİFE kanalımı atmış.
Kanalım dizi ve çizgi film değildi. Haftada 20-25 arası yani günlük 5-6 video yüklüyordum.
Sebep de yazmamış acaba fazla kazançtan mı????
aynı şekil kanalımın iki tanesi hiç bir sebep gosterilmeden atıldı tertemiz kanallar telif felan hiç bir olay yoktu kanallarda suan baska partnerede baglanmıyor kanallar.
arkadaslar ilkdefa ödeme aldim az önce paypala baktım gelmiş ama en az 75dolar iken 17 dolr yatmış nedenini bilen varmı..şoktayım
toplam oluyor.
mesela biri 10 diğeri 1000 sonlara doğru alıyosun..ama 10 tane var hepsi 10 başlarda alıyorsun..toplam rakama göre sıralıydı geçen ay
bu ay bakalım
gelen para hangi aya ait hocam ona dikkat ettiniz mi?bu konuda yanılgıya düşünler oluyorda arada,ondan soruyorum.75$ ödenmesi gereken ödeme ile 17$ ödemesi gelen para aynı aya mı ait?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.