Life Network

arkadaslar ilkdefa ödeme aldim az önce paypala baktım gelmiş ama en az 75dolar iken 17 dolr yatmış nedenini bilen varmı..şoktayım

2 haneli teliften kapanan kanalının ödemesini az önce aldım inşallah sizlerde alırsınız :)

Bende mailimi attım lifeye Google öderse Bizde öderiz demişler. Her türlü ödüyor heralde 80$lık kanalım yatmamış 2 hanelileri yatırıyor diye biliyorum beyler benimki niye yatmamış bileniniz var mı

arkadaşlar mayıs ayı kazancım net 1200$ civarı. Daha ödeme yapılmadı...
Kanalımda 1 topluluk ihtarı vardı.
Haziran ayı ise Bugün itibariyle 5500$ olmuştu.
Biraz önce baktım hiç bir sebep gösterilmeden LİFE kanalımı atmış.
Kanalım dizi ve çizgi film değildi. Haftada 20-25 arası yani günlük 5-6 video yüklüyordum.
Sebep de yazmamış acaba fazla kazançtan mı????

arkadaşlar mayıs ayı kazancım net 1200$ civarı. Daha ödeme yapılmadı...
Kanalımda 1 topluluk ihtarı vardı.
Haziran ayı ise Bugün itibariyle 5500$ olmuştu.
Biraz önce baktım hiç bir sebep gösterilmeden LİFE kanalımı atmış.
Kanalım dizi ve çizgi film değildi. Haftada 20-25 arası yani günlük 5-6 video yüklüyordum.
Sebep de yazmamış acaba fazla kazançtan mı????

aynı şekil kanalımın iki tanesi hiç bir sebep gosterilmeden atıldı tertemiz kanallar telif felan hiç bir olay yoktu kanallarda suan baska partnerede baglanmıyor kanallar.

aynı şekil kanalımın iki tanesi hiç bir sebep gosterilmeden atıldı tertemiz kanallar telif felan hiç bir olay yoktu kanallarda suan baska partnerede baglanmıyor kanallar.

Üzüldüğüm nokta kanal atılınca para kazanması da devre dışı kalmış.
Kanalımın 5500 abonesi vardı :mad::mad:

kanalları tek tek atıyor life. bilginiz olsun

Life 50 $ yollamıs bana life is life

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaslar ilkdefa ödeme aldim az önce paypala baktım gelmiş ama en az 75dolar iken 17 dolr yatmış nedenini bilen varmı..şoktayım

gelen para hangi aya ait hocam ona dikkat ettiniz mi?bu konuda yanılgıya düşünler oluyorda arada,ondan soruyorum.75$ ödenmesi gereken ödeme ile 17$ ödemesi gelen para aynı aya mı ait?

Telifden kapanmış kanalımın ödemesini aldım . İlk defa para kazandım 58 $ değişik bir duyguymuş :D

gelen para hangi aya ait hocam ona dikkat ettiniz mi?bu konuda yanılgıya düşünler oluyorda arada,ondan soruyorum.75$ ödenmesi gereken ödeme ile 17$ ödemesi gelen para aynı aya mı ait?

hocam ilk defa bu ay partnere girdim fazla uğraşmadım ama en son 75 doları bulmuştu.bugün paypala yatan 17 bende anlamadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri