- Web sitesi
- www.rootla.net
bunu bizim anlamamızı beklemiyorsun herhalde 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar paypal adresi değişikliği için mail attım. Bugün bir mail geldi. Yalnız tamam mı dedi hayır mı dedi hiç bir şey anlamadım.
![]()
Kontrol edin diye göndermiş. Yanlışlık varsa bildirin.
26 haziranda attığı kanalıMın bu ayki ödemesini sormuştum $18,94 yazmış. Oysa 1-26 haziran tarihlerinde $5.000+ kazanmıştım. Life güvenimi kaybetmeye başladı.![]()
Nasıl kontrol edeceğimi bilmiyorum ki. Dashboard yok bir şey yok.
o siyah çektiğim şeritte pp yazar oradaki yeni paypal adresindir.
Kontrol edin diye göndermiş. Yanlışlık varsa bildirin.
26 haziranda attığı kanalıMın bu ayki ödemesini sormuştum $18,94 yazmış. Oysa 1-26 haziran tarihlerinde $5.000+ kazanmıştım. Life güvenimi kaybetmeye başladı.![]()
Arkadaşlar başvuru yapıyorum bu ekran geliyo bu olağan bi sorunmu yoksa başka bi şekildemi girmem gerekiyo ?
Screenshot by Lightshot
Arkadaşlar başvuru yapıyorum bu ekran geliyo bu olağan bi sorunmu yoksa başka bi şekildemi girmem gerekiyo ?
Screenshot by Lightshot
Dün banada olmuştu Geri dönüp bi kaç kere daha denedim geçmişti
hocam ülkeyi Tr seçicem dimi ? adsense gibi değiştirmeye gerek yok ?
Türkiye secin hocam aynen bende öyle yapıyorum
5-6 kere denedim ama hala teknik sorun varmı biraz sonra deniyim en iyisi umarım bana özel bişi değildir![]()
1 saat sonra falan dene duzelmis olur.
Biri yardımcı olabilir mi? Alt kanalı partnere bağlarken Alt kanalın mailini mi yazacağız yoksa ana hesabımızın mailini mi? Kusura bakmayın ilk açılışı yapacağım partnere.. Ayrıca bu ana hesapta şu an 5 kanal var ve bunların hepsini life networke bağlayacağım. Ana kanalı kullanmıyorum. Hepsi alt kanal buna göre bilgi verin.
[MENTION=10887]KondansatoR[/MENTION] [MENTION=13261]mamitel38[/MENTION]
Başka online kimler varsa![]()
Boş kanal kabul ediyorlar mı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.