Life Network

Arkadaşlar burda bi kanalım vardı 1 telif 1 topluluk geldi bugün partnerden atmışlar attıktan sonra da para kazanma devredışı bırakılmış böyle durumlarda parayı ödüyolar mı başına böyle bi durum gelen varmı

Arkadaşlar burda bi kanalım vardı 1 telif 1 topluluk geldi bugün partnerden atmışlar attıktan sonra da para kazanma devredışı bırakılmış böyle durumlarda parayı ödüyolar mı başına böyle bi durum gelen varmı

2 telif 2 topluluk var atmadılar baya zamandır seni neden attılarki şimdi

Su yeni olaylardan sonra ne olacagi belli degil hocam. En iyisi onlara mail atip sor en garanti cevabi onlar verir.

---------- Spam Engelliyici 21:27 ---------- Önceki Mesaj 21:25 ----------

Para kazanmasi kapanacagindan dolayi atmislardir. Senin 2 telif 2 topluluk vardir ama para kazanman kapanmaz 40 gun sonra kapanacak diye mail gelmistir. Her kanalda oyle olmuyor malesef, bazilarinin para kazanmasi direkt olarak kapaniyor. Bunlar kapanmadan oncede network bunu goruyor, kendi adsense hesaplarina zarar gelmemesi icin network ile kanalin bagini kesiyor.

Genelde 2 telif olunca attıklarını biliyordum hocam ama topluluk nedeniyle atacakları hiç aklıma gelmedi gerçi o topluluk flagcının biri yüzünden oldu ama sağlık olsun.

Su yeni olaylardan sonra ne olacagi belli degil hocam. En iyisi onlara mail atip sor en garanti cevabi onlar verir.

Şimdi eski bi kanalımı hatırladım oraya baktımda orda da 1 telif varken atmışlar para kazanması devredışı bunun ödemesini almıştım geçen ay inşallah yine öyle olur ben bi sorayım hocam onlara

Şimdi sordum emin olun ödenir dediler

Son düzenleme:
neyler kanalımda 20 tane video var ve izlenimleri 2000i eçti kanalı life sokup tüm videoları silsem baska bi kategoride yükleme yapsam partnerden atarlar mı yada bi sıkıntı olurmu ?

Hocam benimde kanalımda 2 telif var 4 gundur atmadılar para kazanmada sorun yok ve hala yüklemeye devam ediyorum , bekleyip gorucez sanırım 1 ay sonra tecrubelerimizi arkadaslarla paylasırız onlarda gereken adımı atar.

benim 3 telifte gitti kanal attılar para kazanma kapandı öderler mi bilmiyorum yeni sistem yüzünden şüpheliyim biraz.

[FONT=&quot]Hello dear partners![/FONT]

[FONT=&quot]Just want to let you know that we have our Facebook page [FONT=&quot]https://www.facebook.com/lifentw[/FONT] [/FONT]

[FONT=&quot]Join us there. [/FONT]

[FONT=&quot]Thanks for reading [/FONT]
[FONT=&quot]Best Regards
LIFE NETWORK[/FONT]

[FONT=&quot]Arkadaşlar Life Network bu şekilde mail atmış da benim Life da herhangi bi kanalım yok diye biliyorum mail adresimi nerden almışlar ? Yada L[FONT=&quot]ife da [/FONT]unuttuğum bi kanalım mı var acaba varsa öğrenebilir miyim ?
[/FONT]

[FONT=&quot]Hello dear partners![/FONT]

[FONT=&quot]Just want to let you know that we have our Facebook page [FONT=&quot]https://www.facebook.com/lifentw[/FONT] [/FONT]

[FONT=&quot]Join us there. [/FONT]

[FONT=&quot]Thanks for reading [/FONT]
[FONT=&quot]Best Regards
LIFE NETWORK[/FONT]

[FONT=&quot]Arkadaşlar Life Network bu şekilde mail atmış da benim Life da herhangi bi kanalım yok diye biliyorum mail adresimi nerden almışlar ? Yada L[FONT=&quot]ife da [/FONT]unuttuğum bi kanalım mı var acaba varsa öğrenebilir miyim ?
[/FONT]

Bi şekilde almışlar belki başvuru yapıp reddedilmişsindir facebook sayfalarını beğenmelerini istiyorlar.

Bi şekilde almışlar belki başvuru yapıp reddedilmişsindir facebook sayfalarını beğenmelerini istiyorlar.

Hocam orasını anladımda kafamı kurcalayan kısmı "Hello dear partners!"
diyor yani Sevgili ortaklar merhaba demek değil mi ben mi yanlış anladım acep life da kanalım varmı şimdi şüpheye düştüm bak :D

diyor yani Sevgili ortaklar merhaba demek değil mi ben mi yanlış anladım acep life da kanalım varmı şimdi şüpheye düştüm bak :D
Bütün hesaplarıma aynı epostayı ben de aldım belli ki unuttuğun bir kanal var yoksa epostanı bulmaları imkansız gibime geliyor

Bütün hesaplarıma aynı epostayı ben de aldım belli ki unuttuğun bir kanal var yoksa epostanı bulmaları imkansız gibime geliyor
Hocam life a bağlı bulunan gmail lerinizemi aldınız maili ? Benim eskiden beri işte ve günlük hayatta kullandığım hotmail adresime geldi. Aynı zamanda bu hotmail adresi paypal adresim.

Seninle yakınlık kurmak istiyorlar, ama sen hiç pas vermiyorsun :)

Arkadaşlar geçen ay bir kanalımı partnerden atmışlardı... bu ay ödeme alıp alamayacağımı, alacaksam ne kadar alacağımı mail atsam öğrenebilirmiyim bir bilginiz varmı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri