life ın dasboardından haber yok mu
ekim sonunda cıkacağı söylenmişti
Temmuzda da çıkacak dendi. Reklam hep.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
life ın dasboardından haber yok mu
ekim sonunda cıkacağı söylenmişti
%40 kesinti çok koyuyor ya![]()
Nasıl başvuruluyor bilmiyorum yönlendirir misiniz?
Arkadaşlar burda bi kanalım vardı 1 telif 1 topluluk geldi bugün partnerden atmışlar attıktan sonra da para kazanma devredışı bırakılmış böyle durumlarda parayı ödüyolar mı başına böyle bi durum gelen varmı
Arkadaşlar burda bi kanalım vardı 1 telif 1 topluluk geldi bugün partnerden atmışlar attıktan sonra da para kazanma devredışı bırakılmış böyle durumlarda parayı ödüyolar mı başına böyle bi durum gelen varmı
2 telif 2 topluluk var atmadılar baya zamandır seni neden attılarki şimdi
Genelde 2 telif olunca attıklarını biliyordum hocam ama topluluk nedeniyle atacakları hiç aklıma gelmedi gerçi o topluluk flagcının biri yüzünden oldu ama sağlık olsun.2 telif 2 topluluk var atmadılar baya zamandır seni neden attılarki şimdi
Su yeni olaylardan sonra ne olacagi belli degil hocam. En iyisi onlara mail atip sor en garanti cevabi onlar verir.
neyler kanalımda 20 tane video var ve izlenimleri 2000i eçti kanalı life sokup tüm videoları silsem baska bi kategoride yükleme yapsam partnerden atarlar mı yada bi sıkıntı olurmu ?
Hocam benimde kanalımda 2 telif var 4 gundur atmadılar para kazanmada sorun yok ve hala yüklemeye devam ediyorum , bekleyip gorucez sanırım 1 ay sonra tecrubelerimizi arkadaslarla paylasırız onlarda gereken adımı atar.Arkadaşlar burda bi kanalım vardı 1 telif 1 topluluk geldi bugün partnerden atmışlar attıktan sonra da para kazanma devredışı bırakılmış böyle durumlarda parayı ödüyolar mı başına böyle bi durum gelen varmı
[FONT="]Hello dear partners![/FONT]
[FONT="]Just want to let you know that we have our Facebook page [FONT="]https://www.facebook.com/lifentw[/FONT] [/FONT]
[FONT="]Join us there. [/FONT]
[FONT="]Thanks for reading [/FONT]
[FONT="]Best Regards
LIFE NETWORK[/FONT]
[FONT="]Arkadaşlar Life Network bu şekilde mail atmış da benim Life da herhangi bi kanalım yok diye biliyorum mail adresimi nerden almışlar ? Yada L[FONT="]ife da [/FONT]unuttuğum bi kanalım mı var acaba varsa öğrenebilir miyim ?
[/FONT]
Bi şekilde almışlar belki başvuru yapıp reddedilmişsindir facebook sayfalarını beğenmelerini istiyorlar.
Bütün hesaplarıma aynı epostayı ben de aldım belli ki unuttuğun bir kanal var yoksa epostanı bulmaları imkansız gibime geliyorHocam orasını anladımda kafamı kurcalayan kısmı "Hello dear partners!"
diyor yani Sevgili ortaklar merhaba demek değil mi ben mi yanlış anladım acep life da kanalım varmı şimdi şüpheye düştüm bak![]()
Hocam life a bağlı bulunan gmail lerinizemi aldınız maili ? Benim eskiden beri işte ve günlük hayatta kullandığım hotmail adresime geldi. Aynı zamanda bu hotmail adresi paypal adresim.Bütün hesaplarıma aynı epostayı ben de aldım belli ki unuttuğun bir kanal var yoksa epostanı bulmaları imkansız gibime geliyor
Hocam orasını anladımda kafamı kurcalayan kısmı "Hello dear partners!"
diyor yani Sevgili ortaklar merhaba demek değil mi ben mi yanlış anladım acep life da kanalım varmı şimdi şüpheye düştüm bak![]()
Hocam orasını anladımda kafamı kurcalayan kısmı "Hello dear partners!"
Correct)
Hello
i have a channel in your partner But my channel was closed 6 days ago.
When i will take my earnings.. ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.