Veri tabanı yönetimini c#,vb,asp.net dillerini temelini atıyorsun.Onun haricinde tekniker,teknisyen olarak mevzun oluyorsun çok rahat bir bilgi işlemde iş bulabilirsin aç kalmazsın ilk başta saydığım dilleri öğrenebilirsen çok para kazanırsın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşım ben bilişim okudum lisede bu senede üniversiteden bilgisayar programcılığı bölümünden mevzun oldum okumak zor biraz ancak elinde bir meslek oluyor okumanı tavsiye ederim ancak dediğim gibi zor ve çalışman gerekiyor.
hacı bende temmuzda üni tercihi yapacamda. ticaret muhasebe mezunuyum. yönetim bilişim sistemleri çok istiyorumda yazılım proğram bilmem hiç öğrencilerle konuştum ilk sene temel dersler veriliyormuş. hiç bişe y bilmeden gitsem nası olur sence öğrenilebilirmi
Lise 4'teyim bu sene mezunum. Bende bilişim bölümü teknik lisedeyim fakat sana tavsiye olarak bilişim okumamanı öneririm.Ben bilişim okuyorum ama ünide makine tercih edeceğim. Bilişim bölümü üni mezunu olursan ya çok iyi bir üniden mezun olman gerekir yada babanın torpille bir yere işe sokması gerekir seni. Kısacası bilişim mezunu olarak kesinlikle makine öneririm.
demişsin ki 2 4 senelik farketmez 2 seneliğe gittin okulu bitirdin ....birincisi askerliği yine uzun dönem yapacaksın bildiğim kadarı ile ...2. 700 800 liraya bir bilgisayarcıda çalışmak istiyorsan tabi o da tanıdık olmalı okuyabilirsin eğer ki 2 yıllık gibi bir duruma gelirsen tavsiyem açık öğretimden 4 senelik herhan gi bir bölüm oku hiç olmassa askeriye veya polislik gibi şeyleri denersin ve üni döneminde pek harcaman olmaz
Sana verebileceğim tek tavsiye havacılığın önü çok açık havacılık ile ilgili bölümlere göre plan yap,benim çok merakım vardı ama bizim zamanımızda bu kadar yaygın değildi havacılık eğitimi ve sektörü.Bilişim sektörü,Mühendislikler o kadar ayağa düşmeye başladıki büyük balon var her işi yapacak adam var yığınla artık sıyrılıp iyi bir kariyer yapmak çok zor.merakın varsa havacılık tavsiye ederim zaten o da büyük oranda teknik bir alan.
2 senelik bil. mühendisliği yok açıkçası eğer kendini geliştirmeye çalışırsan okula inek gibi gidip gelmessen diğer arkadaşlarının yaptıklarını yapmassan elbette bir şeyler öğrenebilirsin yaparsında yapanlarda var ama işte dediğim gibi adam ömrünü bil. başında geçiriyor boş işler ile değil 4 senelik olursa tabikide güzel olur hiç olmassa elinde bir diploma olur
havacılığa meslek liselileri almıyorlarhavacılık bolumu bildigim kadarıyla ucak bakım onarım var hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.