Lütfen adam gibi bir VDS tavsiye edecek arkadaşlar baksın

Herkesin çalışma stili bir değil ama bana render için profil bilişimin 2gb lık makinası yetiyor. Rendersiz çalıştıgım kanallar içinde yine profil bilişim 1gblık makinaları kullanıyorum.

Çok uzun süredir netdc kulanıyorum, bir kere bile problem yaşamadım.

DCSistem veya yilmazservers kesinlikle sorun yaşamadım.

vallahi hocam [MENTION=14905]YilmazServers[/MENTION] dan hem 20 liralık vds alıyorum hemde sunucu alıyorum ne sorun var ne bişey [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] danda sunucu alıyorum onda da hiç sorun yaşamadım geçen eksenbilisim mi ne ondan bi down/up sunucu aldım aldığıma alacağıma pişman oldum diyebilirim size :)

Yaa hocam benım ınternet baglantımda sorun var desem şu TTNET ve TELEKOM merkezlerıne cok yakınım , yanı kutuların oldugu ana yerlere 20Mbit internet hızım var 22Mbit göruyorum ama demekkı sorun aldıgım vds lerde yada sunucularda dıyorum extra bişey yapılıyormu bu VDS i kullanmak ıcın beceremdıgmız ne var kı ...?

Bağlanmıyor , baglansa kasılıyor , vds ye gırsen işlem yapamıyorsun cunku kıpırdamıyor , ekran donuyor :( vss vss ...

Buyur şuandaki hız testim anlık :(

l7yJvk.png

Yaa hocam benım ınternet baglantımda sorun var desem şu TTNET ve TELEKOM merkezlerıne cok yakınım , yanı kutuların oldugu ana yerlere 20Mbit internet hızım var 22Mbit göruyorum ama demekkı sorun aldıgım vds lerde yada sunucularda dıyorum extra bişey yapılıyormu bu VDS i kullanmak ıcın beceremdıgmız ne var kı ...?

Bağlanmıyor , baglansa kasılıyor , vds ye gırsen işlem yapamıyorsun cunku kıpırdamıyor , ekran donuyor :( vss vss ...

Buyur şuandaki hız testim anlık :(

l7yJvk.png

hocam kasmasının sebebi makina atıyorum 5 destekleyecekse onu satanlar daha fazla kazanmak için makinanı 6-7-8 bölüyorlar işlemci yetmiyor ram desen hakeza yine öyle makina kasıp kalıyor hele de sen down up yaparken diğer kişilerde kullanıyorsa katil olmak için müthiş bir davetiye diyebilirim size :)

internet hızınız ideal :)

bende 25 mbit kulanıyorum superonline

ama benim pingim 30 dan aşağı düşmüyor siz yine iyisiniz :D

Ping 5 ve 7 arasında gidip gelıyor :) zaten hız desen dedım ya Karabaglar Postaneye de yakınım , birde üstte ttnetin internet dagıtım artık ismi ne oluyorsa :D oraya da yakınım o yuzden 23Mbit hız hanı bır VDS e baglanmak ıcın yeterlı dıye dusunuyorum ...

Ping 5 ve 7 arasında gidip gelıyor :) zaten hız desen dedım ya Karabaglar Postaneye de yakınım , birde üstte ttnetin internet dagıtım artık ismi ne oluyorsa :D oraya da yakınım o yuzden 23Mbit hız hanı bır VDS e baglanmak ıcın yeterlı dıye dusunuyorum ...

yeterli hocam ben aynı anda 1 sunucu 5 vds'e bağlanıyorum çok şükür takılma yaşamıyorum daha fazlasını denemek nasip olmadı :D

Hey gibi [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] nerelerdesin , herkez seni öneriyor ama piyasada yoksun , ÇOK LAZIMSIN ÇOKKKK :D

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] Arkadaşımızda iyidir ama Kesinlikle [MENTION=10025]DCSistem[/MENTION] ilede Çalışmanı Öneririm...

Ben arkadaşa aldırıyorum 3 böldürüp kullanıyorum Almanya , Fransa

Dostlar sağolsun

Profil bilisimi tavsiye ederim bana gore forumdaki en iyi saticilardan biri

Birkaç arkadaş etiketlemiş, bazıları memnun kaldığını söylemiş bu yüzden post atıyorum ve bu arada öneren ve memnun kaldığını söyleyen arkadaşlara teşekkür ederim.

Bu işleri devlet meselelerine çevirmemek gerek :) Kavun değil bu dibini koklayıp almaya kalkasın, test ede ede kendine, çalışma şekline ve bütçene en uygun olan hizmeti bulman gerek...

Herkezin bir çalışma şekli var, kimse sana senin istediğin VDS i öneremez...

Hayırlısı... :)

Samsung ve Profilbilisim En iyi satıcılar bana göre gerek işin ehli olmaları gerekse hemen cevap vermeleri

tek geçerim ikisinide..

Öneren tavsiye eden arkadaşlara çok teşekkürler, bugün il dışına çıkmak zorundaydım sabah 9 da evden çıktım şuan yeni girdim ve yaklaşık 800 km yol yaptık. O yüzden bugün skype ye hiç giremedim aksilik telefon şarjı bitti powerbank bozuldu vb vb..

skypeden yazılan tüm mesajlara sırası ile geri dönüş sağlanacaktır

4-5 aydir [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] tan aldigim sunucuyu her ay uzatarak kullaniyorum,Kesinlikle her konuda cok memnunum,Simdiye kadar 4-5 firmadan vds-vps aldim hicbirinden memnun kalmadim.Samsung tan sunucuyu aldim alali kafam rahat.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri