Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
vallahi hocam [MENTION=14905]YilmazServers[/MENTION] dan hem 20 liralık vds alıyorum hemde sunucu alıyorum ne sorun var ne bişey [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] danda sunucu alıyorum onda da hiç sorun yaşamadım geçen eksenbilisim mi ne ondan bi down/up sunucu aldım aldığıma alacağıma pişman oldum diyebilirim size![]()
Yaa hocam benım ınternet baglantımda sorun var desem şu TTNET ve TELEKOM merkezlerıne cok yakınım , yanı kutuların oldugu ana yerlere 20Mbit internet hızım var 22Mbit göruyorum ama demekkı sorun aldıgım vds lerde yada sunucularda dıyorum extra bişey yapılıyormu bu VDS i kullanmak ıcın beceremdıgmız ne var kı ...?
Bağlanmıyor , baglansa kasılıyor , vds ye gırsen işlem yapamıyorsun cunku kıpırdamıyor , ekran donuyorvss vss ...
Buyur şuandaki hız testim anlık
![]()
Ping 5 ve 7 arasında gidip gelıyorzaten hız desen dedım ya Karabaglar Postaneye de yakınım , birde üstte ttnetin internet dagıtım artık ismi ne oluyorsa
oraya da yakınım o yuzden 23Mbit hız hanı bır VDS e baglanmak ıcın yeterlı dıye dusunuyorum ...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.