Lütfen Dikkat ve Okuyalım Lütfen

Çok geçmiş olsun abi allah şifa versin tekrar başınıza başımıza gelmez inşallah hiç birimizin

Benimde kardeşim küçükken ( yaş 6 falan) annem bize yumurta yedirirken boğulmuştu. Hatırlayabildiğim kadarıyla ben artık neredeyse boğulmak üzereydim ama benden önce kardeşime olan oldu. Annem o kadar hızlı yediriyordu ki neye uğradığımızı şaşırmıştık herhalde. Birde geçen sene deniz birden yükselince annem boğuluyordu neredeyse zor kurtardım. Allahtan 50 kilo verdi de taşıyabildim kendisini denizin içinde :D Eski hali olsa ne olurdu Allah bilir. Benim boğulma anılarım bu kadar.

Ha aklıma gelmişken birde bizim küçükler havuzunda demir parmaklıklar vardı. 10 yaşında falanım, merdivenin orada kafamı oraya sokup geçmeye çalıştım arada ki boşluktan, kafan geçerse tüm vücudun geçer edebiyatı vardı bizde vücudu geçirmekte biraz zorlanınca gidiyordum ben. Sonradan tüm kuvvetimle ittirmiştim kurtarmıştım kendimi. Haftalarca merdiven olmayan taraftan girdiydim :D

Not: Size de geçmiş olsun.

arkadaşlar bir yaşında bir kızım var ve bu gece çok kötü bir olay yaşadık kızım evde bulunanan usb yi yuttu malesef. Usb bilgisayara takılıydı kızım da geldi yanıma ve gelip oynadı kurcaladı bilgisayardayken ben de çıkarıp eline verdim usbyi oynasın diye uzun olduğundan hiç tahmin etmedim yutacağını.allahtan hemen kustu ve ben de farkına vardım usb yi yuttuğunu bir iki dakika uğraştık çıkarmak için ama çıkmadı lanet olası şey.hmn hastaneneye götürdüm kızımı apar topar allahtan hastane hmn evin karşısında.hastanede fazla bir işleme gerek kalmadan kendi kendine çıkardı kızım usbyi.kızımın o anlardaki çaresiz bakışı beni mahvetti öldüm ölüdm dirildim adeta.lütfen çocuğunuz kardşinz yeğeniniz her kim varsa ise lütfen çok çok dikkat edin gerçekten bazı şeyler uzaktan çok kolay basit geliyor ama insanın başına geldiğinde anlıyor insan.
Lütfen her zaman dikkat edin ve her zmn önleminizi alın evde odada çocukların olduğu yerlerde ufak tefek şeyler yutabilecek şeyleri ortaya bırakmayın
bu konuyu açmak istedim belki birilerini uyarmak belki birilerine bir faydam olmak amacıyla belki vicdan azabıyla belki çok üzülüdm belki derdimi sıkıntımı paylaşmak istedim,işte açmak iştedim iyi geceler herkese
geçmiş olsun hocam verilmiş sadakanız varmış allah korumuş

Çok geçmiş olsun , Allah korumuş . Bi ömür de korusun inşallah...

Çok çok geçmiş olsun. Kızım 2.5 yaşında ve kızıma birşey verirken hala tedirginliğim devam ediyor. benim kızımda 2 yaşında oyun hamuru yemişti. Zehirlenme hattını aramıştım birşey olmaz demişlerdi. Oyun hamuruda kendi ithalatım olan bir üründü. Kendi ellerimle konteynırdan bir partiyi teste yollamıştım ve geçmişti. Sabaha kadar neler yaşadığımı bir ben bir Allah bilirdi. Zor kardeşim çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun hocam..Allah korumuş.Benim de bundan 4-5 yıl önce yeğenimin çocuğu oyuncak sandalyesinden düşmüş ve dili boğazına kaçmıştı...evdeki bütün kadınlar çırpınmaktan ah vah etmekten çocuk resmen mosmor kesilmişti,neyse ki aklım başımdaydı da çocuğun dilini boğazından çıkarmıştım da nefes almaya başlamıştı.Rabbim bütün dünya çocuklarını korusun.

isin icine cocuk girince akan sular duruyor,,Cok gecmis olsun

Çok geçmiş olsun. Allah korusun...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Çok geçmiş olsun hocam verilmiş sadakanız varmış

Çok Geçmiş olsun hocam
Sizin cocugunuzun yaşlarındayken yeğenim yerden birsey alıp yutmaya çalıştı ve boğazına takılı kaldı. Mosmor oldu yüzü. Evde herkes vardı kalabalıktı kimse birsey yapamadı. Babam zamanında ilk yardım dersi aldığı için hemen müdahale edip uygun hamle ile boğandan cismi çıkarmayı başardı.
Bu gibi durumlarda gerçekten soğuk kanlı olmak önemli. Ben kendimi hiçbir zaman ogunki kadar çaresiz hissetmemistim.
Allah'ım esirgedi. Bizlerede ders oldu

geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkdaşlara sonsuz teşekkür ediyorum rabbim bizleri her daim kaza ve belalardan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri