Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayırlısı olsun başarılarınızın devamını dilerim 1 kanalım için başvuruda bulanacagım saşnsımı denemek istiyorum..
İletisim bolumunden form gonderdim hocam gerekli yardimlarinizi bekliyorum tesekkur ederim
Tüm YTpara Ailesine Hayırlı Ve Uğurlu Olması Dileğiyle , Sizlere Bu Çalışmadan Dolayı Teşekkür , Bizlerede Bu Sistemden Bol Kazançlar Elde Etmemiz Dileğiyle , Kolay Gelsin ...
Hayırlı olsun hocam.
Biraz garip bir soru ama, şartları sağlayan ancak doğrulama istediği için erişilemeyen (kanal aktif) kanalla partnere kabul edilebilir miyim.
Edilirsem doğrulama aşaması aşılabilir mi?
Teşekkürler başvurularınızı incelenip gönderiliyor.iki adet kanal İçin muracatta bulunulmuştur...hayırlısı olur kabul edilirse çok iyi olacak kabul edilmezsse bir başka bahara kaldı
Hayırlı Olsun.
hayırlı olsun ..
Hayirli olsun arkadaslar.
TeşekkürlerHayırlı olsun
Gönüllerimizin ortağısın seninsan benıde ortak alır selcuk![]()
o kadar samımıyetımız var aaa
saka bir yana işi layıkıyla yapacak 2 adam.. Hayırlı olsun kardeşlerim
hayırlı olsun. Beyler bu alt bayiliğe nereden başvuruluyor yav![]()
TeşekkürlerHayırlı olsun![]()
Teşekkürler hocamhayırlı olsun hocam başarılarınızın devamını dilerim
TeşekkürlerHayırlı olsun.
hayırlı olsun arkadaşlar topram facebook mesaj atarmısın
Hayırlı olsun inşallah.
TeşekkürlerHayırlı olsun![]()
Bir Creative Networkü olarak diğerlerine sorduğum ve düzgün bir cevap alamadığım soruyu sizede sormak isterim. Sonuçta bu bayiye bağlısınız.. Bu soruya daha bir network dahi düzgün bir cevap vermiş değil. Nasıl networkler anlamadım neyse soruma geçeyim..
Hepimiz biliyoruz ki Creative çok fazla eşleşen aldımıda partnerden atıyor.. Benim merak ettiğim bu eşleşenleri kanalda tutmasak ve eşleşen gelir gelmez silsek bir faydası oluyor mu.. Misal kanalda ki video sayısının %33 ü eşleşen aldımı atılıyoruz, sildiğimiz videolarda bu %33 e dahil mi?
Kısacası Sildiklerimizinde etkisi oluyor mu partnerden atılmaya?
NOT: Bu söz sana değildir hocam lütfen üzerine alınma yenisiniz daha ama ben genelleyerek soruyorum. Bu soruya bir cevap veremeyen networkler siz neden network oldunuz? Soruyoruz kem küm ediyorlar sanmıyorum atacaklarını tarzı cevaplar alıyorum, normalde bir network olarak bu cevabı kesin bir şekilde vermen lazım senin!
Ya yazmak istediklerim var aslındada neyse yazmayacağım sorum bu kadar hocam
Bu arada Networkünüz hayırlı olsun umarım daha iyi yerlere gelirsiniz.. Yakın zamanda bende bir kaç kanalla başvuracağım size..
Teşekkürler
Öncelikle teşekkürler hocam, sorununza gelince belirtmem gerekirki tam net cevap veremezsemde yardımcı olmaya çalışacagım, "creative çok fazla eşleşen aldıgında partnerden atıyor" henüz karşılaşmadık böyle bi sorunda ancak %100 eşleşen alacagınız video varsa yüklerken işleniyor durumunda para kazanmasını açarsanız %90 ihtimalle eşleşen vermiyecektirdiger soruna ise belirttigim gibi tam emin olmamakla birlikte ve ortak düşüncemiz sildiginiz videolar kanalınızı etkilemiyecektir ama bu durum hakkında bizden üst bayilerimize sorup sizi konu altında bilgilendireceğiz hocam.
Not: bu duruma hiç gelmedigimiz için bilgimiz çok net degildir
Teşekkür ederim hocam, bende henüz eşleşenden atılanı görmedim ama böyle bir bilgi kirliiği dolanıyor ortada ve bunun artık öğrenilmesi kesinliğe kavuşması gerektiğini düşünüyorum. Dediğim gibi bilemeyebilirsiniz tabi ki bu yanlış birşey değil, şuan üst bayiye soruyu soracağınızı ve bilgilendireceğinizi söylediniz yani köprü vazifesi göreceksiniz işte benim demek istediğim bu.. Networkün görevini yapması ve siz şuan bunu yapıyorsunuz.. Bu yüzden sizi takdir ediyorum.. Bu konu hakkında kesin bilgilendirmenizi bekliyorum hocam Çok teşekkürler..
Hayırlı İşler , Bol Güneşler![]()
Hayırlı olsun arkadaşlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.