Bir kaç saat önce bir kanalım telif yedi. Referans olabilirdim ama ihtar atan kişiye mail ile geri dönüş yaptım ihtarı kaldırması için sanırım artık işe yaramaz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nasıl yani ? Bu telifi ben attım bu mail adresinden mail adresim kapandı telifi geri çekmenizi istiyorum gibi mi ?Anlayamadım valla geç oldu beyin pert galiba.
![]()
Nasıl yani ? Bu telifi ben attım bu mail adresinden mail adresim kapandı telifi geri çekmenizi istiyorum gibi mi ?Anlayamadım valla geç oldu beyin pert galiba.
![]()
kardeşim pm attık sen ilgilenmedin ;gerçi mail adresine ulaşamadım telif gönderenenin; skype verdik dönüş yapmadın
[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] sahre mail ile gönderiyorsunda youtube ekibi bunun farkına varmıyor.?
çözemedinmi sistemi, arkadaş kendini istediği bir e mailmiş gibi göstererek youtube a mesaj atıyor heralde
bunları yapın sonra "ya hain yt benim "sebepsiz!!" hesaplarımı banladı" yeaaa diye ağlayın. size mustehak kardeş. ciden ben heryürlü yt nin yanındayım aldığınız her kuruşa acıyorum kusura bakmayın.
Çok önceden bildiğim bir yöntem var. Size telif atan kişinin mail adresini kullanarak YT e telifi geri çektinizi bildiren bir mail atıyorsunuz. 10 Gün kadar sürebilir ve sonra telif kalkar. Bunun için ücretsiz sistemler var. Bunu yapmadını söylemişin ama %99 kullandığın yöntem bu. Forumda anlatımıda vardı sanırım.
buyuk ıhtımal v1 kıtabındakı taktık bu admın (muhammet) in e book u aldıkdan sonra degerlendırmeye calısmıs arkadaş galıba eger oyleyse tabi
Bugun hala spam sebebi ile 100 lerce kanalı kapanan kişilerin kanallarının kapanma nedenini hale bilmemektedirler. Bir çoğu YT güncellemelerine takılıp kapanmış birçoğuda Google+ sayfalarına dikkat etmedikleri için uyarısız kapatılmışlardır.
Tamam yinede YT'a hain denmez belki ama bu sebeblerden ötürü ve onca sahte telif atan şahıs oldukça bu işlemde mustehaktır arkadaşım.
Ben bunu yapıyorum demedim bunu yapsaydım da söylemezdim o zaman 15 TL diye fiyat da koymazdım siz sizin bahsettiğiniz yöntemi deneyin bakalım ne oluyor kanal mı gidecek adsensemi ?İnş ikisde gitmez dediğiniz gibi olur.
Arkadaşlar sitede yeniyim kimse ilede bir ticaretim olmadı V1 dediğiniz yada e book dediğini seylere sahip değilim hatta en basiti bir YT botum dahi yok. O book larda ne anlatılmış ne uygulanmış hiçbir fikrim yok eğer zaten denenmiş ve çalışan bir sistem var ise paylaşın o zaman bu başlığıda kapatırım. Kimsenin üzerinden kimsenin 15TL sine göz dikmedim dikmemde Allah'a şükür.
Herşeyi kendi emeğimle yapıyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.