Mail Adresi Bilinen Telif Hakları Silinir 15 TL

• Kullanıcı MPVH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kaç saat önce bir kanalım telif yedi. Referans olabilirdim ama ihtar atan kişiye mail ile geri dönüş yaptım ihtarı kaldırması için sanırım artık işe yaramaz.

Nasıl yani ? Bu telifi ben attım bu mail adresinden mail adresim kapandı telifi geri çekmenizi istiyorum gibi mi ? :) Anlayamadım valla geç oldu beyin pert galiba. :)

mesela bunun gibi Send Free SMS Worldwide buradan istediğimiz tel numarasından istediğimiz numaraya mesaj atabiliyoruz bunun mail için olanıda vardır heralde ve girip kanal maili ile geri çekme talebi edersin youtube da kanalın sahibi zanneder ama araştırmadım varmıdır bilmiyorum

---------- Mesaj saat 03:29:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:06:49 civarında gönderildi. ----------

Nasıl yani ? Bu telifi ben attım bu mail adresinden mail adresim kapandı telifi geri çekmenizi istiyorum gibi mi ? :) Anlayamadım valla geç oldu beyin pert galiba. :)

hatta varmış ama uğraşmak üye olmak gerekiyor ben üşeniyorum al bu dediğim işi yapıyor ama başına bu mail sahtedir yazıyor üye olunca kalkabilir deadfake - free, easy and anonymous fake email service. bunada üye ol buda sağlam https://www.google.com.tr/url?sa=t&...S1AaLMRnihzfWwQ&bvm=bv.54176721,d.d2k&cad=rja daha fazlası https://www.google.com.tr/search?q=...7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] sahre mail ile gönderiyorsunda youtube ekibi bunun farkına varmıyor.?

ben denedim bu taktiği, yemedi youtube...Google ayıklıyor, fake emailleri,

Arkadaşlar birisi hackerlik demiş birisi illegal demiş vd bi çok şey diyen var şimdi forumu arasam ki en basda kendimin dünya kadar sahte telif ihbari mesajı var. Bu illegal degilde benim yaptıgım mı illegal.

Tamam illegal olsun garanti vermiyorum her telifi silerimde demiyorum ilk mesajımda belirttim. good book da ki olay denmiş o nedir bilmiyorum öyle bir kitabım yok.

kendimce geliştirdiğim bir sistem yasal yada değil ben kendime ait kanallarda denedim hepsinde sonuç aldım.

kimseye parayı ver sileyimde de demiyorum dileyim öyle ver diyorum.

Burası büyük bir forum ve kimseyi kandırmak gibi bir niyetim yok..

NOT : msj lara gec bakabilirim malüm iş güç.

kardeşim pm attık sen ilgilenmedin ;gerçi mail adresine ulaşamadım telif gönderenenin; skype verdik dönüş yapmadın

kardeşim pm attık sen ilgilenmedin ;gerçi mail adresine ulaşamadım telif gönderenenin; skype verdik dönüş yapmadın

kardesim skype ne gerek var ben size güveniyorum ilgili telifle istediklerimi sağlarsanız telifi siler sizide not ederim tabi telifi silinen videoyuda bu bu sekilde telifin silinip silinmediğini yada videoyu sizin silip silmediğinizi ögrenmiş olurum.

Bu da sizden ödeme talep etmem için yeterli sanırım. kimsenin 15 lira için kul hakkına girip çekip gideceğini düşünmüyorum siz bilgileri sağlayın gerisi kolay o kadar para göz değilim.

tm9wl.png

anca bu kadarına ulaştım; bende geri bildirim gönderdim... telif hakkı alınmış görüncede bildirim gönderdim.

olasılıkdan bahsetmek istedim :/

çözemedinmi sistemi, arkadaş kendini istediği bir e mailmiş gibi göstererek youtube a mesaj atıyor heralde

Yani google bunu yiyecek kadar saf öylemi? bi deneyin bakalım hesabınızda bulunan telifli bir video için bunu, sonucu ne olacak.

Zaten telif hakkını ihlal etmişsin, üstüne birde fake ile yt u kandırmaya çalışıyosun bence kanal değil kanallar hatta adsense bile gider elinden. Benim ki biraz zahmetli zaman alıyor ama temiz iz bırakmaz bir uygulama.

ayrıca her telif içinde demiyorum sileceğim var silemeyeceğim bu yüzden para kısmını sizin işiniz görüldükten sonraya bıraktım.

anladım hocam ; keşke adamın mail adresi elimde olsada denesek ya iyice batarız yada kral çıkarız :d

daha yeni göndermiş oldugum linkdeki telifler ; karşı bildirimde bulundum mail adresi olsaydı davayı kazanırmıydık :)

bunları yapın sonra "ya hain yt benim "sebepsiz!!" hesaplarımı banladı" yeaaa diye ağlayın. size mustehak kardeş. ciden ben heryürlü yt nin yanındayım aldığınız her kuruşa acıyorum kusura bakmayın.

asıl mesele zaten telif gönderenin mail adresine ulaşmak. Bugüne kadar aldığım teliflerin büyük çoğunluğunda mail gönderen adresi yoktu. Artık araştırıp bulmak size kalmış. Her neyse, yukarıda bir arkadaşın dediği gibi olay Gold Book'ta yazan olay. Ben de iki kez denedim ikisinde de telifleri kaldırmıştım. Açıkçası kitabı almadan önce bilseydim hayrına burada nasıl yapıldığını anlatırdım ama hem konuyu baltalamamak hem de Muhammed hocanın emeğine saygısızlık etmemek amacıyla lütfen nasıl yapıldığını öğrenmek için pm göndermeyin arkadaşlar.

arkadaşlar konu sahibine sataşmayı bırkan arkadaş sizlere böle gü<el ve önemli bir hizmet sunmuş benc ebunu kullanın ve gelecekte nasıl bir sonuç doğuracağını görün....benim mantığımla 2 telif olan bir kanalımın telifleri temizlense ve bana 1 ay daha para kazandırsa bu bile yeter ....

aklımda bigün telif yersem sana ulaşırım

Çok önceden bildiğim bir yöntem var. Size telif atan kişinin mail adresini kullanarak YT e telifi geri çektinizi bildiren bir mail atıyorsunuz. 10 Gün kadar sürebilir ve sonra telif kalkar. Bunun için ücretsiz sistemler var. Bunu yapmadını söylemişin ama %99 kullandığın yöntem bu. Forumda anlatımıda vardı sanırım.

buyuk ıhtımal v1 kıtabındakı taktık bu admın (muhammet) in e book u aldıkdan sonra degerlendırmeye calısmıs arkadaş galıba eger oyleyse tabi

bunları yapın sonra "ya hain yt benim "sebepsiz!!" hesaplarımı banladı" yeaaa diye ağlayın. size mustehak kardeş. ciden ben heryürlü yt nin yanındayım aldığınız her kuruşa acıyorum kusura bakmayın.

Bugun hala spam sebebi ile 100 lerce kanalı kapanan kişilerin kanallarının kapanma nedenini hale bilmemektedirler. Bir çoğu YT güncellemelerine takılıp kapanmış birçoğuda Google+ sayfalarına dikkat etmedikleri için uyarısız kapatılmışlardır.

Tamam yinede YT'a hain denmez belki ama bu sebeblerden ötürü ve onca sahte telif atan şahıs oldukça bu işlemde mustehaktır arkadaşım.

Çok önceden bildiğim bir yöntem var. Size telif atan kişinin mail adresini kullanarak YT e telifi geri çektinizi bildiren bir mail atıyorsunuz. 10 Gün kadar sürebilir ve sonra telif kalkar. Bunun için ücretsiz sistemler var. Bunu yapmadını söylemişin ama %99 kullandığın yöntem bu. Forumda anlatımıda vardı sanırım.

Ben bunu yapıyorum demedim bunu yapsaydım da söylemezdim o zaman 15 TL diye fiyat da koymazdım siz sizin bahsettiğiniz yöntemi deneyin bakalım ne oluyor kanal mı gidecek adsensemi ?İnş ikisde gitmez dediğiniz gibi olur.

buyuk ıhtımal v1 kıtabındakı taktık bu admın (muhammet) in e book u aldıkdan sonra degerlendırmeye calısmıs arkadaş galıba eger oyleyse tabi

Arkadaşlar sitede yeniyim kimse ilede bir ticaretim olmadı V1 dediğiniz yada e book dediğini seylere sahip değilim hatta en basiti bir YT botum dahi yok. O book larda ne anlatılmış ne uygulanmış hiçbir fikrim yok eğer zaten denenmiş ve çalışan bir sistem var ise paylaşın o zaman bu başlığıda kapatırım. Kimsenin üzerinden kimsenin 15TL sine göz dikmedim dikmemde Allah'a şükür.

Herşeyi kendi emeğimle yapıyorum.

Bugun hala spam sebebi ile 100 lerce kanalı kapanan kişilerin kanallarının kapanma nedenini hale bilmemektedirler. Bir çoğu YT güncellemelerine takılıp kapanmış birçoğuda Google+ sayfalarına dikkat etmedikleri için uyarısız kapatılmışlardır.

Tamam yinede YT'a hain denmez belki ama bu sebeblerden ötürü ve onca sahte telif atan şahıs oldukça bu işlemde mustehaktır arkadaşım.

Ben bunu yapıyorum demedim bunu yapsaydım da söylemezdim o zaman 15 TL diye fiyat da koymazdım siz sizin bahsettiğiniz yöntemi deneyin bakalım ne oluyor kanal mı gidecek adsensemi ?İnş ikisde gitmez dediğiniz gibi olur.

Arkadaşlar sitede yeniyim kimse ilede bir ticaretim olmadı V1 dediğiniz yada e book dediğini seylere sahip değilim hatta en basiti bir YT botum dahi yok. O book larda ne anlatılmış ne uygulanmış hiçbir fikrim yok eğer zaten denenmiş ve çalışan bir sistem var ise paylaşın o zaman bu başlığıda kapatırım. Kimsenin üzerinden kimsenin 15TL sine göz dikmedim dikmemde Allah'a şükür.

Herşeyi kendi emeğimle yapıyorum.

Peki sizin yaptınız yöntem ne kadar güvenli hiç bir bilgi yok ödemeyi sonra istiyorsunuz tamam da. Yaptınız iş sonucta illegal ya iş yaptınız kişinin adsensesi veya kanalı giderse bunu nasıl karşılamayı düşünüyorsunuz. YT de çalışmıyorsanız yaptınız her iş illegal !!!

Telif atan kişi bunu farkettiği zaman YT e bildirirse ne olucak peki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri