Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gittikçe iyileşiyor videolarınız hocam ama kanal fotoğraflarını kendiniz özel olarak ayarlasanız daha güzel olur sanki başarılar.
yaa ben hıc hoşlanmamaya basladım kardesının kanalından... o yasta kucuk bı kıza yakısmıcak sekılde ufak tefek kelımelerı vardı ama artık baslıklar konusundada sey yapmaya basladı.. bı mudahale edersen ıyı olur.. bu boyle gıderse ergenlıge gırınce erkek fatma derler sonra uzulur... bı abıyle buyumenın sıkıntısı bu galıba... bı kız kuzen abla falan varsa etrafta onlarla takılmasını saglamanı tavsıye ederım...
güzel olmuşlar hocam gayet eğlenceli videolar , bol kazançlar
kardes sana bir tavsiyem minecaft videolarini çek full seri yap içatlar yap modlu oyna rehber yap ama minecraft oyunu olsun büyüceksin.
baskasinin videolari izlerseniz ögrenirsiniz zor birşey deil ona söyle .
Mouse kaldırsaydın iyiymiş. Hepsini severek izliyoruz
![]()
hahahhahaaksilik oyunun heyecanı ıle unutmus
eyvallah hocam sağolasın beğenmeyi unutmayalım
![]()
![]()
![]()
Kapak fotoğrafındaki yazı fontunun adı nedir hocam ?23.Video Happy Wheels Bu Video Aşırı Komik Oldu Ya Bana GöreDedeee Dedeee Nerdesin Dedeee
https://www.youtube.com/watch?v=b366Rf4HdyM
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.