MCN (Multi Channel Network) Hakkında Tüm Sorularınızı Yanıtlıyorum.

mcn paneli nasıl oluyor örnek foto atarmısın.

videoların korunması kısmını biraz açar mısın?sonra herkes benim kanalım özgün bunları koru diyecek :D korunması için izlenen prosedürler ne şekilde,herkes bilsin...

Daral hocam stem paypal ödemelerine n zaman başlar var mı bir bilgin?

[MENTION=57944]EnesUsta[/MENTION] hocam sen yılbaşında nerelerdeydin kardeşim millet yandı bitti şu mcn konularında :) bilen söylemiyor söyleyende bişey bilmediği dönemlerdi :)
şaka bir yana gerçekten çok yararlı bir konu olmuş bıkıp usanmadan verdiğin cevaplar ve bilgiler için teşekkürler

[MENTION=57944]EnesUsta[/MENTION] Çok faydalı bir konu gerçekten bu bilgileri bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Soruma gelecek olursak :)

Offical MCN'lerin Youtube Türkiye'nin gözetimi altında olduğunu okudum 2. sayfa'da postunuzda.

1-) Offical MCN dışında başka kaç çeşit MCN türü var ?
2-) Youtube Türkiye gözetimi dışında olan 3. şahıs MCN hangi MCN sınıfına giriyor ?
3-) YouTube Certified başvuru formunda bizden şu kadar izlenim bu kadar abone olsun diye istediği bişey yok 2. aşamada mı bize bu sorular soruluyor ?
4-) YouTube Certified başvurusu esnasında şirket bilgileri soruyor. Başvuru yapmadan önce şirket kurmamız mı gerekiyor ?

Cevaplarsanız sevinirim :)

videoların korunması kısmını biraz açar mısın?sonra herkes benim kanalım özgün bunları koru diyecek :D korunması için izlenen prosedürler ne şekilde,herkes bilsin...

Videoların tamamı özgün olması. 3 taraf içeren metin, görsel ve müzik olmaması gerekiyor. Bu tarz videoların tamamına content id açılabilir. Açıyoruz.

[MENTION=57944]EnesUsta[/MENTION] hocam sen yılbaşında nerelerdeydin kardeşim millet yandı bitti şu mcn konularında :) bilen söylemiyor söyleyende bişey bilmediği dönemlerdi :)
şaka bir yana gerçekten çok yararlı bir konu olmuş bıkıp usanmadan verdiğin cevaplar ve bilgiler için teşekkürler

Ben teşekkür ederim :)

1; CMS Paneli talep ettiğin yetki kadardır. Yani ne talep edersen onu alırsın. O yüzden yüzlerce CMS Modeli olabilir. Müzik hakları, film hakları, farklı talepler. İtiraz olanakları çeşit çeşit.

2; 2 farklı sistem var gözetimde olan ve olmayan hepsinde şirket olmak zorundasın. Gözetimde olanın daha fazla hakkı ve söz hakkı var YouTube üzerinde. Hiç birisi şahsi olarak açılamaz.

3; Şartlarda yazmıyor fakat başvurun red edildiğinde izlenme süren yetersiz, xxx.xxx oranda bir izlenme alman gerekiyor diye mail alırsın.

4; Şirket açmadan başvuru yapamazsın öncelikle bir şirket olman gerekiyor.

Cevaplarız için çok teşekkür ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri