MCN (Multi Channel Network) Hakkında Tüm Sorularınızı Yanıtlıyorum.

Merhaba hocam [MENTION=57944]EnesUsta[/MENTION]
mcn normal bir şekilde açarken neler gerekli ?
mcn paneli almak için neler yapmak gerekli ?

kısacası mcn olmak için izlenmesi gereken yolu yazarmısınız.

Ayrıca
mcn açmak için şirket mi olmak gerekli ?
mcn firmaları vergilerini nasıl veriyor ?

Çok teşekürler.

3 Yıldır beklenen konu büyük anlamda cevaplara kavuşuyor sonunda, teşekkürler öncelikle.

Uzun zamandir beklenen sorularin yanit bulmasi cok guzel. Oncelikle tesekkurler

İleriye dönük düşündüğümde bana da en iyisi Orkun gibi direk Google ile iletişimde olmak ilgimi çekiyor. 250K değil de, 1M+ kanallarda o özelliğin olduğunu sanıyordum. Sizce en iyisi Orkun tarzı mı, yoksa MCN'ye mi iş bırakmalı?

İleriye dönük düşündüğümde bana da en iyisi Orkun gibi direk Google ile iletişimde olmak ilgimi çekiyor. 250K değil de, 1M+ kanallarda o özelliğin olduğunu sanıyordum. Sizce en iyisi Orkun tarzı mı, yoksa MCN'ye mi iş bırakmalı?

Normal çalışmaktansa MCN ile çalışmak daha mantıklı. Zaten bu MCN sistemini insanlar kendileri oluşturmamış YouTube kendisi oluşturup şirketlere vermiş. Yani düşman gözüyle kötüymüş algısını yaratmak saçma. Olamazda. Sistemin kendisi oluşturmuş zaten bunu.

Kullanıcıya zararı olsaydı sanırım oluşturmazlardı. Orkun tabi ki bir istisna öyle olanlar var mı? Var ama geneli MCN şirketlerini kullanır. Örneğin;

YouTube Statistics by Socialblade | Youtube Stats

Listedekilerin %80'in MCN'i var.

[MENTION=57944]EnesUsta[/MENTION] Hocam Öncelilkle Hoşgeldiniz.

1 film şirketi olarak sıfırdan başlayan bir şirket ve filmleri ünlü oluyor. ama filmleri youtube de yayınlanmasını istemiyor. dolayısı ile şirkete ait youtube hesabında herhangi bir video yok. yani izlenim ve abone yok..
bu şirket nasıl mnc hesabı alıpta videolarını koruma altına alır.. ( aracı mnc olmadan )

Şimdiden Teşekkürler

Güzel konu açmışsınız Enes Usta elinize yüreğinize sağlık teşekkürler

konu ilgilimi bilemedim ama, yorumlarsanız mennun olurum..

malum spam yada orjınal içerikli kanallarımızı partnerlere veriyoruz. bazen kanal kapanıyor.bazen açık atılıyoruz. sonuçda paramız bizlere verilmiyor. paranın üzerine yatılıyo. bu tip durumlarda google'ın bu firmalara yaptırımı varmı? ABD dede spam var bu kişiler pralarını alıyorlar hep. Türkiyede ise tam bir dolandırıcılık var. bu konular hakkında bilginiz yorumunuz varsa alabilirim. yoksa yazıyı gormezden gelebilirsiniz.

10 k dolar ile 100k aboneye ulaşmak mümkündür galiba? :)

mesela bazı ödeme yapmayan mcn partnerler var örnek awesome 2013 yılında birçok paramızı ödemeyip kanalları başka alt ağına bağlayıp bizide mcneden ayırmadı bu konu hakkında ne diyorsunuz?

konu ilgilimi bilemedim ama, yorumlarsanız mennun olurum..

malum spam yada orjınal içerikli kanallarımızı partnerlere veriyoruz. bazen kanal kapanıyor.bazen açık atılıyoruz. sonuçda paramız bizlere verilmiyor. paranın üzerine yatılıyo. bu tip durumlarda google'ın bu firmalara yaptırımı varmı? ABD dede spam var bu kişiler pralarını alıyorlar hep. Türkiyede ise tam bir dolandırıcılık var. bu konular hakkında bilginiz yorumunuz varsa alabilirim. yoksa yazıyı gormezden gelebilirsiniz.

aynen arkadaşa katılıyorum.Partnerler kanallar kapandıktan sonra google parayı ödemedi diyo ve o ayki kazancı ödemiyordu.Google'un kapanan kanalların kazançlarını ödememe gibi yaptırımı varmı?

[MENTION=57944]EnesUsta[/MENTION] hocam peki sizce bir MCN anahtar teslim fiyatı nedir?
bu işi ücret karşılığı yapan Ajanslar yurt dışında mevcut.

Selamlar,

Bir MCN firmasında planlama ve strateji bölümünde çalışıyorum. Aklınıza takılan sorular, detaylı öğrenmeniz gereken. İnternet'te bulamayacağınız soruları, genel olarak kısaca yanıtlamaya çalışacağım.

Sevgiler.

Enes hocam öncelikle hoş geldiniz. https://www.youtube.com/user/TheEnesUsta bu kanal sizinmi eğer sizinse devamlı takip ettiğim birisiniz. Yanlış bilmiyorsam Wediacorp çatısı altındasınız. ve köksalbaba kanalından biliyorum wediacorp Türkiyede bu mcn işini 4 /4 lük yapan firmalardan bir tanesi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri