Mega holdings gerçeği

• Kullanıcı STR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Bak Bak !
Şimdide Bize Geliyorlar Seminer Yapacaklar

herkes Davetlidir Dostlar Bunların Gerçek Yüzünü Gösterelim

https://www.facebook.com/events/588796017872643/?ref_newsfeed_story_type=regular

---------- Mesaj saat 16:58:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:57:47 civarında gönderildi. ----------

Serkan gelip niye paylaştın diyormus bana :D:D:D harbi şimdi adamlar buraya dadanacak

harbiden silmişler gruptan mesajları :D

Siliyorlar hocam :D

Yeni Gelenler Görürse Onlara Sorarlar Onlarda İşin İçinden Cıkmazlar.

gerçekten konu silinse çok iyi olacak.. bu ytpara'yla en son tanışmasını isteyeceğim insanlar bu megacılar.. bu adamlar para kazanmak için her türlü yalanı söyler,çirkefliği yapar... gerçekten bu konunun açılması gereken forum burası değil. Şans eseri youtube'u tanıyabilirler.

Bak Bak !
Şimdide Bize Geliyorlar Seminer Yapacaklar

herkes Davetlidir Dostlar Bunların Gerçek Yüzünü Gösterelim

https://www.facebook.com/events/588796017872643/?ref_newsfeed_story_type=regular

---------- Mesaj saat 16:58:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:57:47 civarında gönderildi. ----------

Siliyorlar hocam :D

Yeni Gelenler Görürse Onlara Sorarlar Onlarda İşin İçinden Cıkmazlar.

Ben paylaşımmi bu sefer gruptayım :D:D:D ama alakam yok

O alkışlayanları anlayamıyorum sanki 5 kuruş kazanmışlar. Nasıl bir işin içinde olduklarını bilmiyorlar herhalde :D

Ünide enayiler hergün beni ara açar açmaz güzel bir dille hakaretimi eder telefonu şak diye yüzüne kaparım rahatlıyorum o değil ama

İnternetten para kazanmak bu ve bunun gibi siteler yüzünden halk tarafından yanlış olarak benimsendi. Ailem bile ne kadar karşı çıktı bana youtube'ye başlarken ben bile bir sürü araştırdım acaba dolandırılır mıyım diye. Youtube tüm ön yargılarımı kırdı gerçi ) Yani Allah'tan Youtube'yi bulduk yoksa eminim ben burada böyle şeylerde para kaybedecek çok insan vardı ki ben bile para kazanma yollarını ararken bu gibi sistemlere denk geldim. 100 tl mi ne veriyorsun sisteme sonra getirdiğin her üye için 10 tl falan alıyorsun. Böyle böyle şeyler uğraş uğraş dur. Bunlar büyük oynuyor 1500 tl ver ee komisyon ne kadar 32 tl diye okudum şaka mı ya. 50 kişi mi davet etcem yani. Verdiğim parayı çıkartmak için ) Böyle salak bir sistem değildir bence yoksa bu kadar insan bu sisteme girmez herhalde ??
Birde 17-25 yaş arası paraya ihtiyacı çok olanları seçiyorlar hedef olarak genelde )

Ortada bir sirket var mi konuya sebep olarak gosterilen , yoksa sadece oner-kazan mantigiyla internette yuzlerce cesidi bulunan yontemin Turkiye ayagi gibi bir durum mu ??

War Hocam.

megaholdings.org .net .com

megagrupbilisim.com

(Konu Silinirse Daha Sağlıklı Olur Bizim Açımızdan)

Bu Adamların Gözünü Para hırsı Bürümüş Mahkemeye Veriyorlar Genelde.

ve Hep Kazanıyorlar Mahkemeyi

O zaman forumdonanımı versinler mahkemeye biz onlardan aldık :)

Konu silinmesin sende korkma bunlardan bu kadar gözünü para bürümüşlerle hergün uğraşıyoruz zaten gerçekte ne şirketi orası mechul ismi mega holding holding olduklarından değil hani

arkadaşlar konunun silinmesine neden olucak birşey yok herkes yaşanılanları anlattı.
yok yere karalama iftira atma gibi bi durum zaten olamaz.

tiplere bak cay demle. hey allahım ya günümüz dolandırıcıları da bakımlı oluyor sözü ona.
maasla calısanlara köle diyorlarmıs.
kardesim siz de birinin ürünleini satıyorsunuz. komisyon alıyorsunuz. görende kendi fabrikaları var sanacak.

Arkadaslar Aynı durum Benımde Basıma Geldi Yakın Bir Arkadasım Gırmıs bu Ise 1 Ay Kadar Olmus Dedi Gel Konusalım Anlatmadı Işi Hitabı Kuvvetlı Olan Baska Birileri Geldi Buluştuk Onlar Anlattı Bi Güzel Yok işte Cem Yılmaz Almış 3 Hisse Demiş Gencler Madem Bi İşe girmıs Destek Olalım Falan Fılan Durmadan En Tepedekı Kısıyı Örnek Gosterıyolar Bu Adam Ögrencilik Yıllarında Baslamıs Smdı Ne Arabalar Ne Evler FAlan Filan Var Diye Zaten Benım Amacım Para Kazanmak İşe girerken 1.500tl Vermekte NEdir Hemde Türkiyede Adama Dedım Sen Anlat Baştan Sona 40-50 dakika Kadar Anlattı Dedı Senın Icın problem bır yer varmı dedım olmazmı 1.500 tl dalgamı gecıyosunuz dıyolar yok işte 500 falan bul ustunu tamamlarız cok saçma bir iş bunu sadece en tepedekıler kazanır alt kısımda kalanlar müşteri bulamazlar heleki türkiyede 1.500tl verip işe giriceksin deseniz birisine Sizi Odunla Kovalar Yok işte AB de herkes bu işteymıs falan filan Arkadaslar Sakın Böyle Bir Hataya Ben Düşmedim Allahtan Sizde Düşmeyin.

Şirketin Normalde Yaptığı Sizden Aldığı Parayi Çevirip Durmak Yani Başka Birşeyi Yok.
Süs Olsun diye 1.500 tl ye host domain fln veriolar. Ve 3 yılda Bir Sözleşmeyi Yenilemek zorundasın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri