Merhaba YTpara ailesi

eptenaykiriyim

Kayıtlı Üye
Öncelikle Selamün aleyküm arkadaşlar.. foruma yeni üye olmama rağmen yaklaşık 2 aydır forumu misafir olarak takip ediyordum. Yani siz beni tanımasanızda ben çoğu profili az çok tanıdım :o

aralık ayından beri youtube ile uğraşıyorum ki Allah razı olsun muslera06 nın videolarını ve yazılarını okuyarak 1 ay içinde paramı alcak seviyeye geldim ve şuanda Pin bekliyorum ve ardından paramı çekeceğim inşallah. :D

inşallah hepimiz google amcanın paralarından bolca nasipleniriz. Hepinize iyi forumlar bol kazançlar...

A.s. hoş geldin inşallah daha çok kazanırsın. Forumdaki taktikleri Muslera06'nın konularını takip edersen sağlam para kazanırsın. Bir de çok sağlam üyeler var onların konularını da gözden kaçırma hatta mesajlarını bile kontrol et. :D Hadi kolay gelsin ve tekrardan hoş geldin.

Aramiza hosgeldin arkadasim,iyi forumlar bol kazanclar.

çok sağol serkan abi..

A.s. hoş geldin inşallah daha çok kazanırsın. Forumdaki taktikleri Muslera06'nın konularını takip edersen sağlam para kazanırsın. Bir de çok sağlam üyeler var onların konularını da gözden kaçırma hatta mesajlarını bile kontrol et. :D Hadi kolay gelsin ve tekrardan hoş geldin.

Tavsiye için teşekkürler. Günümün yarısı youtubede yarısıda ytparada geçiyor :D

Hoşgeldiniz, hayırlı kazançlar...

Foruma toprak gelmiş vay be. Hoşgeldin kardeşim. Eğer ki öğrenciysen ilk önce derslerine daha sonra youtube ile ilgilenmeni öneririm.

Daha sonradan bir çok örneğinde göründüğü gibi hem okuldan hemde youtube 'dan olmak var.

Bol Kazançlar...

Foruma toprak gelmiş vay be. Hoşgeldin kardeşim. Eğer ki öğrenciysen ilk önce derslerine daha sonra youtube ile ilgilenmeni öneririm.

Daha sonradan bir çok örneğinde göründüğü gibi hem okuldan hemde youtube 'dan olmak var.

Bol Kazançlar...

Valla öğrenciyiz bizde. Aileye yük olmamak için çabalıyoruz taa elin Kayserisinde. :)
Hazırlık olduğum için sıkıntı olmuyor , haftaya muafiyet sınavım var daha kitabı açmadım, gidip dersmi çalışsam acaba :rolleyes:

Valla öğrenciyiz bizde. Aileye yük olmamak için çabalıyoruz taa elin Kayserisinde. :)
Hazırlık olduğum için sıkıntı olmuyor , haftaya muafiyet sınavım var daha kitabı açmadım, gidip dersmi çalışsam acaba :rolleyes:

Toprağım eğer ki iki gün sonra acaba nerede hata yaptım dememek için. İlk önce okuluna önem ver! ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri