Merhabalar yine bir oyun kanalı :)

• Kullanıcı Tri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

Tri

Kayıtlı Üye
Merhabalar Spama gelen darbelerden sonra spamdan gelen parayı olduğu gibi yatırıma çevirip özgüne yönelmeyi düşünüyorum. Yapabileceğim bir çok şey var. Ama bunca millet oyun kanalına yöneliyorsa var bir şey deyip günde 98765789 tane de açılsa oyun kanalına yönelicem.

Aslında öğretmenim özgüne gelir olarak değil de bir hobi olarak başlamayı düşünüyorum. Ama kanal ismi konusunda kararsızım. Bir beyin fırtınası istesem çok mu yük olurum diye korkuyorum. Ama hem öğretmen olduğumu vurgulayıp hem de oyuncu olduğumu belli edecek bir isim arayışındayım. İşimi profesyone yapıcam. Facecam, mikrofon, softbox, kameralar ve güzel donanımlı pcler. Sizce dediğim içeriği oyuncuya çaktıracak öğretmenden de oyuncu mu olur diyip kanala gel çağrışımı yapacak bir isim ne olabilir. Nezaket çerçevesi içerisinde yazarsanız sevinirim. Ana tema oyun ama sürekli vloglarla desteklicem kanalı. Şimdiden stok etmeye başladım. Cevaplarınızı bekliyorum.

hayırlı günler...

kanalım 20 günün ardından açıldı siz de ziyaret eder bol spamlı kanallarınızdan abone olursanız sevinirim önerilerinizi bekliyorum muhakkak

https://www.youtube.com/channel/UC4...BeDjlknZY&annotation_id=annotation_2884387097

Son düzenleme:
hevesinizi kırmak istemiyorum fakat Simit Dünyası'nın önünde simit satmak olur oyun kanalı açmak.

Sende oyunları hileli oyna paylaş. Strateji oyunlarını episode olarak baştan sona oynayabilirsin falan filan.

hevesinizi kırmak istemiyorum fakat Simit Dünyası'nın önünde simit satmak olur oyun kanalı açmak.

düşünce tarzınız çok yanlış....

Olanın aynısını yapmak yerine daha eğlenceli veya daha ilginç yaptınız sürece başarılı olma şansınız her daim vardır.

hocam mesleğinizi kanal ismine kesinlikle koymayın.(bende öğretmenim)Toplumda öğrenciler tarafından öğretmenler sevilmez.Buda size ön yargılı bakılmasına neden olur. Kanal ismini siz kendiniz bulun ki sonra o ismi hep benimsersiniz.

Kimse ''aa bu adam öğretmenmiş ''deyip girmez bence ,''öğretmen ne anlar oyundan''deyip te girmeyenler daha fazla olur diye düşünüyorum o yüzden mesleğinizi yazmanın pek bi getirisi olmaz zannımca.acizane fikrimdir ama yine de en iyisini siz bilirsiniz.

:) arkadaşlar darılmayın ama fikir benim fikrim bir şey dünyayı dolaşır yine de alıcısını bulur her malın bi alıcısı vardır. Ben bu işi hobi olarak yapıcam. Ve anı oluşturmayı seviyorum. Ben zaten sürekli işaret parmağı record tuşunda bir insanım. Bunu yaparken tek izleyici ben olmak istemiyorum. Beğenen izler. Simitçinin önünde simit satmak değil de benimkisi bir çin restaurantının önünde simit satmak. Kabul ediyorum güzel simit sarayları da var. Ancak ben o simitçideki azme sahip bir insanım. Ondan yana sıkıntı yok. Sizden beni teşvik edin motive edin demiyorum. Dediğim şey açık aslında sadece bir fikir, kanalıma isim fikri. Ne olur beni isim fikirlerinizden bahsetmeyin. Furkan akmana çok teşekkür ediyorum. Fikirleriniz benim için önemli.

ondan sonra eğitim sistemine laf ederler. Bu adamı sen ekonomik olarak tatmin etmezsen yt to yt de kasar, spam da basar. geceleri de uyumaz, gündüz aklı öğrenci yerine de bugün flag yedim mi bugün kanalım kapandımı onu düşünür. Allah sonumuzu hayır etsin. kimse ek iş falan demesin hırsızlıgın ek işi olmaz. Kendim de özgün değilim ama dizileri filmleri render almakla video sahibi olunmuyor malesef.

öğretmen olupta oyun kanalı açmanız çok ilgi çeker bence.
öğrenci öğretmeni sevmez diye birşey yok, öğrencilik döneminde tatsız şeyler olabiliyor ama eminimki herkesin aklında ziyaret etmek istediği sevdiği saygı duyduğu bir kaç öğretmen vardır.
kanal adı Oynak Hoca olabilir.

İyi ingilizcen varsa iş yapar, ama yoksa hobi olarak devam eder.

Ben sefer arkadaşın tam tersine düşünüyorum. Az bişey tutsa kanal "Bu öğretmen bildiğiniz öğretmenlerden değil" gibisinden önce sosyal medyada sonra belki ulusal basında bile haber olabilirsin ki bence bu zaten aklına gelmiştir.

Kanal ismi için sallıyorum;

Hoca oyunda
Öğretmen oyunda
Boş ders
Öğretmenin oyunları (Amerika'nın oyunları gibi :p)
Mahmut Hoca
Çıkarın mouse'ları oyun oynayacağız (uzun oldu)
Mouse'um Öğretmen (oo bu fena değil)
Klavyem evde kaldı
Kopya serbest
Örtmenim

Şimdilik benden bu kadar. Bu arada ne kadar çok oyun kanalı açılırsa açılsın, dediğin gibi herkesin bir kitlesi oluşur, herkesin bir şansı vardır. Hobi olarak yapacaksan zaten daha güzel, maddi kaygı bazı şeyleri yapmacık kılıyor.

Başarılar örtmenim:)

ondan sonra eğitim sistemine laf ederler. Bu adamı sen ekonomik olarak tatmin etmezsen yt to yt de kasar, spam da basar. geceleri de uyumaz, gündüz aklı öğrenci yerine de bugün flag yedim mi bugün kanalım kapandımı onu düşünür. Allah sonumuzu hayır etsin. kimse ek iş falan demesin hırsızlıgın ek işi olmaz. Kendim de özgün değilim ama dizileri filmleri render almakla video sahibi olunmuyor malesef.

Ben gayet kibar ve uygun dille fikir istedim. Siz beni yargıladınız ve ötelediniz. Sıkıntı yok. Ben merak ettiğim konuda fikirlerinize ihtiyacım olduğunu belirttim. Bugüne kadar hiç kanalım kapandı mı flag yedim mi diye düşünmedim. Ama hiç. Umrumda olmadı. Zaten kapanacak olan şeyin nesini düşüneyim. İnsanın ölecem mi demesine benzer. En sonunda ölmeyecek miyiz sanki. Neyse. Bu ülkede herkes bir şey ile ilgilenebilir. Hobisi olabilir. Mesleğinden başka bir iş ile uğraşabilir. Ama iş öğretmene geldiğinde bunu yapmayanları istisna tutuyorum öğretmen yapamaz, yapmamalı, ayıp, neyine yetmiyor gibi yakıştırmalarla karşılaşıyoruz. Neden bu cephe almalar anlamıyorum.

Tekrar tekrar söylüyorum. Sadece kanal isim fikri. Gerisi benim bileceğim iş.
Oynak Hoca da biraz ağır kaçtı be hocam ayıptır. :rolleyes:

Hoca Oyunda (Burak oyunda gibi oldu) Hoca Gaming, Öğretmenin Oyun Defteri gibi şeyler geliyor aklıma ama hiçbiri de yatmıyor aklıma.

Sadece isim fikirlerinizi bekliyorum. Lütfen birbirimizi kırmayalım.

---------- Spam Engelliyici 00:33 ---------- Önceki Mesaj 00:31 ----------

Ben sefer arkadaşın tam tersine düşünüyorum. Az bişey tutsa kanal "Bu öğretmen bildiğiniz öğretmenlerden değil" gibisinden önce sosyal medyada sonra belki ulusal basında bile haber olabilirsin ki bence bu zaten aklına gelmiştir.

Kanal ismi için sallıyorum;

Hoca oyunda
Öğretmen oyunda
Boş ders
Öğretmenin oyunları (Amerika'nın oyunları gibi :p)
Mahmut Hoca
Çıkarın mouse'ları oyun oynayacağız (uzun oldu)
Mouse'um Öğretmen (oo bu fena değil)
Klavyem evde kaldı
Kopya serbest
Örtmenim

Şimdilik benden bu kadar. Bu arada ne kadar çok oyun kanalı açılırsa açılsın, dediğin gibi herkesin bir kitlesi oluşur, herkesin bir şansı vardır. Hobi olarak yapacaksan zaten daha güzel, maddi kaygı bazı şeyleri yapmacık kılıyor.

Başarılar örtmenim:)

Çok teşekkür ederim fikirlerini çok beğendim hocam.

art niyetle yazmadım kusura bakmayın yanlış anlaşıldıysa bende öğretmen çocuğuyum. :)

bir arkadaşın boş ders isim önerisine +1 de benden.

Ek iş yapabiliyor musunuz? Sizin vazifeniz nedir? akşamları eve döndüğünüzde yarın çöcuklara ne anlatacağım birlikte neler yapacağım bunları düşünmek gerekmez mi. yanlış mı düşünüyorum?

Ben gayet kibar ve uygun dille fikir istedim. Siz beni yargıladınız ve ötelediniz. Sıkıntı yok. Ben merak ettiğim konuda fikirlerinize ihtiyacım olduğunu belirttim. Bugüne kadar hiç kanalım kapandı mı flag yedim mi diye düşünmedim. Ama hiç. Umrumda olmadı. Zaten kapanacak olan şeyin nesini düşüneyim. İnsanın ölecem mi demesine benzer. En sonunda ölmeyecek miyiz sanki. Neyse. Bu ülkede herkes bir şey ile ilgilenebilir. Hobisi olabilir. Mesleğinden başka bir iş ile uğraşabilir. Ama iş öğretmene geldiğinde bunu yapmayanları istisna tutuyorum öğretmen yapamaz, yapmamalı, ayıp, neyine yetmiyor gibi yakıştırmalarla karşılaşıyoruz. Neden bu cephe almalar anlamıyorum.

Tekrar tekrar söylüyorum. Sadece kanal isim fikri. Gerisi benim bileceğim iş.
Oynak Hoca da biraz ağır kaçtı be hocam ayıptır. :rolleyes:

Hoca Oyunda (Burak oyunda gibi oldu) Hoca Gaming, Öğretmenin Oyun Defteri gibi şeyler geliyor aklıma ama hiçbiri de yatmıyor aklıma.

Sadece isim fikirlerinizi bekliyorum. Lütfen birbirimizi kırmayalım.

---------- Spam Engelliyici 00:33 ---------- Önceki Mesaj 00:31 ----------

Çok teşekkür ederim fikirlerini çok beğendim hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri