Mng.Com 520 Bin TL Satıldı.

RAPOTEK

Kayıtlı Üye
MNG-Holding.png

Türkiye’nin en önemli şirket topluluklarından biri olan MNG Holding, biraz önce aldığımız bilgiye göre ülkemizde şimdiye kadar duyduğumuz en büyük alan adı (domain) yatırımını yaparak MNG.com’u satın aldı.

Mehmet Nazif Günal tarafından kurulan ve bugün 7 farklı sektörde faaliyet gösteren MNG Holding, aldığımız bilgiye göre MNG.com için tam 140 bin dolar yani 500 bin TL’nin biraz üzerinde bir bedel ödemiş. Dolayısıyla bu satın alma için Türk lirası bazında ve tek seferde yapılmış alan adı yatırımı diyebiliriz.

Satışa aracılık eden Alanadlari.com‘un kurucusu Okan Yıldırım da bu işlemin “Türkiye’de şimdiye kadar açıklanan tüm satışlar arasında TL bazında en büyük satış” olduğunu söylüyor ve 10 günlük bir pazarlık sürecinden sonra satın almayı sonuçlandırdıklarını paylaşıyor ve “Bireylere yüksek gözükse de bu rakam kurumsal bir şirketin yıllık reklam harcamaları yanında çok küçük bir miktar. İnternet kullanıcıları için .com çok güçlü bir simge. Alan adına yapılan bu yatırım sayesinde şirketin diğer pazarlama faaliyetlerinden daha fazla verim alacağını söyleyebiliriz.” diyor.

Henüz MNG Holding’den resmi bir açıklama gelmiş değil ancak yakında Dnjournal.com’da bu satışı göreceğimizi ve Mng.com.tr’nin MNG.com’a yönlendirildiğini görebiliriz. MNG’nin yurtdışında Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da da faaliyet gösteren bir marka olduğunu da eklemeden geçmeyelim.

Kaynak : MNG Holding, MNG.com'u 500 bin TL'ye satın aldı! [Son Dakika]

mng için düşük, satan kişi için yüksek bi meblağ. 2 tarafa da hayırlı olsun, umarım satıcı Türktür.

3 harflı kalmadıkı alalım 4 harflıde yok
5 harflı cok

harika bir para gerçekten satan arkadaşın yerinde olmak isterdim :)

daha fazla ederdi ama demekki adama büyük gelmiş para

Elinde ilerde çok değerleneceğini düşündüğüm bi alan adı var

Goirp.com. Sizce değerlenir mi ?
[MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION] usta şu soruma cevap verebilirmisin. alan adının geçerlilik tarihi 23.03 bitti yani uzatayımmı sence

Son düzenleme:
Bulabilirsen eğer .com uzantılı güzel domainler satın alabilirsin ileriye dönük :D

projelik veya marka değeri olan

az çok biliyorum ama var olan bir şirket veya kurum için zaten alınmıştır olmayan bir şeyi de satın almakmantıklı mı bilmiyorum.hangi siteden alabiliyoruz alan adlarını ?

hocam herhangi bir dilde anlamı var mı ? kısa güzel ama bir anlamı yoksa veya bir şeyin kısaltması değilse değerlenirmi orasını bilemem ama bir anlamı varsa mutlaka bir gün degerlenir

hocam herhangi bir dilde anlamı var mı ? kısa güzel ama bir anlamı yoksa veya bir şeyin kısaltması değilse değerlenirmi orasını bilemem ama bir anlamı varsa mutlaka bir gün degerlenir

Bilmiyorum araştırmadım ama sanmıyorum ancak güzel bişey olacaktır ilerde

Mng bu işten çok karlı çıkmış. O domain o fiyatın çok daha üstünde satılması lazımdı.. Ama satan kişi İstanbul'da güzel bir yerden daire alacak paraya satmış. Yine karlı sayılır.. :)

yatırımcı arkadaşlar hsehan.com alan adını alabilir şimdiden. 10 sene sonra alırım sizden :D

[MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION] usta şu soruma cevap verebilirmisin. alan adının geçerlilik tarihi 23.03 bitti yani uzatayımmı sence

Hiçbir şey olmaz o isimden sakın boş yere beklentiye girmeyn

Ara ara aklıma bir şeyler geliyor girip bakıyorum domainlere bu konu yüzünden psikolojimi bozdunuz :D
biri.online domain boşta yazayım buradan belki sohbet sitesi falan kurmak isteyen olur :D

vallahide billahide beleşe almış. mng.com bende olucak 4 5m dolardan aşağı vermem. En fazla ineceğim rakam 3m dolar olur + üzerine mng holdingden iş isterim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri