Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
As , boş yere attınız beni Tanıyan bilir , İbrahim abi Serkan abi Mucagit abi hepsi tanır![]()
Tekrar bu konu altına tartışma amaçlı yazarsan bir daha banın açılmaz! Amacın ne senin? Forum kuralları herkes için geçerlidir.
//Gereksiz mesajlar silindi.
Teşekkürler hocam. Kendini forumun dışında tutmak için mücadele vermiş ama siz uyarmışınız.
[MENTION=10992]Sonk4qy[/MENTION]
Tartışma amaçlı değildir. Senin tanıdığın herkesi bende tanıyorum merak etme güzel insan. Sen beni tanıyamamışsın ayrı konu. Zaman içerisinde tanırsın.
Selametle, iyi forumlar.
Teşekkürler hocam. Kendini forumun dışında tutmak için mücadele vermiş ama siz uyarmışınız.
[MENTION=10992]Sonk4qy[/MENTION]
Tartışma amaçlı değildir. Senin tanıdığın herkesi bende tanıyorum merak etme güzel insan. Sen beni tanıyamamışsın ayrı konu. Zaman içerisinde tanırsın.
Selametle, iyi forumlar.
[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam yazın abim de bu işe başlayacak ben de ona bir hesap açmak istiyorum ve kendimden davetiye yollamak istiyorum yazın.Bir sıkıntı olur mu?
Sıkıntı yok. Yollayabilirsin![]()
Davetiye bu yüzden geldi zaten.
Anladım hocam.2.bir hesap aynı ipden sıkıntı olmaz değil mi?Yazın hesabı açınca bildiricem zaten.
Bildirirsen sıkıntı yok.
Ben kardeşimi davet ettim ama onaylanmadı sıkıntı mı var![]()
Sıkıntı yok. Yollayabilirsin![]()
Davetiye bu yüzden geldi zaten.
Hocam ben Forum hesabını eğer izniniz olursa çok güvendiğim % 100 kefil olduğum icab ederse telefon numarası TC Kimlik Numarası ve Ev adresinide verebileceğim, İşi Sadece Mail açmak olan, İşini hakkıyla yapan bir kardeş ile ortak kullanmak istiyorum. En azından O yeni üyelik alana kadar sadece mail satış konusuna bakacak eğer izniniz olursa Hem forumdaki kanal kapanmaları ve çalınmalarına % 100 önlem, Kadir Mailleri sadece kendisi açıyor 15-20 dakika aralıklarla bekliyor Aldığım mailler alt kanal açarken hiç telefon numarası istemiyor.
Hem Çocuk kazansın hem alan arkadaşlar.
Eğer uygun görürseniz şifremi kardeşe vereceğim sadece açtığım mail satış konusuna bakacak kendisine bir üyelik alana kadar.
Teşekkürler iyi çalışmalar.
---------- Spam Engelliyici 20:38 ---------- Önceki Mesaj 20:29 ----------
Hocam bende hiç Davetiye hakkı yok diyor. İlk geldiği gün 3 Davetiye hakkım vardı. 3üde yok olmuş. Eğer benim Davetiyeler yanlışlıkla 3 kişiye gittiyse ben kimseye kefil değilim bilmiş olun. Ve Bana 1 Davetiye hakkı verirmisiniz? Teşekkürler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.