Multi Üyeliği Olan Üyeler.

sizi gerçekten anlamıyorum..

çünkü siz benim gibi çalışmıyorsunuz..

kardeşim her önüme gelene telif mi atıyorum ben :S

çerçeve yaptığım videoyu kopyalayanı kopyalamış diye şikayet ediyorum sadece..

ben ona çerçeve koyma mı diyorum ?

ama kardeş sende başkasının videosuna çerçeve ekliyorsun "video sahibi sana video yapmamı diyor" desek kendini nasıl hissedersin

mantığınızda yanlışlık var hocam. tekrar okumanızı ve anlamnızı öneriririm.

Bu arada üyelikleri kapatmanız harika olmuş

mantığımda yanlış yok..

fazla da uzatmak istemiyorum konuyu..

bu konudaki son cevabım bu..

birisi filmi torrent olarak yükler (illegal)
bir diğer kişi bunu indirip cd'ye yükleyip satar (illegal)

birisi youtubeye video atar (legal veya illegal)
bir diğer kişi bunu indirip kendi hesabına yükler (illegal)

benim yaptığıma illegal deyip beni banlıyorsanız..
bot kullananların yaptığı da illegal.. onların da banlanması gerekir diyorum..

fakat ben burda herkes banlanmalı demiyorum sadece yapılanın yanlış olduğunu belirtiyorum..

sizi gerçekten anlamıyorum..

çünkü siz benim gibi çalışmıyorsunuz..

kardeşim her önüme gelene telif mi atıyorum ben :S

çerçeve yaptığım videoyu kopyalayanı kopyalamış diye şikayet ediyorum sadece..

ben ona çerçeve koyma mı diyorum ?

Arkadasim sikayet dedigin nedir peki? Sen benim videomu tekrar yukledi diye sikayet edersen bu karsi tarafa telif hakki olarak gider zaten. Cerceve koydun diye video senin olmuyor, bu kafayla gidersen fazla barinamazsin zaten burada. Cerceve dedigin seyi suan botlarda ekliyor.

@tugayy ban yemenizin sebebini anlamadıysanız yapacak bir şeyim yok.sizin olmayan bir video hakkında forumda telif atacak izlenimi yaratanları yada açık açık yazanları banlarız.bunun savunmasını botları örnek göstererek yapmanı da anlamadım ya neyse.konuyu uzatmayalım.

konumuz multi üyelik...

[MENTION=15947]tugayy[/MENTION] kardeş çok saçma ve yanlış konuşuyosun. yeni üyesin(öyle görünüyor) bilmeyebilirisin ama üste çıkma bari.

Son düzenleme:
Üyeliklerin kapanması cok iyi olmuş,uzun süredir forumu takip ediyorum yeni üye olsamda umarım forum eski kalitesini yakalar

bence asıl sorun youtubeden yetkılılerın forumu takıp etmesını bı sekılde engelleme cunku tum taktıklerımızı ogrenıyorlar ona gore hamleler yapıp kazanc kapılarımızı kapıyorlar

Bana kalırsa kesin çözüm özel paylaşımların yapılacağı bölüme 1000 veya 1500 mesaj altı üyeler giriş yapamasın

вєякαη;407846' Alıntı:
Bana kalırsa kesin çözüm özel paylaşımların yapılacağı bölüme 1000 veya 1500 mesaj altı üyeler giriş yapamasın

O zamanda herkes gereksiz post kasmaya çalışır.
Zaten yeni üyeler bazı bölümleri göremedikleri için post kasmaya çalışıyorlar.

вєякαη;407846' Alıntı:

Post kasmaya başlayalım ozaman :)

@mNote kardesim ile ayni ipten yada yurtdisi iplerinden veya vds denn falan giriyoruz ayni girdiyimiz zamanlarda oluyor ban yiyecekmiyiz forumdan uzaklasmak istemiyorum

editt cevap alindi !

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri