MultiColor Alım Duyurusu! 16.01.16

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 da 3 kabul edildi. aslında reddedilenler daha hitliydi ama şartlara uymuyor demek ki. buna da şükür :)
hocam bir sorun olduğunu düşünüyorsanız ilgilenmek isteriz. Bizim için sorun yok. Pm atın bir incelettireyim kanallarınızı tekrar veya neden alınamdığına dair birlikte kafa yoralım isterseniz. Sizlere destek için buradayız. Birincil amacımız bu oldu ve olacak her zaman inşallah :)
basvuru dun yaptım ses yok beklemedeyım
yarın gelir inşallah hocam.

---------- Spam Engelliyici 11:18 ---------- Önceki Mesaj 11:16 ----------

bn bi kanalla başvuru yaptım ama davetiye gelmedi kabul edilmedi mi acaba? inceleme durumunuz yok mu hocam 3-4 gün oldu başvuralı.

sistem tam otomatik olmadığı için, benden mail sistemi aktif olana kadar beklememi rica etti az önce partner. İletişimde kopukluk olmaması adına. 3 saat sonra aktif olacak inşallah bana verdikleri bilgiye göre. Daha sonrasında ben kanalları ayıklamaya başlayacağım biraz. Bir de onlar tekrar bakacaklar ve davetiyeler kaldığı yerden gönderilmeye başlanacak.Link at bir bakayım hocam yine de.

hocam bir sorun olduğunu düşünüyorsanız ilgilenmek isteriz. Bizim için sorun yok. Pm atın bir incelettireyim kanallarınızı tekrar veya neden alınamdığına dair birlikte kafa yoralım isterseniz. Sizlere destek için buradayız. Birincil amacımız bu oldu ve olacak her zaman inşallah :)

yarın gelir inşallah hocam.

---------- Spam Engelliyici 11:18 ---------- Önceki Mesaj 11:16 ----------

sistem tam otomatik olmadığı için, benden mail sistemi aktif olana kadar beklememi rica etti az önce partner. İletişimde kopukluk olmaması adına. 3 saat sonra aktif olacak inşallah bana verdikleri bilgiye göre. Daha sonrasında ben kanalları ayıklamaya başlayacağım biraz. Bir de onlar tekrar bakacaklar ve davetiyeler kaldığı yerden gönderilmeye başlanacak.Link at bir bakayım hocam yine de.

kanal linki attım hocam pm ile

kanal linki attım hocam pm ile

Hocam cevapladım.

Arkadaşlar davetler bugünkü mail sistemi bitene kadar bekletiliyormuş. Davet gelmeyen arkadaşların nedeni buymuş. Allahın izniyle hepsi halledilecek bugün içerisinde diye umuyorum.

Umudunuzu kesmeyin yani.

teşekkürler.

30k izlenim almış kanal ile başvurdum alınma durumu var mı?

Hocam cevapladım.

Arkadaşlar davetler bugünkü mail sistemi bitene kadar bekletiliyormuş. Davet gelmeyen arkadaşların nedeni buymuş. Allahın izniyle hepsi halledilecek bugün içerisinde diye umuyorum.

Umudunuzu kesmeyin yani.

teşekkürler.

Hocam red mesajı gelecek mi son durumlar nedir başka yerde deneyeyim şansımı en kötü kanallarım yeteri kadar yattı zaten [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam red mesajı gelecek mi son durumlar nedir başka yerde deneyeyim şansımı en kötü kanallarım yeteri kadar yattı zaten [emoji3]

Hocam partnerden donus bekliyorum hala donemedi ya. Hic boyle yapmazdi vallahi anlamadim.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 20:32 ---------- Önceki Mesaj 20:19 ----------

Ekleme: haber geldi. Kabul edilmeyenler anında, kabul ettiklerimiz de onların kontrolünden geçtikten ve yt kabul ettikten sonra mail alacaklarmış bilginize. Ben bu gece bütün kanalları kendi onayımdan geçirip onlara gönderirim. Onlarda değerlendirmeye başlarlar. Red edilenler bu gece sabaha doğru mail alırlar tahminen. Çünkü bütün gece değerlendiricem inşallah uyuyakalmazsam.

Hocam partnerden donus bekliyorum hala donemedi ya. Hic boyle yapmazdi vallahi anlamadim.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 20:32 ---------- Önceki Mesaj 20:19 ----------

Ekleme: haber geldi. Kabul edilmeyenler anında, kabul ettiklerimiz de onların kontrolünden geçtikten ve yt kabul ettikten sonra mail alacaklarmış bilginize. Ben bu gece bütün kanalları kendi onayımdan geçirip onlara gönderirim. Onlarda değerlendirmeye başlarlar. Red edilenler bu gece sabaha doğru mail alırlar tahminen. Çünkü bütün gece değerlendiricem inşallah uyuyakalmazsam.
yt kabul ettikten sonra derken ?

söylediginiz şekilde başvurdum hocam ama paypal yerine enpara ibanı girdim,sorun olmaz heralde çünkü iban girecek yer göremedim :)

Hocam bir başvuruda bulunduk, 3-4 gündür.. Mail atmak gerekiyor mu?

ne red ne de onay cevabı gelmedi. Bekliyoruz...

ben bi kanalla basvurdum kanalın son 28 gunku izlenim 90 bin abone 260 davet gelmedi bende yetkiyi kaldırdım. alımlara tam manası ile basladıgınızda tekrar kanala yetki verir bekleriz yapacak bisi yok gir cık gir cık spamdan kendini patlicak kanalın :)

ödeme bilgisi nasıl gireceğin. 6 ocaktaki başvuruda paypal ID 'ye paypal adresimi yazmıştım. Bunun dışında başka işlem var mıdır ? Dashboard ne zaman aktif olacaktır ? Linki var mı dır ?

ben bi kanalla basvurdum kanalın son 28 gunku izlenim 90 bin abone 260 davet gelmedi bende yetkiyi kaldırdım. alımlara tam manası ile basladıgınızda tekrar kanala yetki verir bekleriz yapacak bisi yok gir cık gir cık spamdan kendini patlicak kanalın :)

Skypetan da dönmüyorlar :rolleyes: ben de başkasına başvurdum gelse de girmem artık

söylediginiz şekilde başvurdum hocam ama paypal yerine enpara ibanı girdim,sorun olmaz heralde çünkü iban girecek yer göremedim :)
sıkıntı yok hocam bir sorun olursa ulaşırız.
Hocam bir başvuruda bulunduk, 3-4 gündür.. Mail atmak gerekiyor mu?

ne red ne de onay cevabı gelmedi. Bekliyoruz...
hayır gerekmiyor eğer ekran görüntüsünü alıp linkini oraya forma yapıştırdıysanız.
ödeme bilgisi nasıl gireceğin. 6 ocaktaki başvuruda paypal ID 'ye paypal adresimi yazmıştım. Bunun dışında başka işlem var mıdır ? Dashboard ne zaman aktif olacaktır ? Linki var mı dır ?
dashboard kısa süre olduğu söyleniyor. Sona yaklaşmışlar.
Skypetan da dönmüyorlar :rolleyes: ben de başkasına başvurdum gelse de girmem artık
Çok çok haklısınız. Skype dan dönmüyorlar derken onu anlamadım yalnızca, sabahan beri herkese cevap veriyorum doğru skype a yazdıgınıza emin misiniz? Bizim beklediğimizden fazla zaman aldı işlemler. Kaderde çalışmak varsa ileride çalışırız, durumu telafi etmez ama gerçekten çok özür dilerim. Hakkınızı helal edin.

Son durum: Bütün onaylar bitti benim aşamam yani. Partnere yazdım halledin şu davetleri artık millet bekliyor diye. Öğlen döndü dedi teknik bir sorunumuz var onunla boğuşuyoruz onu çözer çözmez en kısa zamanda davetler gönderilecek diye. Daha sonra 15 dk önce tekrar yazdım durum nedir diye, gördü ama henüz dönmedi müsait değil muhtemelen. Bu aralar baya sıkıntı çekiyoruz; uğraşıyoruz ama yazılımsal altyapıyı yeni kurdukları için aksamalar ve teknik sorunlar olabiliyor. Herkesten özür diliyorum tekrar ve tekrar. Yeni bir bilgi aldığımda buradan bildireceğim. Elimdeki bu arkadaşlar.

Buna ek olarak bekleyen 180 tane davet var panele girip baktığımda. Bazıları davet almış ama kabul etmemiş, kontrol etsinler muhtemelen 16 17 sinden önceki başvurulardır.

ben 4 kanalla başvuru yaptım. mail atmışlar hiçbiri kabul edilmedi. tam olarak şartlarını bilsek ona göre kanal göndeririz. bu sözlerim yanlış anlaşılmasın ama diğer partnerlerin belli kriterleri var ve o şartları taşıyan kanalları gönderiyoruz. bu şekilde biraz karmaşıklaşıyor durum. bu partner güvenilir ve arkadaşlarda çok özverili. bu sorun çözülür umarım.

Bayağı bir başvuru yapmıştım 1 kanala yeni gelmiş neye göre alıyorlar bir anlasam [emoji3]

ben 4 kanalla başvuru yaptım. mail atmışlar hiçbiri kabul edilmedi. tam olarak şartlarını bilsek ona göre kanal göndeririz. bu sözlerim yanlış anlaşılmasın ama diğer partnerlerin belli kriterleri var ve o şartları taşıyan kanalları gönderiyoruz. bu şekilde biraz karmaşıklaşıyor durum. bu partner güvenilir ve arkadaşlarda çok özverili. bu sorun çözülür umarım.

Bayağı bir başvuru yapmıştım 1 kanala yeni gelmiş neye göre alıyorlar bir anlasam [emoji3]

son 28 günü 40-50k olan kanalları göndermeye gayret gösterin hocam. Şimdilik aldıkları kanallarda bundan aşağıda olanlar var ama genelde bu bandın üzerinde benim gördüğüm kadarıyla.

son 28 günü 40-50k olan kanalları göndermeye gayret gösterin hocam. Şimdilik aldıkları kanallarda bundan aşağıda olanlar var ama genelde bu bandın üzerinde benim gördüğüm kadarıyla.

İyide hocam net bir durum yokki Adan altınada göndermiş sanırım toplam izlenime daha çok bakıyorlar

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri