MultiColor Ekim Ödemeleri Mutlaka okuyun.

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Ben geçen ay kanal bağladığımda içinde biraz para birikip sonra Arkon'a taşımıştınız. Analytics'te görünen para sıfırlanmıştı. Şimdi 750+ aboneli kanalı kontrol ettiğimde partnerden atmışsınız. Umarım önümüzdeki ay tam olarak ödemeleri yaparsınız hocam. Zaten bundan sonra da kolay kolay yerli partnere kanal falan bağlamam.

Hocam bana ne kadar gelecek sistemden bakabilirmisinz acaba ? bankaya yatıracaksanız hesabımı kapatmıştım webmoneyden alabilirim dimi
Dersten cikinca bakayim hocam, ama sanki adini gormedim gibi hatirliyorum kesinlesmede tekrar bakarim. Bir de eft limiti doldu arttirmaya calisiyoruz. Arttiramazsak bugunluk odemeler bitmis olacak limit yuzunden arkadaslar.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 09:03 ---------- Önceki Mesaj 09:02 ----------

Ben geçen ay kanal bağladığımda içinde biraz para birikip sonra Arkon'a taşımıştınız. Analytics'te görünen para sıfırlanmıştı. Şimdi 750+ aboneli kanalı kontrol ettiğimde partnerden atmışsınız. Umarım önümüzdeki ay tam olarak ödemeleri yaparsınız hocam. Zaten bundan sonra da kolay kolay yerli partnere kanal falan bağlamam.
Insallah hocam. Sizin tercihiniz saygi duyuyorum. Her kanal atildi ayrica ozgunler bile. Bilgilendirme yapildi hocam.
hocam bana ödeme gelecek mi gelmeyecek mi ona bi bakarmısın
Ders cikisi bakarim hocam. Ama senin de adini gormedim sanirim listede.

---------- Spam Engelliyici 09:04 ---------- Önceki Mesaj 09:03 ----------

ödeme geldi teşekkür ediyorum herşey için ^^
Hayirli olsun tahsin hocam :)

Ödeme alındı. Sağol Hüseyin kardeşim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

[MENTION=12133]hidan[/MENTION] , [MENTION=14816]ODEL[/MENTION] hocam ikinizin de adı yok kesinleşmelerde bilginize.

---------- Spam Engelliyici 16:06 ---------- Önceki Mesaj 16:05 ----------

Ödeme alındı. Sağol Hüseyin kardeşim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

güle güle harca murat abi. Eft limiti açtıramadık arkadaşlar büyük olasılıkla bu gece sıfırlanır diyoruz. İnşallah gece tamamlarız geri kanal eft leri. Biraz hasta olmuşum arayanlar olmuş; uyuyodum telefonun şarjı dolsun geri dönerim inşallah.

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] Hocam kanal listesini yolladım hiçbir kanal yokmu okadar kanal bağladık bana şimdi para alamayacaksın deme

Son düzenleme:
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] Hocam kanal listesini yolladım hiçbir kanal yokmu okadar kanal bağladık bana şimdi para alamayacaksın deme

mailini yeni gördüm hasan bana dönünce mailden bahsedeyim baksın. Ben baktım ama ekim kesinleşmesinde göremedim açık olanları hocam. Kasımda vs bağlamış olabilir misin acaba?

mailini yeni gördüm hasan bana dönünce mailden bahsedeyim baksın. Ben baktım ama ekim kesinleşmesinde göremedim açık olanları hocam. Kasımda vs bağlamış olabilir misin acaba?

Hocam eylülde 1 kanal 3-5 kanal ekimde diğerlerinide kasımda bağladım.Hocam ödenmeyecekse söyle gidim bir bardak su içim üstüne :)

Hocam eylülde 1 kanal 3-5 kanal ekimde diğerlerinide kasımda bağladım.Hocam ödenmeyecekse söyle gidim bir bardak su içim üstüne :)

vallahi hocam senin adın kesinleşme raporunda hiç geçmiyor ama hasan bi kalksın uyuyodu; bi baksın bu rapor 3 4 kere kontrol edildi de nasıl oluyor anlayamıyorum. Bir bakarız ama pek bişey çıkacağını sanmıyorum hocam :(

vallahi hocam senin adın kesinleşme raporunda hiç geçmiyor ama hasan bi kalksın uyuyodu; bi baksın bu rapor 3 4 kere kontrol edildi de nasıl oluyor anlayamıyorum. Bir bakarız ama pek bişey çıkacağını sanmıyorum hocam :(

Desene boşa kürek çektik 3 ay neyse

[MENTION=12133]hidan[/MENTION] ben kanal listesini partnere ileteyim; tekrar bir bakılsın serkan hocam. Birşey çıkarsa önümüzdeki ödemeyle beraber yollarlar inşallah merak etme. Kanalların sadece linkini değil de adını da mailleme şansın var mı bana acaba bildiklerini en azından ;) bir de tahmini beklediğin kazancı yazarsan maile.

Hüseyin hocam ben de ekim ayında birçok kanal bağladım onların kazancı hiç mi gelmemiş tekrar kontrol edermisin sana zahmet

Hüseyin hocam ben de ekim ayında birçok kanal bağladım onların kazancı hiç mi gelmemiş tekrar kontrol edermisin sana zahmet

allah allah, tekrar baktım hocam yok valla raporda. Hasana da bir sorayım ama yine de arayıp.

11 kasım hocam senin başvuru tarihin. 9 kasım da var birde. sanırım yanlış hatırlıyosun. [MENTION=14816]ODEL[/MENTION]

Son düzenleme:
Ekim Ödemeleri Herkese EFT Geçildi. Hasan yani [MENTION=20535]Oppon[/MENTION] tarafından.

Daha sonra excelde yanlış hesaplandığını farkettik bazı arkadaşlarda dolar kurunun vs nin. Ve aradaki fark (eksik kalan kazancınız)Hüseyin adına benden yani Jeito'dan tarafınıza iletildi.

Ödemeleri yapılmayan arkadaşlar olacak yarın; sebebi EFT limitimizin yetmemiş olması. Bankayı aradık gün içerisinde halledilir dediler halledilmezse de en geç 1 gün sarkacak arkadaşlar.

Teşekkürler. Özür dileriz.

Allahın izni ile kimsenin biz de parası kalmaz :)

Pm...
P.S: bu hata herkeste değil yalnızca bir kaç arkadaşta oldu arkadaşlar. Dikkatle tekrar kontrol ettik sıkıntı olan arkadaş kalmadı ama yarın tekrar bakacağız inşallah :)

Pm....

Ödemeler alındı Teşekürler Jeito

darısı kasıma inşallah :) güle güle harca abi :)

Arkadaşlar geri kalan ödemeler eft geçildi. sabah hesabınızda inşallah. Paypal ödemeleri 1 2 gün daha sarkabilir paypal bakiyesi ayarlamaya ve bunu satın alırken nasıl faturalandıracağımızı tam bilmediğimiz için bir araştırma halindeyiz şuanda.

Teşekkürler, Sevgiler, Saygılar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri