MultiColor Kalitesi Döndü ! Alımlar Açılmıştır 28/04/2016

• Kullanıcı Oppon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Hayırlı uğurlu olsun, adsense dışında farklı kazanç seçeneklerinin olması yolunda gece gündüz demeden uğraşan Hüseyin ve Hasan'a teşekkürler.. Son 1 aydır çalışmıyordum tembellikten , tekrar başlamanın zamanı gelmiş anlaşılan:)

herkese çok teşekkür ederiz :) [MENTION=27534]KaanYGT[/MENTION] abi doğru diyorsun bir türlü ikna edemedik zaten diğer partnerlerle de görüşme haindeyiz ama bakalım nasıl olacak :).
[MENTION=28410]ermannn35[/MENTION] abi doğru diyorsun adam dürüst ödemesini aksatmıyor :) ama biraz paragöz sanırım. birde YT ve kendi takımı üstüne çok baskı yapıyor özgüne dön diye. şuanda spam aldığı tek subnetwork biziz partnerin o da aramızdaki iyi ilişkiden kaynaklı

---------- Spam Engelliyici 13:16 ---------- Önceki Mesaj 13:15 ----------

@earthquake başla abi bekleriz :). çok tşk ederiz :) [MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION] hayır hocam şart yok 75k izlenim aylık ve 150 dolar. [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] abi çok tşk ederiz :) [MENTION=22665]iceberg[/MENTION] tşkler abi :) [MENTION=15380]harwester[/MENTION] çok teşekkür ederiz. [MENTION=14216]caner1992[/MENTION] caner senin yerin hep farklı çok teşekkür ederiz herşey için yeniden :)

hayırlı ugurlu olsun. 1 kanal ile basvuru yapılmıstır

[MENTION=14704]dess[/MENTION] bakıyorum abi :)

Hayırlı İşler...

Eminim ki yeni kritelerle birlikte kapanma oranı daha düşük olacak ve MCN ye karşı elinizi kuvvetlendirip ödeme konusunda yüzdeyi zamanla yükseltebilirsiniz.O tecrübeyi edindiniz.Kapanma elbet de olacaktır ama açık kanallar güçlü durdukça bu kriterler konuşulur...

Bu arkadaşlara kanal gönderilir. Ne içerik çalar nede ödemenin üstüne yatar.Düzgün insanlardır 1-2 tane sub alınca googlenin sahibi gibi davranmaz:) tekrar hayırlı olsun.

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] haklısın abi bizde onu düşünüyoruz zaten başka partnerlerle de görüşme halindeyiz :)
[MENTION=13845]original[/MENTION] çok tşk ederiz abi elimizden geleni yapıyorz işte :)

Arkadaşlar bu arada çok mutlu olduğumuzu belirtelim sabahtan beri süper yorumlar geliyor :)

Hayırlı olsun tekrar işini iyi yapan nadir kişilerdensiniz. 1 Adet gönderildi kanal bi bakarsınız :)

herkese çok teşekkür ederiz :) [MENTION=27534]KaanYGT[/MENTION] abi doğru diyorsun bir türlü ikna edemedik zaten diğer partnerlerle de görüşme haindeyiz ama bakalım nasıl olacak :).
[MENTION=28410]ermannn35[/MENTION] abi doğru diyorsun adam dürüst ödemesini aksatmıyor :) ama biraz paragöz sanırım. birde YT ve kendi takımı üstüne çok baskı yapıyor özgüne dön diye. şuanda spam aldığı tek subnetwork biziz partnerin o da aramızdaki iyi ilişkiden kaynaklı

---------- Spam Engelliyici 13:16 ---------- Önceki Mesaj 13:15 ----------

@earthquake başla abi bekleriz :). çok tşk ederiz :) [MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION] hayır hocam şart yok 75k izlenim aylık ve 150 dolar. [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] abi çok tşk ederiz :) [MENTION=22665]iceberg[/MENTION] tşkler abi :) [MENTION=15380]harwester[/MENTION] çok teşekkür ederiz. [MENTION=14216]caner1992[/MENTION] caner senin yerin hep farklı çok teşekkür ederiz herşey için yeniden :)

kazancı olmayan kanalın yani bosta duran kanalın aylık 150 dolarını nasıl bılicaz,

kazancı olmayan kanalın yani bosta duran kanalın aylık 150 dolarını nasıl bılicaz,

hocam öyle bir soru sormuşsunuz ki mübarek hayatında ilk defa spam kanal açan biri sorar anca bu soruyu +20 dakika ve üstü İngilizce video diyelim ki 20 dakikalık İngilizce muhtemelen ortalama 100 bin izlenime 150-200$ arası bırakır izlenen dakika bgbg ye göre falan değişken tahminen spam yapan herkes tahmin yürütebilir yani çalıştığı içeriği veya çok değil adsense almak beleş pinsiz zaten kanal boşta duruyor bağlayın onaysıza kazancını görün 1 günlük ona göre zaten belli olur kazanıp kazanamayacağı aylık 150$

Hayırlı olsun. :) Bir kanalı gönderdim bende. Kriterde kanal sınırda. Bakalım ne olacak.

sizin partnere bagladıgım kanallardan hepsi kapandı 1 tane bile kapanmayan yok içerikle alakalı olmadıgını biliyorum.Aynı içerik aynı zamanda diger partnerlerede baglandı ama hepsi sapa saglam sizin partnerden süphelenmeye basladım bize %70 ödemek yerine %30 ödemek için yaptıklarını düşünüyorum yada googleın sizin partneri mimlediginden bu iki ihtimal dısında hiç bir sebeb yok partnere baglı iyi kazanan tüm kanalların kapanmasının.
Bu dedigim olayda hasan ve hüseyinin hiç sucu yok tüm suc o hintli pe.....te.
hasan ve hüseyin adam gibi adamdır.

[MENTION=20000]DaRuGa[/MENTION] olur abi tabi ki :) , [MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION] abi 75000 izlenme şartı o yüzden var :),

---------- Spam Engelliyici 15:41 ---------- Önceki Mesaj 15:39 ----------

@enonekarakoc teşekkür ederiz :) [MENTION=14495]HJC[/MENTION] gönderelim baksınlar abi :) [MENTION=12660]Paramedic[/MENTION] abi ben öyle bişey yapacaklarına ihtimal vermiyorum eğer yapıyo olsaar çalışmayız zaten onlarla. Biraz paragöz oldukları doğru ama kesinlikle xxxx atacak şahsiyetsiz insanlar değiller. Zaten kapanmalardan yakındıkları için 3 aydır alım açmıyoruz adam 3 ay daha beklemeyi göze alır mı :).

Bu arada hakkımızdaki yorumundan dolayı çok çok teşekkür ediyorum abi :)

1 kanalla başvuruu yapılmıştır hayırlı olsun tekrar devamını dileriz hocam

[MENTION=38355]Calavera[/MENTION] teşekkürler abi yoğunluk var göndericem inşallah az sonra partnere

Form gönderdim olumlu olumsuz dönüşünüzü bekliyorum :)

Davetiyelerimin hepsi gelmiş teşekkür ediyorum hepimize bol kazançlar.

Merhaba

sıkıntısız, güzel, günler hayırlı işler diliyorum hasanım. foruma daha katkılı olacağınız antlaşmalar yapmaya çalışıyorsunuz rast gelsin kardeşim. herkes kazansın bol kazançlar diliyorum

1 kanal ile basvuru yapmıstım davetiye gelmis. [MENTION=20535]Oppon[/MENTION] tesekkurler kardesim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri