MultiColor Kısa Süreliğine Ara Veriyor!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Valla [MENTION=18764]Jeito[/MENTION]
senin konuyu görünce paldır küldür başvuruda bulundum.
Yarın Hallederim diyordum ama 20 k olan tüm kanalları kontrol etmeden başvuruda bulundum. Hakkını helal et :)

Valla [MENTION=18764]Jeito[/MENTION]
senin konuyu görünce paldır küldür başvuruda bulundum.
Yarın Hallederim diyordum ama 20 k olan tüm kanalları kontrol etmeden başvuruda bulundum. Hakkını helal et :)

bulun hocam sıkıntı yok :) helal olsun, ben hallederim onları bu seferlik, no problem :)

biz buradayız usta kanallar izlense de multi color bağlasak diyoruz :)

biz de izlense de bize bağlasalar diyoruz :) Şaka bir yana hedeflerimizi belirten bir konu açacağım ki netleşsin, net olarak insanlar anlasın :) Bir de haftada bir kez yayın açıp soruları canlı cevaplayalım diyoruz filan. Bakalım çok proje var kafamızda işimizi geliştirmek için :)

biz de izlense de bize bağlasalar diyoruz :) Şaka bir yana hedeflerimizi belirten bir konu açacağım ki netleşsin, net olarak insanlar anlasın :) Bir de haftada bir kez yayın açıp soruları canlı cevaplayalım diyoruz filan. Bakalım çok proje var kafamızda işimizi geliştirmek için :)

inşallah hem işinizi geliştirin hem projelerinizi gerçekleştirin hemde birlikte kazanalım.

inşallah hem işinizi geliştirin hem projelerinizi gerçekleştirin hemde birlikte kazanalım.

inşallah hocam. Buradaki anahtar kelime "birlikte". tek başına kazanmaya çalışan insanlardan hiç olmadık inşallah olmayız da; o yol yalnız izlenmesi gereken bir yol :)

Arkadaslar disardayim skype a bakamiyoruz hasanin da sinvlari var. Eve gectigimde donmeye calisirim. Biraz nefes alayim 2 3 saat musaadenizi rica ediyorum. Donemediklerim olursa simdiden ozur dilerim cok yazan var ama tek tek donmeye calisicam insallah. Tesekkurler

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam arada hata olabiliyor bir hata olursa tekrar bize ulaşmaktan çekinmeyin. İnsan faktörünün olduğu yerde tabiki hatalar olacaktır. Hiç hata yapmıyoruz diyemem ama hatalarımızdan ders alıyoruz :)
hüseyin hocam sanırım korktuğum şey oldu.Dikkat edersen arada kaynamaz umarım diye endişemi dile getirmiştim,sanırım öyle olmuş.
Ayın 16'sında 1 kanal göndermiştim,hala kanala davetiye gelmemiş.Tekrar gözden geçirebilirsen sevinirim

hüseyin hocam sanırım korktuğum şey oldu.Dikkat edersen arada kaynamaz umarım diye endişemi dile getirmiştim,sanırım öyle olmuş.
Ayın 16'sında 1 kanal göndermiştim,hala kanala davetiye gelmemiş.Tekrar gözden geçirebilirsen sevinirim
Hocam korktugun sey olmadi :) sadece yavaslattik davetleri birazcik yt algoritmasina yakalanmamak icin. Sirayla yolluyoruz.

Aklıma farkli farklı deli seyler geliyorda neyse.basta cok hararetli başladı hub acan arkadaslar.bi kac hafta sonra hepsi nedense alimlar kapatildi veya yavaşladi vs.vs.kendiniz mi kanal yapip kendinize bagliyosunuz anlamdm ..

Aklıma farkli farklı deli seyler geliyorda neyse.basta cok hararetli başladı hub acan arkadaslar.bi kac hafta sonra hepsi nedense alimlar kapatildi veya yavaşladi vs.vs.kendiniz mi kanal yapip kendinize bagliyosunuz anlamdm ..

Merhaba hocam,
Multicolor olarak quizde sadece 1 adet kanalımız dısında hiç kanalımız yoktur. 3 aylık kapanma limiti olduğundan sınırsız kanal alamıyoruz sizde hak verirsinizki :).

şartları sağlayan bir kaç kanal göndermiştim. 5 gündür bakmadım. eğer davet gönderimleri devam ediyorsa bakacağım.

şartları sağlayan bir kaç kanal göndermiştim. 5 gündür bakmadım. eğer davet gönderimleri devam ediyorsa bakacağım.

hocam her gün 500 kanala davet göndereceğini söyledi partner bize. Dün akşamdan beri ulaşamadım, toplantılarla vs uğraşıyor sanırım. Bana söylenen de bu.

---------- Spam Engelliyici 11:56 ---------- Önceki Mesaj 11:42 ----------

Gerçekten hocam seninle hiç muhabbet ettik mi bilmiyorum ama beni tanımamışsın bu kadar diyorum. Başka da birşey demiyorum.

Saygılar, Hayırlı günler.

Arkondayken gayette güzel izlenim alıyorken 2 milyon izlenimli kanalım niçin EMİNENT e taşınır ki. Niçin devamlı bir değişiklik olur bunun açıklamasını yapma imkanın varmı JEITO kardeşim.

Ve Arkonda kaldığı 4 gün süresince kazandığı kazanç ne olacak. Kafamda deli sorular durduramıyorum. :d

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] tamam böyle bir zamanda uğraşıp spam kanal alan network buluyorsunuz eyvallah ta, bu işi baştan söyleyinde bizde boşuna uğraşmıyalım kanal sokmak için. Hadi benim 8-9 kanalım var da buraya belki 50-100 kanal bağlayan oldu.. Şimdi bakıyorum şartlara uyan bir kaç kanalımıda çıkarmışsınız. O zaman baştan şartları ya yüksek tutun yada bizleri boşuna uğraştırmayın Allah aşkına.. Bunca iş arasında modeme reset atıp 1 kanalda olsa partnere bağlamak bile sırtımda taş taşımak gibi geliyor..

Mesela Günde 1-2 k hit alan 30 k yı geçmiş tertemiz kanal niye çıkarılır anlamam..

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] tamam böyle bir zamanda uğraşıp spam kanal alan network buluyorsunuz eyvallah ta, bu işi baştan söyleyinde bizde boşuna uğraşmıyalım kanal sokmak için. Hadi benim 8-9 kanalım var da buraya belki 50-100 kanal bağlayan oldu.. Şimdi bakıyorum şartlara uyan bir kaç kanalımıda çıkarmışsınız. O zaman baştan şartları ya yüksek tutun yada bizleri boşuna uğraştırmayın Allah aşkına.. Bunca iş arasında modeme reset atıp 1 kanalda olsa partnere bağlamak bile sırtımda taş taşımak gibi geliyor..

Mesela Günde 1-2 k hit alan 30 k yı geçmiş tertemiz kanal niye çıkarılır anlamam..

abi çıkartmıyorlar diğer eminente aktarıyorlar kanal takip ondan dolayı uyarı vermiştir. bir girip kontrol et istersen

abi çıkartmıyorlar diğer eminente aktarıyorlar kanal takip ondan dolayı uyarı vermiştir. bir girip kontrol et istersen
Yok cikarilmis olabilir partner temizlik yapiyor

Fatih hocam kapanma kotasi yukseldi ve kanal sayisini azaltmamiz gerekiyor, bastan boyle olacagini bilsem almam yani zaten. Bende en az sizin kadar ugrasiyorum :) ama yine de ozur dilerim daha detayli bi aciklama yaparim size okuldan sonra.

---------- Spam Engelliyici 09:58 ---------- Önceki Mesaj 09:56 ----------

Arkondayken gayette güzel izlenim alıyorken 2 milyon izlenimli kanalım niçin EMİNENT e taşınır ki. Niçin devamlı bir değişiklik olur bunun açıklamasını yapma imkanın varmı JEITO kardeşim.

Ve Arkonda kaldığı 4 gün süresince kazandığı kazanç ne olacak. Kafamda deli sorular durduramıyorum. :d
Hocam partner kapanma kotasi 2k olacak sandi ama sirket ayni oldugu icin 1 k da kaldi. Eminent taktigi pek ise yaramadi aslinda. 2 cms nin de kapanmalarini dengelemeye calisiyorlar. 4 gunluk kazanc arkonda gerisi eminent de kesinlesecek bana da boyle soyledi .

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam bu ayın(kasim) ödemeleri ne Zaman hesabımız da olur tahminen? Ödemeleri tl değil de dolar olarak alabilmemiz mümkün mü?

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam bu ayın(kasim) ödemeleri ne Zaman hesabımız da olur tahminen? Ödemeleri tl değil de dolar olarak alabilmemiz mümkün mü?
Hocam odemeler icin takvim var ana konuda ilk mesajda. Gecen ay 4 unde geldi erken bende ayni gun odemeleri bitirdim. Odemeler eft de dolar olaeak yapamadim gecen ay. Bu ay uzerinde calisiyoruz onlar yaparlarsa pp yapabilirler o zaman dolar alma imkaniniz olur diye dusunuyorum ama hala gorusmeler suruyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri