Rhaegar hocam ,
Biz bu partneri foruma açmayıp içini kendimizde doldurabilirdik inanın yapabilirdik ama yapmadık

. Herkes kazansın dedik. Çünkü eskiden quiz satıyorduk kanalımız olmasada içerde 5000 tl miz battı bizde 10bin tl borç varken. bizde neler çektik. Foruma iyilik yapmak adına yapılmış birşeydir.Bize katkısı nedir derseniz sadece kanal aç,telif yedimi,kapandımı demeden para kazanıyoruz. müşteri desteği ve farklı konularda support yaparak. Gece 1-sabah5 arası hariç her saatte müşteri desteği vermeye çalışıyoruz. Daha ne yapalım. Partnerle tartışmalarımız konuşmalarımız bizimde sürüyor. aylık size 2000 kanal yapayım 5000 kanal yapayım. partneri sadece bana kapatın %70 değil 60 alayım 1000 kanal benden koyun diyenler az mı oldu. Bizden gizli ana bayimize mail atıp bana verin Hub bana verin CMS diyen az mı oldu. Hepsine güleryüzle davrandık. Ödemelerimizi yaptık.Bu ayın ödemelerindede sıkıntı olmayacak gibi görünüyor.
Arkadaşlar bizi ne kadar taşlasanızda önemi yok ama bir kaç şeyi hatırlatmak istiyorum.
1-quiz varken biz quiz sattık ,siz doldurdunuz. Quiz battı herkes kan ağladı.
2- arkasından biz ortaya çıktık , sağolun güvendiniz. Allah razı olsun. bizde forumla çalışmak istedik.
3- Alternatif olmadığı için multicolor , olunca da hepsini çöpe çevirmeye çalışan çok oldu. buraya başvuran kanal istatistiklerini sadece izlenmelerini koysam 30k iken ağlarsınız. 150 kanal gönderip 1 tanesi kriteri sağlayan var.
4- Şimdi multicolor olarak youtube'a direnip sizi götürebildiğimiz yere kadar götürmeye çalışyoruz. Lütfen anlayın kararlar henüz elimizde değil.
biz hazır günlük şu kadar ciro yaparken kanalları atalım ciromuzu düşürelim istermiyiz sizce ?
Sert olduysa özür dilerim.
Rhaegar yazdım ama herkese yazılmış bir mesajdır.
Hüseyin bu dönem 2 dersinden kaldı devamsızlıktan ben vizelerimi zorla geçtim çoğu belki DD DC gelecek. yine de işimizi seviyoruz. Sizi seviyoruz. Tamam kanal atmayın. ama dürüst olmaya çalıştıkça bizi çamura da batırmayın arkadaşlar.
Kaç tane younow yayınına çıkan adam gördünüz , telefon desteği , whatsapp,skype desteği gördünüz. Hangi HUB MCNsine ben webmoney istiyorum eklet benim için diyebildi biz gelene kadar. Gözünüzü seveyim yapmayın.
Hala acaba su sistemmimi getirsek , ödül , puan sistemimi yapsak vs diye tartısıyoruz. dashboard MCN den bagımsız maliyetini versek kime yaptırırız diye araştırıyoruz. Yan gelip para saymak değil işimiz. Hizmet verip para kazanmak. Ama elimizden geleni yaparak.
Şahsi görüşümdür.
Şimdi müşteri her türlü haklıdır sen ne diyorsun be ! diyeceksiniz ama niyetimizin kötü olmadığını düşünün bir an için.
EDIT ekleme : burada atılan kanalların istatistiklerini istediğimizde 10.000.000 izlenmeli günde 0,2 dolar getiren ve 2.5 milyon izlenmeli günde 0.35 dolar getiren kanallar var. siz olsanız bunlar için risk alırmıydınız ? alabilir miydiniz ya da. Elimizden geleni yaparak YT partner işini kaldırana kadar ödeme yapmaya çalısıyoruz. 1 ayda çöpe cevirelim 2.ay vay hasan hüseyin ödeme yapmadı demeyin istiyoruz. İşe girerken multi colordan çok JEITO - OPPON a güvendiğinizi bilerek giriyoruz ve YTpara ailesindeki son işimiz olsun istemiyoruz. Güven birikimli birşeydir ve biz güveninizi devam ettirmek istiyoruz.
Lütfen düşünün. Empati yapın. veya sorun söyleyelim. teşekkürler.
MCN bile %70 60 45 35 öderiz telife göre demişti. 2 aydır %70 ödeyerek kampanya yapmaya çalışıyor sırf biz istediğimiz için. Neden hala mutlu değilsiniz , ya da değiliz. İletin bize sorunlarınızı çözmek için elimizden geleni yapalım. isteyene telefonla da konuşalım. biz kötü referansımız olmasını ISTEMIYORUZ.