MultiColor Network Güncel Davetiye Durumu

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Tabi, bir konusuruz zaten bu ana kadar biz konusmadan yapti kendisi hep. Sorun olacagini sanmam ama soz vermeyelim yine de kesin bisi yokken ;)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyvallah adamsın kardeşim, tesşekkürler. Bu %70'e kapanan da dahil mi? Yoksa sadece telifliler için mi?

en sonunda benim kanalda atılmış.zaten tek kanalla başvurmuştum...bir yıldır açık olan kanalı attıgınıza göre şunu söylemeliyim ki partner ayıklamalarda kriterleri izlenmeye mi göre giriyor neye göre giriyorsa yanlış yapıyor...bu şekilde de riski ayarlıyamıyor gibi görünüyor burdan.

en sonunda benim kanalda atılmış.zaten tek kanalla başvurmuştum...bir yıldır açık olan kanalı attıgınıza göre şunu söylemeliyim ki partner ayıklamalarda kriterleri izlenmeye mi göre giriyor neye göre giriyorsa yanlış yapıyor...bu şekilde de riski ayarlıyamıyor gibi görünüyor burdan.
Darall abi senin kanali bilmiyorum ama suanda bile partnerde 0.001 getiren kanallar var abi 1 senedir 10 aydir acik olup, spam tecrubemiz az oldugu icin o da bir dezavantaj ama oturacak insallah yavas yavas. Yorumun icin cok tesekkur ederim :)

Darall abi senin kanali bilmiyorum ama suanda bile partnerde 0.001 getiren kanallar var abi 1 senedir 10 aydir acik olup, spam tecrubemiz az oldugu icin o da bir dezavantaj ama oturacak insallah yavas yavas. Yorumun icin cok tesekkur ederim :)

Jeito kanal ayıklama konusunda yardıma ihtiyacın olursa , haber verirsin.

Hayatta bir çokişi gibi benimde en nefret ettiğm şeylerden birisi boşa uğraşmaktır. Ya 7-8 tanede olsa o kanalları şartlara uyuyormu diye kontrol edip yolluyoruz. Davetiye geliyor. Bir bakıyoruz kanalların hepsi çıkarılmış. Yok reklam aç yok bilmem ne yap. Arkadaşlar anlaşmalarınızı en başından doğru yapın bizide öyle uğraştırın lütfen. İyilik yap denize at olayı değil bu isyan. Bir partner buluyorsunuz, herkesi alıyorsunuz ondan sonra bir bakmışız 2-3 hafta sonra tüm kanallar çıkarılmış.. 2-3 hafta boşa giden günler ne olacak peki? Zaten youtube afedersin mom mok durumda..

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION]
temizlik bitti mi hocam rahat bir nefes alak artık :)

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION]
temizlik bitti mi hocam rahat bir nefes alak artık :)
Bugun 3 de bitiyor nasipse :) ara ara atilanlar olabilir bu temizlikte araya kaynayan cop kanallar filan :) ayni zamanda atilan iyi kanallar da basvurabilecek ama artik cok kanal alinmayacak eskisi gibi. Kriterler de yuksek olacak ki cop olmasin partner :)

Bugun 3 de bitiyor nasipse :) ara ara atilanlar olabilir bu temizlikte araya kaynayan cop kanallar filan :) ayni zamanda atilan iyi kanallar da basvurabilecek ama artik cok kanal alinmayacak eskisi gibi. Kriterler de yuksek olacak ki cop olmasin partner :)

20 kanaldan 2 tane tek atıldı şimdiye kadar
bende fazla bi kayıp yok yani :)

tesekkürler

Jeito kanal ayıklama konusunda yardıma ihtiyacın olursa , haber verirsin.

Artık iyice sacmalıyosunuz istersen basvurdugumuz kanal linklerini foruma yazalım daha rahat ayıklarsınız mantıklı davranın biraz sen hangi hakla başvuru yapan kanalların linkini alıp ayıklıcan ki

1 kanal kalmış partnerde [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam onuda atında tam olsun :)

Artık iyice sacmalıyosunuz istersen basvurdugumuz kanal linklerini foruma yazalım daha rahat ayıklarsınız mantıklı davranın biraz sen hangi hakla başvuru yapan kanalların linkini alıp ayıklıcan ki
Sinan hocam haklisin ama ben o arkadasin kotu niyetle yazdigini dusunmuyorum; zaten linklerinizi ben ve kardesimden baska goren yok gostermem de merak etmeyin. Hatta ben iceriginize bile bakmadan partnere yolluyorum onlar bakiyolar yani.

---------- Spam Engelliyici 12:50 ---------- Önceki Mesaj 12:46 ----------

atılan kanalı bırak ,yeni kanalı gelip neden bağlayayım ki :D
3-5 gün değil de 28-29 gün sonra atılsın diye mi?
Haklisin hocam valla diyecek birseyim yok bu kararlari verenin ben olmadigimi bilin yeterli benim icin. Isteyenler baglasin diye yazdim. Inanin forumda birkac kisi biliyor su partneri ayakta tutmak icin nelerden vazgectigimi, tabiri caizse partnerin gonlunu hos etmek icin nasil cabaladigimi. Gercekten kolay degil ama sizin acinizdan bakinca da haklisiniz diyebilirim rahatlikla.

---------- Spam Engelliyici 12:52 ---------- Önceki Mesaj 12:50 ----------

1 kanal kalmış partnerde [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam onuda atında tam olsun :)
Hocam kanallarin genelde getirileri cok dusuk, bu geceki temizlik gelire gore yapildi daha hassas olur diye. Zaten fazla kanal alinmayacak goze batmamak icin. Herkesten ozur dilerim gercekten benim elimde olsa boyle olmazdi.

Hocam sinirinizi cikartacak yer ariyorsunuz farkinda misiniz, linklerini bana yolla ben ayikliyim mi dedim . jeito yukaridaki mesajda spam tecrubesinin olmadigini ve ondan dolayi arada cok kazanan kanallarin da kaynadigini belirtmisti. Ben de buna istinaden nelere dikkat etmesi konusunda uyarmak istedim ve uyardim da. Linkleri zaten gostermez, gosterse de ben bakmam. Sizlere daha iyi hizmet vermek icin surekli ugrasiyoruz , sizin yaptiginiz yorumlara bakin yazik gercekten.

Hocam sinirinizi cikartacak yer ariyorsunuz farkinda misiniz, linklerini bana yolla ben ayikliyim mi dedim . jeito yukaridaki mesajda spam tecrubesinin olmadigini ve ondan dolayi arada cok kazanan kanallarin da kaynadigini belirtmisti. Ben de buna istinaden nelere dikkat etmesi konusunda uyarmak istedim ve uyardim da. Linkleri zaten gostermez, gosterse de ben bakmam. Sizlere daha iyi hizmet vermek icin surekli ugrasiyoruz , sizin yaptiginiz yorumlara bakin yazik gercekten.
Lutfu iyi niyetini ben anliyorum ama sinan hocam hakli yanlis anlasilma var sanirim. Onemli degil burada hakli olan sinan hocam ;) fazla konusmaya gerek yok ben bu donem 2 dersten kaldim ona ragmen 1 kisiden yardim istemedim. Takdir ediyorum iyi niyetini ama pek uygun olmaz Allah razi olsun yine de ;)

---------- Spam Engelliyici 13:12 ---------- Önceki Mesaj 13:06 ----------

Bakin yemin ediyorum annemin babamin uzerine, vallahi billahi ben sizin icin ugrasiyorum. Eger isin parasini vs sini dusunuyorsam yemin ediyorum surdan suraya gitmek nasip olmasin arkadaslar. Para kazaniyoruz ama benim niyetim oncelikli sizin kazanmaniz. Daha ne yapayim ne yazayim bilmiyorum.elimden geldigincr temiz durust calisiyorum. Yemin ediyorum 1 kategoriye bile 1 kanala bile bakmiyorum. Sizin paranizda gozum yok yav vallahi aglicam yapmayin etmeyin bu kadar mi dustuk gozunuzden iyilik yapalim derken. Cok uzuluyorum bu yorumlara haklisiniz daha onceden kotu tecrubeleriniz var ama ben oyle bir insan degilim.

Ya beyler siz neler söylüyorsunuz Allah aşkına. Benim de gelirli kanallarım atıldı. Bundan sonra kanal bağlamazsınız olur biter. Quiz de kanalları atmıştı. Üstüne üstelik dalga geçmişti bizimle. Paralarımızı da ödememişti. Doğru düzgün bir ödeme yapan partner buldu sağolsun Jeito, çok fazla kanal kapanması olduğundan dolayı adamlar kanalları atmaya başladı. Bundan normal bir şey yok. Partnerin mantık şu, 3 ay fazla fazla kazanacağıma 3 yıl az az kazanırım. Çok fazla kanalla da uğraşmam. Eminim sizin partneriniz olsa siz de böyle yapardınız. Adamlar ödemezse laf yapın, onu da partner şirketine yapın, Jeito'ya değil. Jeito'nun tek yapmak istediği dürüstçe işini yapmak, o ister miydi kanallarınız atılsın.

Ya beyler siz neler söylüyorsunuz Allah aşkına. Benim de gelirli kanallarım atıldı. Bundan sonra kanal bağlamazsınız olur biter. Quiz de kanalları atmıştı. Üstüne üstelik dalga geçmişti bizimle. Paralarımızı da ödememişti. Doğru düzgün bir ödeme yapan partner buldu sağolsun Jeito, çok fazla kanal kapanması olduğundan dolayı adamlar kanalları atmaya başladı. Bundan normal bir şey yok. Partnerin mantık şu, 3 ay fazla fazla kazanacağıma 3 yıl az az kazanırım. Çok fazla kanalla da uğraşmam. Eminim sizin partneriniz olsa siz de böyle yapardınız. Adamlar ödemezse laf yapın, onu da partner şirketine yapın, Jeito'ya değil. Jeito'nun tek yapmak istediği dürüstçe işini yapmak, o ister miydi kanallarınız atılsın.

Rhaegar hocam ,

Biz bu partneri foruma açmayıp içini kendimizde doldurabilirdik inanın yapabilirdik ama yapmadık :). Herkes kazansın dedik. Çünkü eskiden quiz satıyorduk kanalımız olmasada içerde 5000 tl miz battı bizde 10bin tl borç varken. bizde neler çektik. Foruma iyilik yapmak adına yapılmış birşeydir.Bize katkısı nedir derseniz sadece kanal aç,telif yedimi,kapandımı demeden para kazanıyoruz. müşteri desteği ve farklı konularda support yaparak. Gece 1-sabah5 arası hariç her saatte müşteri desteği vermeye çalışıyoruz. Daha ne yapalım. Partnerle tartışmalarımız konuşmalarımız bizimde sürüyor. aylık size 2000 kanal yapayım 5000 kanal yapayım. partneri sadece bana kapatın %70 değil 60 alayım 1000 kanal benden koyun diyenler az mı oldu. Bizden gizli ana bayimize mail atıp bana verin Hub bana verin CMS diyen az mı oldu. Hepsine güleryüzle davrandık. Ödemelerimizi yaptık.Bu ayın ödemelerindede sıkıntı olmayacak gibi görünüyor.

Arkadaşlar bizi ne kadar taşlasanızda önemi yok ama bir kaç şeyi hatırlatmak istiyorum.

1-quiz varken biz quiz sattık ,siz doldurdunuz. Quiz battı herkes kan ağladı.

2- arkasından biz ortaya çıktık , sağolun güvendiniz. Allah razı olsun. bizde forumla çalışmak istedik.

3- Alternatif olmadığı için multicolor , olunca da hepsini çöpe çevirmeye çalışan çok oldu. buraya başvuran kanal istatistiklerini sadece izlenmelerini koysam 30k iken ağlarsınız. 150 kanal gönderip 1 tanesi kriteri sağlayan var.

4- Şimdi multicolor olarak youtube'a direnip sizi götürebildiğimiz yere kadar götürmeye çalışyoruz. Lütfen anlayın kararlar henüz elimizde değil.
biz hazır günlük şu kadar ciro yaparken kanalları atalım ciromuzu düşürelim istermiyiz sizce ?

Sert olduysa özür dilerim.
Rhaegar yazdım ama herkese yazılmış bir mesajdır.
Hüseyin bu dönem 2 dersinden kaldı devamsızlıktan ben vizelerimi zorla geçtim çoğu belki DD DC gelecek. yine de işimizi seviyoruz. Sizi seviyoruz. Tamam kanal atmayın. ama dürüst olmaya çalıştıkça bizi çamura da batırmayın arkadaşlar.

Kaç tane younow yayınına çıkan adam gördünüz , telefon desteği , whatsapp,skype desteği gördünüz. Hangi HUB MCNsine ben webmoney istiyorum eklet benim için diyebildi biz gelene kadar. Gözünüzü seveyim yapmayın.

Hala acaba su sistemmimi getirsek , ödül , puan sistemimi yapsak vs diye tartısıyoruz. dashboard MCN den bagımsız maliyetini versek kime yaptırırız diye araştırıyoruz. Yan gelip para saymak değil işimiz. Hizmet verip para kazanmak. Ama elimizden geleni yaparak.
Şahsi görüşümdür.

Şimdi müşteri her türlü haklıdır sen ne diyorsun be ! diyeceksiniz ama niyetimizin kötü olmadığını düşünün bir an için.

EDIT ekleme : burada atılan kanalların istatistiklerini istediğimizde 10.000.000 izlenmeli günde 0,2 dolar getiren ve 2.5 milyon izlenmeli günde 0.35 dolar getiren kanallar var. siz olsanız bunlar için risk alırmıydınız ? alabilir miydiniz ya da. Elimizden geleni yaparak YT partner işini kaldırana kadar ödeme yapmaya çalısıyoruz. 1 ayda çöpe cevirelim 2.ay vay hasan hüseyin ödeme yapmadı demeyin istiyoruz. İşe girerken multi colordan çok JEITO - OPPON a güvendiğinizi bilerek giriyoruz ve YTpara ailesindeki son işimiz olsun istemiyoruz. Güven birikimli birşeydir ve biz güveninizi devam ettirmek istiyoruz.

Lütfen düşünün. Empati yapın. veya sorun söyleyelim. teşekkürler.

MCN bile %70 60 45 35 öderiz telife göre demişti. 2 aydır %70 ödeyerek kampanya yapmaya çalışıyor sırf biz istediğimiz için. Neden hala mutlu değilsiniz , ya da değiliz. İletin bize sorunlarınızı çözmek için elimizden geleni yapalım. isteyene telefonla da konuşalım. biz kötü referansımız olmasını ISTEMIYORUZ.

Son düzenleme:
Rhaegar hocam ,

Biz bu partneri foruma açmayıp içini kendimizde doldurabilirdik inanın yapabilirdik ama yapmadık :). Herkes kazansın dedik. Çünkü eskiden quiz satıyorduk kanalımız olmasada içerde 5000 tl miz battı bizde 10bin tl borç varken. bizde neler çektik. Foruma iyilik yapmak adına yapılmış birşeydir.Bize katkısı nedir derseniz sadece kanal aç,telif yedimi,kapandımı demeden para kazanıyoruz. müşteri desteği ve farklı konularda support yaparak. Gece 1-sabah5 arası hariç her saatte müşteri desteği vermeye çalışıyoruz. Daha ne yapalım. Partnerle tartışmalarımız konuşmalarımız bizimde sürüyor. aylık size 2000 kanal yapayım 5000 kanal yapayım. partneri sadece bana kapatın %70 değil 60 alayım 1000 kanal benden koyun diyenler az mı oldu. Bizden gizli ana bayimize mail atıp bana verin Hub bana verin CMS diyen az mı oldu. Hepsine güleryüzle davrandık. Ödemelerimizi yaptık.Bu ayın ödemelerindede sıkıntı olmayacak gibi görünüyor.

Arkadaşlar bizi ne kadar taşlasanızda önemi yok ama bir kaç şeyi hatırlatmak istiyorum.

1-quiz varken biz quiz sattık ,siz doldurdunuz. Quiz battı herkes kan ağladı.

2- arkasından biz ortaya çıktık , sağolun güvendiniz. Allah razı olsun. bizde forumla çalışmak istedik.

3- Alternatif olmadığı için multicolor , olunca da hepsini çöpe çevirmeye çalışan çok oldu. buraya başvuran kanal istatistiklerini sadece izlenmelerini koysam 30k iken ağlarsınız. 150 kanal gönderip 1 tanesi kriteri sağlayan var.

4- Şimdi multicolor olarak youtube'a direnip sizi götürebildiğimiz yere kadar götürmeye çalışyoruz. Lütfen anlayın kararlar henüz elimizde değil.
biz hazır günlük şu kadar ciro yaparken kanalları atalım ciromuzu düşürelim istermiyiz sizce ?

Sert olduysa özür dilerim.
Rhaegar yazdım ama herkese yazılmış bir mesajdır.
Hüseyin bu dönem 2 dersinden kaldı devamsızlıktan ben vizelerimi zorla geçtim çoğu belki DD DC gelecek. yine de işimizi seviyoruz. Sizi seviyoruz. Tamam kanal atmayın. ama dürüst olmaya çalıştıkça bizi çamura da batırmayın arkadaşlar.

Kaç tane younow yayınına çıkan adam gördünüz , telefon desteği , whatsapp,skype desteği gördünüz. Hangi HUB MCNsine ben webmoney istiyorum eklet benim için diyebildi biz gelene kadar. Gözünüzü seveyim yapmayın.

Hala acaba su sistemmimi getirsek , ödül , puan sistemimi yapsak vs diye tartısıyoruz. dashboard MCN den bagımsız maliyetini versek kime yaptırırız diye araştırıyoruz. Yan gelip para saymak değil işimiz. Hizmet verip para kazanmak. Ama elimizden geleni yaparak.
Şahsi görüşümdür.

Şimdi müşteri her türlü haklıdır sen ne diyorsun be ! diyeceksiniz ama niyetimizin kötü olmadığını düşünün bir an için.

EDIT ekleme : burada atılan kanalların istatistiklerini istediğimizde 10.000.000 izlenmeli günde 0,2 dolar getiren ve 2.5 milyon izlenmeli günde 0.35 dolar getiren kanallar var. siz olsanız bunlar için risk alırmıydınız ? alabilir miydiniz ya da. Elimizden geleni yaparak YT partner işini kaldırana kadar ödeme yapmaya çalısıyoruz. 1 ayda çöpe cevirelim 2.ay vay hasan hüseyin ödeme yapmadı demeyin istiyoruz. İşe girerken multi colordan çok JEITO - OPPON a güvendiğinizi bilerek giriyoruz ve YTpara ailesindeki son işimiz olsun istemiyoruz. Güven birikimli birşeydir ve biz güveninizi devam ettirmek istiyoruz.

Lütfen düşünün. Empati yapın. veya sorun söyleyelim. teşekkürler.

MCN bile %70 60 45 35 öderiz telife göre demişti. 2 aydır %70 ödeyerek kampanya yapmaya çalışıyor sırf biz istediğimiz için. Neden hala mutlu değilsiniz , ya da değiliz. İletin bize sorunlarınızı çözmek için elimizden geleni yapalım. isteyene telefonla da konuşalım. biz kötü referansımız olmasını ISTEMIYORUZ.

hasan dostum ödemeyi hangi yolla yapacaksınız bu ay? az kaldı belli olmuştur

hasan dostum ödemeyi hangi yolla yapacaksınız bu ay? az kaldı belli olmuştur

aynı şekil banka havalesi yapacağız. Siz alıp webmoney veya paypalı bozdurmakla , blokesiyle uğraşmayın diye rhaegar hocam. Tek tek arayıp yapacağız havalelerinizi. Eğer banka numarası olmayan varsa aranıp banka istenecek , yoksa da webmoney veya pp ile ödenecek. PP bulmakta zorlanmıstık geçen ay ödemeleri 1-2 gün aksayanlar olmuştu o sebeple bu ay onu aşmaya çalışıyoruz.

OOOOOOOHHHHHH iyiymiş ha. içimden tek kelime olarak siz kimsiniz ya. Hayırdır demek geldi. Niye biliyormusun. Az önce bir kanalıma bakayım durum nedir dedim iyiki de bakmışım. Birazdan diğerlerinede bakacağım. Geçen gün 20 kanalımı atmışsınız. kazandırdı kazandırdı attınız. ödeme yapılmayacak güzel iş haaa. şimdi bir tane büyük kanala baktım. 2 milyon üzeri gösterim 2000 abone kanal 3 yıllık kanal. siz kimsiniz de benim böyle bir kanalımı atıyorsunuz dememek elde değil. hiiiiç alınmaca gücenmece olmasın. harbiden ne ayaksınız diyorum artık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri