MultiColor Network Güncel Kriterler

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Aynen hocam malesf yine de birseyler yapmaya calisiriz :)

Hayirli olur insallah hocam :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 gün illaki bekleyecek miyiz? yoksa 1 milyon izlenim üzeri olduğu için daha ön planda hemen davet gönderebilir misiniz?

2 gün illaki bekleyecek miyiz? yoksa 1 milyon izlenim üzeri olduğu için daha ön planda hemen davet gönderebilir misiniz?
Partnere gonderecegim zaten hemen ben yarin kanallari , onlar bakacaklar hocam. Sizin kanaliniz icin bir sorarim yine de :)

verilen linkden 7 tane kanal yollanmıstır 2 gün icinde davetiye gelir mi acaba

Partnere gonderecegim zaten hemen ben yarin kanallari , onlar bakacaklar hocam. Sizin kanaliniz icin bir sorarim yine de :)

sitedeki forumu doldurup gönderdim. sıkıntı yok değil mi? yani forum için ayrı bi link mi var?

sitedeki forumu doldurup gönderdim. sıkıntı yok değil mi? yani forum için ayrı bi link mi var?
Forumdaki link daha farkli aslinda ama ben alirim siteden sorun yok :)

---------- Spam Engelliyici 8.11.2015 00:22 ---------- Önceki Mesaj 7.11.2015 23:59 ----------

verilen linkden 7 tane kanal yollanmıstır 2 gün icinde davetiye gelir mi acaba

gelecek hocam inşallah kriterlere uygun ise ve partner alırsa.

20ye yakın
3-12 aylık
30k izlenimi geçmiş
günlük 3k dkden fazla izlenen kanal gönderilmiştir
:)

sorum su kriterleri karsilayan adsenseye ve baska partnere bagli kanallarla basvuru yapsak bu partnere gecebilme sansi varmi

20ye yakın
3-12 aylık
30k izlenimi geçmiş
günlük 3k dkden fazla izlenen kanal gönderilmiştir
:)
Incelenip bilgi verilecektir hocam :)
sorum su kriterleri karsilayan adsenseye ve baska partnere bagli kanallarla basvuru yapsak bu partnere gecebilme sansi varmi
Hocam gec donus icin ozur dilerim, arkadas cevabi vermis sagolsun.
adsenseye bağlı kanalların geçebilir, partnere bağlı kanalların geçmez. partnerden çıkman gerek önce.
Rhaegar hocam cok saol arkadasa yardimci oldugun icin, iyi aksamlar :)

doldurma formunda hem kanal id istiyor hemde kanal linki bunların ikiside aynı sey degilmi benmi yanlıs biliyorum

Anladim hocam zaten kanal linkini verince kanal id de vermis oluyoruz ayri ayri istemenin mantigi ne olaki ozaman

Id yi biz iletiyoruz normalde. Yanlışlık yapmayalım, yaparsak da sizin hakkınıza girmiş olmayalım diye size yazdırmayı uygun gördüm. Çünkü bir gün gecikse benim hatam yüzünden xxx kaybedenler var.

biz teşekkür ederiz. İlk başladığımda full senin ve [MENTION=8895]palipleten[/MENTION] hocamın konularını okurdum tekrar tekrar. Belki birşeyler kaparım diye. Şuanda da pek ilerlemedim gerçi ama olsun :)

Forumdan 6 kanal yolladım hocam geri dönüşümü kaç gün içerisinde oluyordu acaba ? bide geri dönüşü vermiş oldugumuz maile mi yapıyorsunuz teşekkürler..

Forumdan 6 kanal yolladım hocam geri dönüşümü kaç gün içerisinde oluyordu acaba ? bide geri dönüşü vermiş oldugumuz maile mi yapıyorsunuz teşekkürler..
2 gun sonra hocam. Evet oraya yapariz hocam donusu. Ben tesekkur ederim.

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] Cumartesi gönderilmiş olan kanalların kontrolü yapıldımı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri