MultiColor Network Güncel Kriterler

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
sanırım başvuru yapalı 6 gün oldu. Milyon izlenimli kanalıma gelen giden davet yok.

Id yi biz iletiyoruz normalde. Yanlışlık yapmayalım, yaparsak da sizin hakkınıza girmiş olmayalım diye size yazdırmayı uygun gördüm. Çünkü bir gün gecikse benim hatam yüzünden xxx kaybedenler var.

ben ikisinede kanal linki yazmıstımı hocam sırun cıkarmı acaba cıkacaksa tekrar göndereyim.

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION]
hocam birkaç kanalıma arkondan davetiye gelmiş
senin çalıştığın partner arkon mu

davetler gönderildi. Mail listeleri birazdan gönderilecektir.

---------- Spam Engelliyici 17:19 ---------- Önceki Mesaj 17:18 ----------

ben ikisinede kanal linki yazmıstımı hocam sırun cıkarmı acaba cıkacaksa tekrar göndereyim.

çıkmaz ben hallederim bu seferlik hocam ;)

abı başvurdum bırtane kanalla tesadufen bana pm atarsın kabul olursa

Yani 7-8 inde başvurulan kanallara bugünden 2 gün sonramı gelecek hocam? Yoksa bugün davet gelmiş olması lazım mı? :)

bugün gelecek. 9 undakiler 11 inde. 10 undakileri 12 sinde gelecek. Size mail attım ayrıca hocam listeyi. Hatırlıyorum çünkü elle atıyorum mailleri :D

---------- Spam Engelliyici 18:40 ---------- Önceki Mesaj 18:37 ----------

Sınavlarım var izninizle ben şimdilik kaçıyorum. Skype ı diğer arkadaşa bırakıyorum. Yardımcı olacaktır.

bugün gelecek. 9 undakiler 11 inde. 10 undakileri 12 sinde gelecek. Size mail attım ayrıca hocam listeyi. Hatırlıyorum çünkü elle atıyorum mailleri :D

---------- Spam Engelliyici 18:40 ---------- Önceki Mesaj 18:37 ----------

Sınavlarım var izninizle ben şimdilik kaçıyorum. Skype ı diğer arkadaşa bırakıyorum. Yardımcı olacaktır.

Çok saol kardeşim gelmiş.. Birde şey sorucam dostum sana.. Bu formu ben doldurdum. Fakat enpara hesap numarasınada iban noyada iban numarasını yazdım.. Şubeyede internet şubesi yazdım.. Çünkü hesap numarası gözükmüyor hesapta.. Ayrıca usd hesabını yolladım.. Umarım böyledir.. :) Birde hesap no olmazsa zaten paypal ve webmoney cüzdanı yolladım. Sanırım sorun çıkmaz..

Hocam 1 tane telifi olan bir kanalım var telifli kabul ediyor musunuz (telifçiye mesaj attım cevabını bekliyorum)

Çok saol kardeşim gelmiş.. Birde şey sorucam dostum sana.. Bu formu ben doldurdum. Fakat enpara hesap numarasınada iban noyada iban numarasını yazdım.. Şubeyede internet şubesi yazdım.. Çünkü hesap numarası gözükmüyor hesapta.. Ayrıca usd hesabını yolladım.. Umarım böyledir.. :) Birde hesap no olmazsa zaten paypal ve webmoney cüzdanı yolladım. Sanırım sorun çıkmaz..

tl hesabımı yollamıştım ben, tl hesabına ödeme yapılmıştı hocam. enpara'nın hesap numarası da iban ın son 8 hanesi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri