MultiColor Network Güncel Kriterler

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Kabul edilen kanallar konudaki şartları sağlarsa atılma ihtimali var mı hocam ? [MENTION=18764]Jeito[/MENTION]

Son düzenleme:
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] usta davetiyeler tahminen ne zaman gelmeye başlar ?

Hocam benim kanalların izlenimi v.s. kriterlere uyuyuyor ama kanallar hiç bir yere bağlı olmadığı için videoları gizliye aldım doğal olarak son 1 haftadır izlenim almıyor, bu durum kanalın kabul edilip edilmemesini etkiler mi ?

Hocam benim kanalların izlenimi v.s. kriterlere uyuyuyor ama kanallar hiç bir yere bağlı olmadığı için videoları gizliye aldım doğal olarak son 1 haftadır izlenim almıyor, bu durum kanalın kabul edilip edilmemesini etkiler mi ?

Gizliden açın kanallarınızı. Günlük izlenim şartı var süre olarak. Onu sağlamazsa zaten alınmaz hocam. Kanalların 2 3 gün bekletilmesinin sebebi de bu.

Günlük 200 300 K izlenim garantisi verdim.Dönüş yapmadın.
Kanallarım belirttiğin kriterlere uyuyor.

Günlük 200 300 K izlenim garantisi verdim.Dönüş yapmadın.

Hocam kriterler şimdi belli oldu konuyu açtım. Soran herkese konuyu takip edin yazdım. Diğer arkadaştır sizinle ilgilenen muhtemelen. Skype dan yazar birazdan alımlar açıldığı için başı kalabalık. Ya da siz yazıp sorun hatırlar durumunuzu. Gecikme için özür dilerim.

Talep arttıkça şartlarda artıyor tabi. :)

Talep yüzünden değil hocam, partnerde 100 lira kazanıldıysa bunun 85 lirasını 150 kanal kazandırmış. Geriye kalan 1050 kanalın toplam geliri 15 lira. Bunların aldığı telifler, kapanmalar partnerin aldığı riske değmiyor. Şuan günde çok fazla telif ve kapanma alıyoruz. bunları hem azaltmak hem de aldığı riske değsin de partner ödesin istiyoruz. Durumun özeti bu yani.

Teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 15:43 ---------- Önceki Mesaj 15:31 ----------

Kabul edilen kanallar konudaki şartları sağlarsa atılma ihtimali var mı hocam ? [MENTION=18764]Jeito[/MENTION]

Var hocam, telif konusunda atabilirler yine de. Ayrıca geliri bu ay çok iyi olup diğer ay çok az olursa mesela yine atılabilir. Bunlar partnerin inisiyatifinde ama bunları yapmasını kötü birşey olarak görmeyin. Her geleni alsaydı zaten belli bir süre sonra çöp olur ödemezdi; kendilerini düşünmeleri ve sağlam çalışmaları daha iyi geliyor bana.

Benim düşüncelerim bunlar yani.

Teşekkürler.

Kriterlere uyan 8 kanal gönderdim hocam formu doldurup. İnşallah bu sefer onay gelir. :)
Kontrolümü 2 sonramı yapıyım ne zaman geliyor davetler?

Kriterlere uyan 8 kanal gönderdim hocam formu doldurup. İnşallah bu sefer onay gelir. :)
Kontrolümü 2 sonramı yapıyım ne zaman geliyor davetler?

En erken 2 gün sonrasında geleek hocam kısmetse. Ben yine Buraya yazarım şu tarihten önce olanlar kontrol edildi vs filan diye.

haydi hayırlısı bakalım .1 milyon izlenim olan kanalın birini başvuru yaptım bakalım. 2 gün sonra kontrol ederiz artık.

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam kanal yaşı en az 2 aylık olmak zorunda mı hocam ? Şartları karşılayan kanalım varsa 3-5 gün sonra 2 ayını doldurcak

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam kanal yaşı en az 2 aylık olmak zorunda mı hocam ? Şartları karşılayan kanalım varsa 3-5 gün sonra 2 ayını doldurcak
Aynen hocam malesf yine de birseyler yapmaya calisiriz :)
haydi hayırlısı bakalım .1 milyon izlenim olan kanalın birini başvuru yaptım bakalım. 2 gün sonra kontrol ederiz artık.
Hayirli olur insallah hocam :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri