Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tamam kardeş kendimi sana göre düzeltirimbirşey biliyorum ki konuşuyorum biraz ağızdan laf almayı bırakıp dinlemeyi öğren sen önce okey ?burda herşeyi açıklamış olsam şimdiye aç kalmıştık zorrooooo
tamam kardeş kendimi sana göre düzeltirimbirşey biliyorum ki konuşuyorum biraz ağızdan laf almayı bırakıp dinlemeyi öğren sen önce okey ?burda herşeyi açıklamış olsam şimdiye aç kalmıştık zorrooooo
Şöyle insanlar yok mu kendini herkesten daha bilgili sanmalar, daha özel sanmalar sanki fbi ajanı. Birşey biliyorsan söylersin gizemli mesajlar atıpta show yapmaya gerek yok.
Tepetaklak yazıyorr...
Tamam kardeş iyi geceler.1.Show mu kardeşş bırakın bu ayakları bu forumda 1 tane adam gibi adam çıkıp adsense banının çözümünü söylemedi
ben 1 hafta sonra banlanmazsa adsense 5 adet açtım o kadar bandan sonra kimsenin sesi çıkmadı hep büyük insanlar parayı götürüyor forumda mesajlarını görmüyoruz kuçuk insanlar hep böyle yardım bekliyor ama ban olayınıda herkeze söylemicem konuda açmıcam gerekli insanları bilirim onlara vericem.
2.Partner olayına gelirsek sesimi çıkartmıyorum çıkartırsam banlanıcam çünki sizin içiniz rahatlasın 60 gün deneme amaclı 2 3 kanaldan fazla bağlama yapmayın pişman olmayın diye söylüyorum
3.Ben Boş bir insan deilim sürekli site işimle ugrasan forumda fazla kalmayan biriyim böyle siz her mesaj atmanızla cevap yazamam k.bakmayın sonra he cevap veremedi olmasın bilginiz olsun her yazdıgınıza cevap vermiyorum beni bilen biliyor zaten takmıyorsan beni hiç cevapta yazma bu kadar basit ağzımdan kimse laf alamaz almaya kalkanlarada gülüyorum sadece.![]()
Şu ana kadar hiç ödeme aldınızmı bu network`ten ?
10-11 güne belli olacak. alıcaz inş.
1.Show mu kardeşş bırakın bu ayakları bu forumda 1 tane adam gibi adam çıkıp adsense banının çözümünü söylemedi
ben 1 hafta sonra banlanmazsa adsense 5 adet açtım o kadar bandan sonra kimsenin sesi çıkmadı hep büyük insanlar parayı götürüyor forumda mesajlarını görmüyoruz kuçuk insanlar hep böyle yardım bekliyor ama ban olayınıda herkeze söylemicem konuda açmıcam gerekli insanları bilirim onlara vericem.
2.Partner olayına gelirsek sesimi çıkartmıyorum çıkartırsam banlanıcam çünki sizin içiniz rahatlasın 60 gün deneme amaclı 2 3 kanaldan fazla bağlama yapmayın pişman olmayın diye söylüyorum
3.Ben Boş bir insan deilim sürekli site işimle ugrasan forumda fazla kalmayan biriyim böyle siz her mesaj atmanızla cevap yazamam k.bakmayın sonra he cevap veremedi olmasın bilginiz olsun her yazdıgınıza cevap vermiyorum beni bilen biliyor zaten takmıyorsan beni hiç cevapta yazma bu kadar basit ağzımdan kimse laf alamaz almaya kalkanlarada gülüyorum sadece.![]()
hala kanal alımı yapıyormusun hocam
abı parayı marayı bosverde kanalda bırıken paramı bıze maıl gonderıldı ben kanallarımda ne kadar bırıktıgını bılmıyorumBelgeler gönderildi. Bir sıkıntı olmazsa ödemeyi pazartesi-salı çıkarıyorlarmış arkadaşlar. 3 4 günde de bizim elimizde olsa, ondan 3 4 gün sonra da ödemeleri tamamlarız diye umuyoruz. Bilginize.
Doldurmayanalar formu doldursun rica ediyorum.
http://goo.gl/forms/pbsQ2gwCRM
abı parayı marayı bosverde kanalda bırıken paramı bıze maıl gonderıldı ben kanallarımda ne kadar bırıktıgını bılmıyorum![]()
InsallahÖdeme sonrası burası canlanır inşallah
mobil mesaj
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.