MultiColor Network - Kapanan Kanallara Ödeme!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelmis hocam, merci.

Arkadaşlar, bu mailler yalnızca 7 ve 8 inde yapılan başvurulardır. 9-10 değerlendirmede. 9 unkiler yarın, 10 unkiler 12 sinde işleme girecek. 2 gün gecikmeli analytics gibi.

---------- Spam Engelliyici 18:34 ---------- Önceki Mesaj 18:29 ----------

Bütün mailler gönderildi. Arada 1 2 kaynamış olabilir belki gönderilmeyen arkadaşlar olabilirse. Onun dışında herkese gönderdim 7-8 inde başvuran.

Dediğim gibi 9 unun başvurularına yarın. 10 undakilere 12 sinde mail gidecektir.

arkadaşlar herkesten ricamız bize alımları ikincikez actıgımızdan beri basvuran herkes kanallarını kontrol etsin 46 milyondan 20.000e kadar tüm kanallara tekrar davet gönderildiği bilgisini aldık.

hocam eğer ki partner kanalları atarsa ödemeyi yapıyor mu ?

ilk kanalıma davetiye gelmiş hadi hayırlı olsn :)

Kazancin partnerle alakasi nedir.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk sonuçlar
6k izlenime verdiği ücret
bgbg 7 dolar felan
abi ben ek video çalışmadım ama 7 dolar iyi bir rakam sanırım, inşallah daha çok kazanırsın :)
Kazancin partnerle alakasi nedir.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunu ben de tam bilmiyorum açıkçası, bazı partnerlerde bazı değişik reklam opsiyonları oluyor ama bizde henüz yok diye biliyorum.

---------- Spam Engelliyici 19:44 ---------- Önceki Mesaj 19:40 ----------

1.5 saatlil sesli bir görüşmeden sonra, yeni bir projenin daha kararına vardık arkadaşlar. Daha farklı bir proje olacak; belirli kişilere soracağım sadece çevremden olabilrliği nedir diye, yalnızca youtube veya başka birşey değil daha büyük bir proje olacak. Adamla bildiğiniz fikir alışverişi daha iyiye nasıl gideriz falan filan diye 1.5 saat konuştuk yani. Hayırlısı olsun inşallah bir sıkıntı çıkarmaz bakalım :)

abi ben ek video çalışmadım ama 7 dolar iyi bir rakam sanırım, inşallah daha çok kazanırsın :)

bunu ben de tam bilmiyorum açıkçası, bazı partnerlerde bazı değişik reklam opsiyonları oluyor ama bizde henüz yok diye biliyorum.

---------- Spam Engelliyici 19:44 ---------- Önceki Mesaj 19:40 ----------

1.5 saatlil sesli bir görüşmeden sonra, yeni bir projenin daha kararına vardık arkadaşlar. Daha farklı bir proje olacak; belirli kişilere soracağım sadece çevremden olabilrliği nedir diye, yalnızca youtube veya başka birşey değil daha büyük bir proje olacak. Adamla bildiğiniz fikir alışverişi daha iyiye nasıl gideriz falan filan diye 1.5 saat konuştuk yani. Hayırlısı olsun inşallah bir sıkıntı çıkarmaz bakalım :)
Ref alabilir miyim hocam [emoji1]

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kontrat ile igili bir çalışma olacak mı acaba ?

Kanal onay için izlenme ve abone sınırı ney

hocam konunun başında yazıyor :)

---------- Spam Engelliyici 20:37 ---------- Önceki Mesaj 20:36 ----------

kontrat ile igili bir çalışma olacak mı acaba ?

evet olacak hocam. Tek tek kontratlara bakılıp eksikler giderilecek ama aşırı bir iş yükümüz var şuan. Onlardan biraz rahatlayabilirsek kısmetse.

davetiye bekledigim,7 aydır sorunsuz duran kanal 45-50dk kadar önce telif yedi.günde 5-15k izlenimli güzelim kanal çöp oldu iyimi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri