MultiColor Network - Kapanan Kanallara Ödeme!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben kendimi anlatmaya calismaktan yoruldum hocam. Dusundugunuz tarzda hizmet veremedigim icin ozur dilerim sahsim adina. Umarim daha iyi bir yer bulursunuz. Saygilarimla, tesekkurler.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Temizlik bitti mi hocam?

şimdi ben de bütün kanalları kontrol ettim 20 küsür kanaldan sadece 1 tanesi atılmış
temizlik bitti mi ?

Arkadaslar sakin olun gece 4 te yazmissiniz :) bu sorulari sorarim ben partnere size donerim. Partnerin sizin en cok.kazanan videonuzun para kazanmasini kapamakla yararim ne olabilir ki? Ama sorayim yine de okuldan donunce

Arkadaslar sakin olun gece 4 te yazmissiniz :) bu sorulari sorarim ben partnere size donerim. Partnerin sizin en cok.kazanan videonuzun para kazanmasini kapamakla yararim ne olabilir ki? Ama sorayim yine de okuldan donunce

atılaların ödemesinin yapılacağını söylemiştin yanlış hatırlamıyosam ? hemde kesinleşme oldu. inşallah üstüne yatmazlar

atılaların ödemesinin yapılacağını söylemiştin yanlış hatırlamıyosam ? hemde kesinleşme oldu. inşallah üstüne yatmazlar

aykut onlar bana ne dediyse ben de onu yazıyorum buraya sadece. İnşallah yatmazlar. Kesinleşenler ekim kesinleşmeleri biz kasımdayız. ;)

11 tane kanalım tertemiz kanallar atılmış Niye alıyonuz niye atıyonuz arkadaşş

Yeni birşey özellik bir kural gelmeden artık kimseye cevap vermiyorum arkadaşlar, tartışma çıkarmak egosunu tatmin etmek isteyen adam çok burada. Malesef benim istediğim şey bu değil.

Teşekkürler.

Ayrıca temizlik bitmemiş henüz anladığım kadarıyla.

Yeni birşey özellik bir kural gelmeden artık kimseye cevap vermiyorum arkadaşlar, tartışma çıkarmak egosunu tatmin etmek isteyen adam çok burada. Malesef benim istediğim şey bu değil.

Teşekkürler.

Ayrıca temizlik bitmemiş henüz anladığım kadarıyla.

biz senin iyi niyetini biliyoz ama böyle diyerek aradan sıyırman hic olmamıs baglayalı daha 10 gün olmadan kanallar atılmıs siz samimiyetlerine inanmıstınız bizde sizin samimiyetinize inanmıstık bu konuda herhangi bi süphe yok ama nedensiz yere kanaların atılması ister istemez milletin canını sıkıyo. :)

biz senin iyi niyetini biliyoz ama böyle diyerek aradan sıyırman hic olmamıs baglayalı daha 10 gün olmadan kanallar atılmıs siz samimiyetlerine inanmıstınız bizde sizin samimiyetinize inanmıstık bu konuda herhangi bi süphe yok ama nedensiz yere kanaların atılması ister istemez milletin canını sıkıyo. :)

hocam benim elimde bir bilgi yok ki size vereyim, elimdeki bilgi şu, kapanma sayısı artmış ve temizlik yapılacak ama arada yanlış atılan kanallar da olabilir ve bunları tekrar geri alma iznimiz olacak diye biliyorum hepsi bu. Partnerde sürekli uçuş da veya toplantıda olduğundan ve aradaki zaman farkından her zaman denk gelemiyoruz.

İnanın ben de bekliyorum ama size skype dan whatsappdan gelen mesajları göstersem ağlarsınız yani. Gerçekten insanlar bu kadar mı şey olmuşlar ben anlamıyorum. Temizlik bititkten sonra zaten herkesle çalışılmayacak artık. Bu temizliği 1 haftadır söylememe rağmen bize haber vermedin fırsatçı mısın bilmem ne misin diyenler var. Aradan sıyrılma falan yok yanlış anlamayın. Ama artık kendimi anlatmaktan yoruldum. Elimden geldiğince telefonla, veya yüzyüze görüşüp hizmet vermeye çalıştım bugüne kadar insanlar yanlış anlar diye ama gerçekten bazı insanlara ne yaparsanız fayda etmiyor. Üzülmemin tek nedeni de budur.

Arkadaş kanallarımın 3 te biri atılmış yok böyle saçmalık. neden alıyorsunuz o zaman. Paraları ödenecekmi takipçisiyim Multicolor bitmiştir benim için. İşin garibi para ödemesi yaklaşınca oluyo bunlar.

Son düzenleme:
Arkadaş kanallarımın 3 te biri atılmış yok böyle saçmalık. neden alıyorsunuz o zaman. Paraları ödenecekmi takipçisiyim Multicolor bitmiştir benim için. İşin garibi para ödemesi yaklaşınca oluyo bunlar.
Edit: yanlis anlasilma. Iyi gunler, yorumun icin tesekkur ederim suleyman abi. Saygilarimla.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Jeito partnerini açtığı zaman ortada başka bir alternatif yoktu ve çoğunuz toplamda bini aşkın kanalınızı soktu. Ve ödemelerinize de aldınız. Ancak siz de takdir edersinizki bu kadar fazla spam kanal her partner için sıkıntı teşkil eder. Jeito kardeşimde size bundan sonra da sağlıklı hizmet verebilmek için şu anda gerekli tedbirleri alıyor. Bazılarınız şu an tepki gösteriyor ancak uzun vadede bu değişimin herkesin yararına olacağını düşünüyorum.

Tertemiz olan bütün kanalları atmış .Kimse boşuna kanal bağlamasın arkadaşlar .

Çoğunuz zaten biliyordunuz böyle olacağını. Quiz e çok güvendiniz parayı verirken sorun yoktu. Adsenseler banlandı eve ekmek götürmek zorunda olanlar kaç ay 0 çektiler. Adam geldi burda size yeni bir partner imkanı sundu. 1 ay hiç yoktan kazandınız. Bu hiç olmayabilirdi de. Kanal bu yani .Bida yaparsınız . Kanalları atmayı kendileri ister mi sizce? Adamlar da para kazanıyorlar sonuçta. Kimse size zorla bağlattırmadı kanalları. Hüseyin abi silah dayadıysa bilemem.Adam size elinden geldiğince yardım etmeye çalıştı gerekli yerde canlı yayın bile açtı sorularınızı almak için. Partner onun değil sonuçta onun olsa inanın paranıız partnerin kapancağını bilse bile öderdi. O karakterde bi adam. Boşuna suçlayacak kişi aramayın . Herkes şaşırdı ha .

Yav arkadaslar bisey yok ortada olan. Odemeler yapilmazsa tekrar ne isterseniz diyin ama ortada bisi yok gecmis tecrubelerinizle kafanizda kurdugunuz seyler. Haklisiniz ama sonuclari bekleyelim gerekirse beraber soveriz.

kazancı 5 dolar+ günlük getiren kanalı atılan oldu mu sıkıntısız?

sıknıtısız ve çok düşük getirenleri atması doğal ve normal karşılıyorum

benim hiç atılmamış. sanırım içerikle alakalı atılmalar. riskli etiket, başlık gördükleri kanalları atıyorlar. bu kelimeleri quiz paylaşmıştı hatırlarsanız.
not: benim kanalları koyalı daha bir ay olmadı, bu ayın ortalarında partnere soktum.

Son düzenleme:
Hocam belirli goruntulenmenin altindaki(henuz siniri tam bilmiyorum ama 70k civari olarak tahmin ediyorum) kanallar atilmis sanirim. Basta tek tek analiz etmesini istedim oyle yaptilar ama zaman kisitliydi o nedenle belirli bir.goruntulenmenin altindaki.kanallar atildi ve gidisati izliyorlar. Bana denilen bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri