Multicolor şubat mart kesinleşmeleri - mayıs ödemeleri

• Kullanıcı Oppon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
ödeme alan olursa yazsın arkadaşlar lütfen...

ödeme bekleniyor

8.küsür dolardan 8 bin tl gelmiş hocam bi yanlışlık var sanki bu işte

1 ihtimal kapanan kanallarınız %35 ödenmiştir.
2.ihtimal kendisi yazmış zaten 2 parça halinde gelebilir bazı ödemeler forumu doldurmanızdan kaynaklı olarak

arkadaşlar şöyle , şuanda ödemeleri bitirdim elimde banka bilgisi olan ve ismi cismi doğru olan her kanalı yazdım.

Şimdi gelelim ödeme alamayanların neden alamamış olacağına,
1- ad soyadınız nedir demişiz , adam kanal adını soyadını yazmış.
2- ad soyad nedir demişiz ali,mehmet,veli,hasan yazmış. soyisim yok.kaç tane aynı isimde müşterim olduğunu söylememe gerek var mı :)
3- ad soyad yaz demişim ad soyad yazmış dalga geçer gibi :).
4- banka bilgisine a yazanlar var.
5- başvuruda jon fillister gibi (örnektir) kanal adını yazarsanız ben gelipte aa bu ahmet abinin kanalıydı diyemem.

Ödemem gelmedi , eksik geldi gibi şeyler için lütfen skypedan manuel olarak kanal inklerinizi atın. Hatanıza bakalım. hatamız varsa düzeltelim :)

Teşekkürler. Bu arada çekilişimiz devam ediyor.

1 martta kapanan kanalimin subat ödemesi gelmedi. Ocak odemesini sıkıntısız almistim. Kanalimin linki evdeki bilgisayarda kayitli olmasi lazim. Eve gidince skype tan yazacagim

Webmoney ödemeleri ne zaman olacak?

yarın yada öbür gün abi

ödeme geldi adamsınız kardeşim eywww
tşekkür ederiz :) sevindirici yorumlar :)
hocam Limited olduk dediniz acaba limited olunca ne oluyor :)

vergi düşüyor , şirket büyüyor :).
3.30 gibi ödeme gelmiş. Teşekkürler :)

rica ederiz :)
1 martta kapanan kanalimin subat ödemesi gelmedi. Ocak odemesini sıkıntısız almistim. Kanalimin linki evdeki bilgisayarda kayitli olmasi lazim. Eve gidince skype tan yazacagim

yaz abi skype dan hemen bakalım :)

ödeme alındı teşekkürler dostum :) Darısı diğer ayki ödemelere :D

ödemem gelmiş benimde.şubat ödemeleri bittikten 3-4 gün sonrada sanırım mart ödemeleri yapılacak...

Arkadaşlar multicolor skype desteğini hangi adresten veriyor bilen varmı acaba. Jeito92 yi buldum oda kabul etmemiş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri